![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Какой там Ай-яй -йай, вы блин каждый день новые слова там в Канаде выдумываете, за вами не успеешь.
|
|
||||
|
||||
![]()
Наверное нужно всё таки привязываться к фактам.
К тому, что имело место в истории как событие. Ни кто же не оспаривает иго монголо татарское.Под Нарвой Карл разбил Петра, фашисты дошли до Сталинграда, Сталин сволочь оттяпал у Польши земли и т.д. и т.п. Есть периоды советские, с которыми были проблемы, но и сними по тихому разобрались почти. По крайней мере с большинством. Но вбрасывать такую лабуду, да ещё о 300летней давности событиях, из непонятных источников, не известных даже подданным Карла, это явный перебор.
|
|||
|
|||
![]()
ПОЛИЩУК, ТАК КАК С АВТОРАМИ НАЗВАНЫМИ МНОЙ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ігор, то ж копіпост. Я казав.. * Але ж ти його скопіював. То ти згоден з тим, що там написано чи ні? Щось не второпаю. Гумор нормальний, але коли таку відверту "липу" читаю, то якось воно напружує.
Сегодня 20:00 __________________________ Копіювати і одразу ВЕСЬ ТЕКСТ коментувати......... *Ну ти дав....... |
|
||||
|
||||
![]()
Я читав, що "Нахтігаль" не давав присягу Гітлеру. Игореня под чьим прапором сидели в окопах?
|
||||
|
||||
![]()
ДРУГИ ВЫ ФИЛЬМ СМОТРЕЛИ "ЗЕРКАЛО ДЛЯ ГЕРОЯ " ? ОНИ Ж ЗАВТРА ПРОСНУТСЯ И НАЧНУТ СНОВА ГНАТЬ СВОЮ ПУРГУ КАК БУДТО НИ ЧЕГО И НЕ БЫЛО . ЧТО ТО ДОКАЗЫВАТЬ БАНДЕРЛОГАМ ЭТО ПОЛНЫЙ ПОРОЖНЯК
|
|||
|
|||
![]()
"Нахтигаль" не давав......... *Ну ти сказав......... *Бандерівці всю Україну підвели під присягу Фюреру........ Ти акт відновлення незалежності від 41-го року читав?
|
|
||||
|
||||
![]()
Я присягаю перед Богом этой святой клятвой, что в борьбе против большевизма буду беспрекословно подчиняться высшему руководителю немецких войск, Адольфу Гитлеру, и хочу как отважный солдат посвятить свою жизнь выполнению этой клятвы я думаю присяга дивизии "галичина" ничем не отличалась от "нахитгаля". шо то я не вижу в присяге заботы о нэньке? партизан тсуки косили
|
||||
|
||||
![]()
Копіювати і одразу ВЕСЬ ТЕКСТ коментувати......... *Ну ти дав....... Так ти згоден з тим, що скопіював чи ні? я ж не знаю, як до того ставитися, поки ти не скажеш.
|
||||
|
||||
![]()
ИГОРЬ, А ВЫ К ТРУДАМ ФОМЕНКО И НОСОВСКОГО, КАК ОТНОСИТЕСЬ? ИЛИ К ПРИМЕРУ БУШКОВА. Не знаю, не читав. Давайте на "ти".:-D
|
|||
|
|||
![]()
Ігор, та стався як хочеш.......... *Я не є мистецтвознавцем....... *І *творчість пані Лесі мені не дуже цікава.
|
|
||||
|
||||
![]()
Но вбрасывать такую лабуду, да ещё о 300летней давности событиях, из непонятных источников, не известных даже подданным Карла, это явный перебор. * * * * * * * * * *Я нічого не стверджую. Я посилаюся на слова людини, яка займається історією в Санкт-Петербурзі. Звичайно, за його профілем міг бути хто завгодно, але вів він себе завжди виховано. Зрештою, чим його думка менш авторитена, ніж ваша?
|
||||
|
||||
![]()
"Нахтигаль" не давав......... *Ну ти сказав......... *Бандерівці всю Україну підвели під присягу Фюреру........ Ти акт відновлення незалежності від 41-го року читав?
Читав колись, дослівно не пригадаю. А що? Там є слова присяги Гітлеру?
|
||||
|
||||
![]()
Игореня а ты с какого поколения бандер то будешь? галицких чи нахитвалевских?
|
|||
|
|||
![]()
Так ти почитай......... *РАЗОМ З ВЕЛИКОЮ НІМЕЧЧИНОЮ, ПРИСЯГАЄМО ВЕЛИКОМУ ФЮРЕРУ........... *НУ ЩОСЬ ТАКЕ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ігор, та стався як хочеш.......... *Я не є мистецтвознавцем....... *І *творчість пані Лесі мені не дуже цікава * * * * * * *Так питання не в творчості. "Нєдоумєніє" викликає ствердження про те, що людина, яка назвала себе УКРАЇНКОЮ, не використовувала термін "українець". Самі себе заперечують...Нонсенс
|
||||
|
||||
![]()
Игореня а ты с какого поколения бандер то будешь? галицких чи нахитвалевских * * * * * * * Брат бабусі був в УПА, а сама вона була зв"язковою.
|
||||
|
||||
![]()
3. Відновлена Українська Держава буде тісно співдіяти з Націонал-Соціалістичною Великою Німеччиною, що під проводом Адольфа Гітлера творить новий лад в Європі й світі та допомагає українському народові визволитися з-під московської окупації.
Українська Національна Революційна Армія, що творитиметься на українській землі, боротиметься далі спільно з союзною німецькою армією проти московської окупації за Суверенну Соборну Українську Державу і новий справедливий лад у цілому світі. Хай живе Суверенна Соборна Українська Держава! Хай живе Організація Українських Націоналістів! Хай живе Провідник Організації Українських Націоналістів Степан Бандера! Ну і де тут присяга?
|
||||
|
||||
![]()
, а сама вона була зв"язковою. между двумя дивизиями?:-D
|
||||
|
||||
![]()
а сама вона була зв"язковою. между двумя дивизиями? * * * *Зв"язковою УПА. При чому тут дивізії?