![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
А Мінько знає і так українську не погано , інколи як він не може текст зрозуміти то доводиться на українську переводити і .. диво , зразу все розуміє .Хохол одним словом .
|
||||
|
||||
![]()
Шановні, гоніть глистів з організму, бо буде вам біда від них....
А назва нашої країни УКРАЇНА з'явилася ще в останній чверті XII ст. Уперше в Іпатському списку «Повісті минулих літ», де літописець розповідає про смерть переяславського князя Володимира Глібовича у 1187 р., сказано: «І плакали по ньому всі переяславці... За ним же Україна багато потужила». Через два роки, у 1189 р., було відзначено, що князь Ростислав приїхав «до України Галицької» ... Жалко мені вас, не читаєте ніц, не вивчаєте...а вибачте ляпаєте язиками своїми....
|
||||
|
||||
![]()
"Голубим " наразі не до книжок , вони країною правлять .
|
||||
|
||||
![]()
Ото ж бо, Юрію і воно...Як казала моя покійна бабуся: "Керувати завжди легко. Розуму великого не потрібно...."
|
||||
|
||||
![]()
Ага .А мені бабуся говорила вчись внучку - лікарем станеш . а як не вивчися - то головним .
|
||||
|
||||
![]()
(fr) (fr) (fr) (fr) (Y)
Реалії життя.
|
|||
|
|||
![]()
Юра, старайтесь разнообразить свои мысли.Я вам об этом уже говорил.Или вы думаете. что эту вашу супермысль еще не все слышали?
Ну не является она уж настолько остроумной. чтобы ее тулить куда попало. |
|
||||
|
||||
![]()
Олег .Ну що у вас за манера така хохляцька всіх вчити кому і як думати і що говорити ? *Вчіть свою бабусю .
|
|||
|
|||
![]()
Вы опять обобщаете?Что за привычка?Учу я только вас.да и то, не учу. а просто рекомендую...
|
|
||||
|
||||
![]()
Спасибо .Как рибудь без ..обойдемся .
|
||||
|
||||
![]()
Если будут два гос языка - мир перевернется?
|
|
|||
|
|||
![]()
Если будут два гос языка - мир перевернется?
===== Действительно!Чем вам мешают два языка? |
|
|||
|
|||
![]()
Инетересно.а в какой ещё стране мира есть два гос.языка?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ненавижу это государство.Почему на Украине должен быть государственным ещё и русский?Дикость просто.
|
|
|||
|
|||
![]()
Инетересно.а в какой ещё стране мира есть два гос.языка?
===== вы будете удивлены. но в Швейцарии их - ЧЕТЫРЕ. В Канаде- два. |
|
|||
|
|||
![]()
А мне плевать.Хочу чтобы на Украине был один. язык-украинский.
|
|
|||
|
|||
![]()
А мне плевать.Хочу чтобы на Украине был один. язык-украинский.
---------- Хоти. Дурень думкой багатіє. Придет время, будет два, тебя не спросят. |
|
||||
|
||||
![]()
Собачник пропихивает новый Закон об образовании: всё платно и некачественно. Для быдла ж...
=== http://v-n-zb.livejournal.com/1009394.html === Кабінет Міністрів під час свого розширеного засідання 27 серпня може прийняти рішення про реєстрацію у парламенті нового проекту Закону “Про вищу освіту”, який суперечать передвиборчим обіцянкам як Президента, так і Партії регіонів. Про це заявляють у Громадському русі «Відсіч» та Всеукраїнській молодіжній організації «Фундація Регіональних Ініціатив».
|
|||
|
|||
![]()
:-O
|
|
||||
|
||||
![]()
Хоти.
Вот он великий могучий ...язік КРАСИВОООО!!!! Хочеш - хоти, не хочеш - не хоти... а то що дурень думкою багатіє - то це точно...Де це чувано: В Україні й дві державні мови????