Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Вернуться   Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. > Мировая политика > Политика в мире

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 02.04.2010, 12:52
Алексей Дак
Guest

"Можна без великого перебільшення сказати що з 1992 по 2004 рікукраїнська культура, освіта і наука, так би мовити, хворіла „періодомТабачника”.
...
Не нужно мутить воду, пани Марценюк. С 1991 первого года во всех украинских СМИ правят бал яворивские. Действительно, более мерзкой личности в политике трудно себе представить. По мне лучше Хмара и Лукьяненко, которые достойны уважения хотя бы за последовательность своих позиций. А этот слизняк-перевертыш уже всем глаза намозолил до тошноты.
добавьте этот форум в социальные закладки!
Старый 02.04.2010, 15:23
Иван Кака Иван Кака вне форума
Senior Member

Иван Кака is infamous around these parts

А разве из этой обоймы украинских "демократов" - нуворышей один Яворивский матерый оборотень ?...
Ось Дмитро Павличко писав :
- Ленін іде ! Жити в ярмі доволі -
Громи весняні гудуть .
Ленін іде ! Тануть сніги неволі -
Квіти свободі ростуть ...
Ось Павло Мовчан :
-..верби хором ...двоскладовехитали слово на гілках :
- Ле-нін...-
То тихли урочисто знову ,
пташиний спів сріблясто ткаюсь :
- Ле-нін ...-
На кроснах поресохлих стебел
наструнчувалась срібна мить ,
І я прислухавсь ... сам до себе-
його ім*я в мене бринить.
Старый 02.04.2010, 15:40
Senior Member

Іван Драч. ДИХАЮ ЛЕНІНИМ .
Дихаю Леніним до останнього подиху...
Навшпиньках замерзла сива земля
В передчутті вогнеликого подвигу.
Усі українскі поети посвятили свої вірші творцю першої в світі соціалістичної держави - В.І. Леніну... А потім як Іуда від ІІсуса , так і дехто із колишніх "наших" творців відмовився від своїх слів...
Старый 02.04.2010, 15:54
Гершкул Гершкул вне форума
Member

Гершкул is infamous around these parts

Очень хотелось бы, чтобы по национальному радио убрали передачу Яворивского. Очень надоел . Противно слушать сплошные гадости.
Старый 02.04.2010, 15:59
Гершкул Гершкул вне форума
Member

Гершкул is infamous around these parts

Оксана Калиба . А що це таке "відкіля"? У нас так не розмовляють. У нас кажуть звідкіля!
Старый 02.04.2010, 16:02
Senior Member

Яворівського убрать із радіо ?- він же перший хто ділить Україну на Зазід і Схід - на США працює ... Інша справа чому він ганьбить український народ і нікому немає до цього діла...
Старый 02.04.2010, 17:41
КАБА КАБА вне форума
Senior Member

КАБА is infamous around these parts

Таня, по-вашому, это откуда. Білоруський варіант - адкуль.
Все йде, все минає — і краю немає.
Куди ж воно ділось? відкіля взялось?
І дурень, і мудрий нічого не знає.
Живе... умирає... одно зацвіло,
А друге зав'яло, навіки зав'яло...
І листя пожовкле вітри рознесли.
Тарас ШЕВЧЕНКО
"Гайдамаки", 1841
Старый 02.04.2010, 18:19
Олександр Миха
Guest

Яворівського * убрать із *радіо ?- він же перший хто ділить Україну на Зазід і Схід - на США працює

Як на мене, то найбільше ділить Україну російська мова. А вона явно не з США.
Старый 02.04.2010, 18:32
Алексей Дак
Guest

Пане Михальчишин! Чи читали ви мою вчорашню відповідь відносно російської мови, яку ви так хочете звести (від 11.03)? Там в статті на, яку є посилання, дуже добре про все це написано. Спеціально для галичан.
Старый 02.04.2010, 18:49
КАБА КАБА вне форума
Senior Member

При великій зайнятості по господарці( готуюсь до Світлого Христового Воскресіння) пропустила новину про Яворівського. ЩО, ДЕ , КОЛИ???
Починаємо дружити проти Яворівського? Табачнику даємо перепочити?
Старый 02.04.2010, 19:07
Олександр Миха
Guest

відносно російської мови, яку ви так хочете звести

Та ніхто її нікуди звести не хоче. Просто "для великого языка есть великая Россия". А ми б уже якось так собі перебилися.
Старый 02.04.2010, 19:32
Senior Member

