![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
ДЫК И ЧИТАЙТЕ, КТО МЕШАЕТ. ИЛИ ДЛЯ ВАС СЕКРЕТ, ЧТО ВОВА И ФЕДЯ, ОДНА ХАРЯ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Из *"подвигов " бандеровских "героев" , * документальные сьемки *- *на дереве висят трое детей *3- 10 лет...
Учора 21:45 каравай, ви про циганських дітей? вас ще начальство не повідомило, що це - циганські діти, повішані в 1923 р. їх мамою?
|
||||
|
||||
![]()
а по темі встидаєтеся щось написати? *
чи вважаєте, що комунонацисти лише героїчні подвиги здійснювали?
|
||||
|
||||
![]()
Леся, це вам , за ваше терпіння до неуків, які найбільше кричать, що вони *освітчені.
|
||||
|
||||
![]()
Дякую, Оксана(F)
Може, недурно я викладачем працюю(F) . * Але декому з тут присутніх я би взагалі радила "програму поміняти"(fr) *- ну не надаються вони до політики та історії, а до того ж домашнього завдання не виконують Про цих циганських дітей поляки ще кілька років тому писали - була опублікована стаття в найбільшій польській газеті, і навіть є про це статті в російськомовній пресі, а такі неучі, як Каравай, все пропустили - в бронепоїзді сидять
|
|||
|
|||
![]()
Щоби не втратити Україну, Сталін ретельно спланував і глибоко продумав акцію терору голодом українського населення. Терор голодом, застосований щодо українського народу, дозволяв ортодоксальному марксисту Сталіну реалізувати два головних постулати політичної доктрини К. Маркса — фізично знищити ядро українського етносу — селянство, що разом із українською інтелігенцією було найбільшою перешкодою на шляху реалізації програми соціального переустрою суспільства на комуністичних засадах, а також ліквідувати приватну власність на селі, змусивши українського селянина вступити до колгоспу. Крім того, знищивши, як потенційних сепаратистів, українську інтелігенцію і селянство, майже 90% якого було українським щодо походження, Сталін водночас убезпечив свої тили на випадок майбутнь
---------------- а кто спланировал НЕЗАЛЕЖНОМОР и окончательное убийство Украинского села в 90- и 2000-х?*-) |
|
||||
|
||||
![]()
прошу пояснити, що таке "НЕЗАЛЕЖНОМОР", і в чому проявляється "окончательное убийство Украинского села в 90- и 2000-х".
Інакше буду вважати, що Славцьо знов :-D щось вибріхує
|
||||
|
||||
![]()
Славцю, а по темі в тебе є що сказати? *
Чи про злочини комунонациків ти мовчиш?;-) :-D
|
|||
|
|||
![]()
да пожалуйста по теме
от Голодомора умерло от 3-6 млл жителей Украины с 1991 по 2010 население Украины сократилось на 6 700 000 но за 19 лет в Украину въехало 5-7 млл человек 6 700+5 000 000 =?(dt) так когда ещё произошёл геноцид украинского народа? только не стоит лапшу насчёт эмиграции вешать |
|
|||
|
|||
![]()
жизнями жертв Голодомора оплатили индустриализацию
что оплатили жизнями жертв НЕЗАЛЕЖКОМОРА 90-2000гг если даже разрушили то что было построено на костях жертв Голодомора?*-) |
|
|||
|
|||
![]()
Леся , у вас то цыганские , то еврейские дети *повешены до 1923 г. и все повешены обязательно *НКВД... - это *называется неизлечимая болезнь...
|
|
||||
|
||||
![]()
Помирають люди *ті, які пережили чорнобильську аварію. Це усе було сказано ще після трагедії, що люди які пережили трагедію *будуть помирати після 10 років після трагедії. І не тільки на Україні, але і в інших бувших республіках які були задіяні на ліквідації аварії.
|
||||
|
||||
![]()
Це також дії кремля. Обложили всю Україну атомними *та заводами з шкідливими викидами.
|
|||
|
|||
![]()
я тоже считаю, что правильно делают правители Украины закрывая заводы, АЭС и прочую дребедень загрязняющую окружающую среду
это они о народе пекутся даешь в Украине чистую экологическую зону без заводов, фабрик, АЭС, ТЭЦ,ГРЭС и прочего мусора лет через 20-ть украинцы будут жить без этой дряни(Y) т.к весь экономический потенциал построенный проклятыми захватчиками закончит свой ресурс и развалится без модернизации |
|
||||
|
||||
![]()
Иван Каравай
Леся , у вас то цыганские , то еврейские дети *повешены до 1923 г. и все повешены обязательно *НКВД... - это *называется неизлечимая болезнь... Сьогодні 08:34 п. Каравай, не видумуйте нічого - я писала, що циганські діти були повішані їх мамою - Сьогодні 00:46. Так що, виявляється, хвороба в вас, а не в мене:-D
|
||||
|
||||
![]()
Так що, виявляється, хвороба в вас, а не в мене__________Да все мы больны, Леся... Диагноз, правда, у каждого свой...;-)
|
|||
|
|||
![]()
Це також дії кремля. Обложили всю Україну атомними *та заводами з шкідливими викидами.
Вчера 09:00 ВО МЫСЛЬ РАЗУМНА, ПОРА ПЕРЕХОДИТЬ НЕКОТОРЫМ НА НАТУР ХОЗЯЙСТВО И ТОПКУ КИЗЯКАМИ, ДА ГДЕ КОРОВ ТО НАБРАТЬ? ОПЯТЬ КРЕМЛЬ? |
|
||||
|
||||
![]()
Да все мы больны, Леся... Диагноз, правда, у каждого свой...;-)
Учора 22:59 бачу, що *у вас - свій. мої співчуття(ic) . --- А Каравай пішов до доці-психіатра, щоб діагноз поставила? Так що, Каравай, взнали про циганських дітей? Будете ще цю брехню повторювати?
|
|||
|
|||
![]()
Леся , люди вішають дітей , рубають *на куски ...- оце біда *людства *... * А ви про що ?...
|
|
|||
|
|||
![]()
Американці *напалмом *спалили *село Сангамі *разом з людьми коли вели війну у Вьтнамі ... А хто *американців туди просив ? *...Сьгодні *Кремль *не веде *ні де *війн , а амариканці убивають *людей *в *Іракі , Афганістані *... Розпалили війну на Балканах , готовляться убивати Іранців...
|