Знову розпочали носитися з українською мовою як з писаною торбою ... Українці поміж собою завжди спілкуються на українській мові, а якщо хтось її не розуміє , то культурні люди переходять на мову усім зрозумілу... Так була в кращі радянські часи в Прибалтиці ,Кавказі , Східній Європі , Німеччині... Народи розмовляли на російській мові ... А тут наш "дипломат" поїхав в Москву з перекладачем....Смішно що у розумного народу з*явилися нерозумні дипломати...
Старый 02.04.2010, 19:33
Senior Member

Знову розпочали носитися з українською мовою як з писаною торбою ... Українці поміж собою завжди спілкуються на українській мові, а якщо хтось її не розуміє , то культурні люди переходять на мову усім зрозумілу... Так була в кращі радянські часи в Прибалтиці ,Кавказі , Східній Європі , Німеччині... Народи розмовляли на російській мові ... А тут наш "дипломат" поїхав в Москву з перекладачем....Смішно що у розумного народу з*явилися нерозумні дипломати...
Старый 02.04.2010, 19:38
Алексей Дак
Guest

"Та ніхто її нікуди звести не хоче. Просто "для великого языка есть великая Россия". А ми б уже якось так собі перебилися".
...
Та я мав на увазі саме Україну, пане Михальчишин. Складається враження, що ви, пробачте, живете на своїх полонинах і не знаєте реалій життя. В тій статті. яку я вам рекомендував, написано (українським вченим), що створення мононаціональної культури і держави в даний час неможливо. Якщо ваші прибічники не зрозуміють цієї простої речі, боюсь, що вони розвалять Неньку. До речі, я звернув увагу, що люди на східноукраїнських форумах все більш радикалізуються. Тільки терпимість і, як зараз кажуть, толерантність, в національному питанні, пане. Передайте своїм землякам.
Старый 02.04.2010, 20:14
Senior Member

Сегодня враги украинского народа начали блокировать трибуну ВР * чтобы не дать Украине развиваться , чтобы не был принят бюджет и народ продолжал жить на нищенские пенсии и зарплаты... Пора зарвавшихся элементов поставить на место...
Старый 02.04.2010, 20:19
Олександр Миха
Guest

Складається враження, що ви, пробачте, живете на своїх полонинах і не знаєте реалій життя. В тій статті. яку я вам рекомендував, написано (українським вченим), що створення мононаціональної культури і держави в даний час неможливо.

На полонинах вже років зо два не був. Ніяк зі Львова вибратись на можу. Та й світ не близький.
А мононаціональну культуру створювати не треба. Вона була і є. Все інше в Україні наносне і продукт витонченої русифікації, знищення автохтонної культури українців приходьками зі Сходу.
Старый 02.04.2010, 21:04
КАБА КАБА вне форума
Senior Member

Пане Иван Каравай, ви думаєте що у ВР є хто-небудь не ворог мені з вами?
Можна поіменно?
Старый 02.04.2010, 21:06
Сыч Дмитрий Сыч Дмитрий вне форума
Senior Member

Сыч Дмитрий is infamous around these parts

Пане, Олександре, озирніться!
Навіщо Вам теорія, які українські вченні? На практиці супер країна США вибудовала найсильнійшу державу в світі без мононаціональних "складностей", при цьому десь ділось все корінне населення Північної Америки(індіанці), і без ГЕНОЦИДУ:-O, от де цивілізація!!!:-D
Бдеш ще фотографуватись, посміхнись, в брилі ти дуже кумедний.
Старый 02.04.2010, 21:16
Senior Member

Є своя культура в українців * які живуть на Сході чи Заході ...
На Сході укрвїнці танцюють "гопака" , а на Заході в українців гуцульські танці... Пісні також у кожного регіона свої... і ніхто нікому не
заважав жити так , як жили їх предки... Сьогдні на все життя людей "демократи" ліплять політику ... щоб ворожнеча була...
Старый 02.04.2010, 21:23
Алексей Дак
Guest

Относительно американского опыта. Русские - единственный в мировойистории имперский народ, которыйстановился донором покоренных силой и присоединившихся самостоятельнонародов. Например. в иудейской традиции было полное уничтожение таких народов (очем говорится и в Библии. и в исторических свидетельствах). Почти также поступали англо-саксы (физическое уничтожение американских индейцеви австралийских аборигенов, выживших - в резервации с созданием условийдля вырождения и вымирания). Немцы просто ассимилировали полабскихславян и прибалтийские племена.
Несмотря на то. что Россия самаямногонациональная страна в мире, ни один народ растоптан не был, никомусилой не навязывалась религия. Была тактика породнения знати, уваженияк религиям. При советской власти была создана письменность более чем у20 народов и народности, стимулировалось развитие всех национальныхкультур, благодаря чему повсеместно взрастили целую свору националистов.
Ответ