![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Можна без великого перебільшення сказати що з 1992 по 2004 рікукраїнська культура, освіта і наука, так би мовити, хворіла „періодомТабачника”.
... Не нужно мутить воду, пани Марценюк. С 1991 первого года во всех украинских СМИ правят бал яворивские. Действительно, более мерзкой личности в политике трудно себе представить. По мне лучше Хмара и Лукьяненко, которые достойны уважения хотя бы за последовательность своих позиций. А этот слизняк-перевертыш уже всем глаза намозолил до тошноты. |
|
||||
|
||||
![]()
А разве из этой обоймы украинских "демократов" - нуворышей один Яворивский матерый оборотень ?...
Ось Дмитро Павличко писав : - Ленін іде ! Жити в ярмі доволі - Громи весняні гудуть . Ленін іде ! Тануть сніги неволі - Квіти свободі ростуть ... Ось Павло Мовчан : -..верби хором ...двоскладовехитали слово на гілках : - Ле-нін...- То тихли урочисто знову , пташиний спів сріблясто ткаюсь : - Ле-нін ...- На кроснах поресохлих стебел наструнчувалась срібна мить , І я прислухавсь ... сам до себе- його ім*я в мене бринить.
|
||||
|
||||
![]()
Іван Драч. ДИХАЮ ЛЕНІНИМ .
Дихаю Леніним до останнього подиху... Навшпиньках замерзла сива земля В передчутті вогнеликого подвигу. Усі українскі поети посвятили свої вірші творцю першої в світі соціалістичної держави - В.І. Леніну... А потім як Іуда від ІІсуса , так і дехто із колишніх "наших" творців відмовився від своїх слів...
|
||||
|
||||
![]()
Очень хотелось бы, чтобы по национальному радио убрали передачу Яворивского. Очень надоел . Противно слушать сплошные гадости.
|
||||
|
||||
![]()
Оксана Калиба . А що це таке "відкіля"? У нас так не розмовляють. У нас кажуть звідкіля!
|
||||
|
||||
![]()
Яворівського убрать із радіо ?- він же перший хто ділить Україну на Зазід і Схід - на США працює ... Інша справа чому він ганьбить український народ і нікому немає до цього діла...
|
||||
|
||||
![]()
Таня, по-вашому, это откуда. Білоруський варіант - адкуль.
Все йде, все минає — і краю немає. Куди ж воно ділось? відкіля взялось? І дурень, і мудрий нічого не знає. Живе... умирає... одно зацвіло, А друге зав'яло, навіки зав'яло... І листя пожовкле вітри рознесли. Тарас ШЕВЧЕНКО "Гайдамаки", 1841
|
|||
|
|||
![]()
Яворівського * убрать із *радіо ?- він же перший хто ділить Україну на Зазід і Схід - на США працює
Як на мене, то найбільше ділить Україну російська мова. А вона явно не з США. |
|
|||
|
|||
![]()
Пане Михальчишин! Чи читали ви мою вчорашню відповідь відносно російської мови, яку ви так хочете звести (від 11.03)? Там в статті на, яку є посилання, дуже добре про все це написано. Спеціально для галичан.
|
|
||||
|
||||
![]()
При великій зайнятості по господарці( готуюсь до Світлого Христового Воскресіння) пропустила новину про Яворівського. ЩО, ДЕ , КОЛИ???
Починаємо дружити проти Яворівського? Табачнику даємо перепочити?
|
|||
|
|||
![]()
відносно російської мови, яку ви так хочете звести
Та ніхто її нікуди звести не хоче. Просто "для великого языка есть великая Россия". А ми б уже якось так собі перебилися. |
|
||||
|
||||
![]()
Знову розпочали носитися з українською мовою як з писаною торбою ... Українці поміж собою завжди спілкуються на українській мові, а якщо хтось її не розуміє , то культурні люди переходять на мову усім зрозумілу... Так була в кращі радянські часи в Прибалтиці ,Кавказі , Східній Європі , Німеччині... Народи розмовляли на російській мові ... А тут наш "дипломат" поїхав в Москву з перекладачем....Смішно що у розумного народу з*явилися нерозумні дипломати...
|
||||
|
||||
![]()
Знову розпочали носитися з українською мовою як з писаною торбою ... Українці поміж собою завжди спілкуються на українській мові, а якщо хтось її не розуміє , то культурні люди переходять на мову усім зрозумілу... Так була в кращі радянські часи в Прибалтиці ,Кавказі , Східній Європі , Німеччині... Народи розмовляли на російській мові ... А тут наш "дипломат" поїхав в Москву з перекладачем....Смішно що у розумного народу з*явилися нерозумні дипломати...
|
|||
|
|||
![]()
"Та ніхто її нікуди звести не хоче. Просто "для великого языка есть великая Россия". А ми б уже якось так собі перебилися".
... Та я мав на увазі саме Україну, пане Михальчишин. Складається враження, що ви, пробачте, живете на своїх полонинах і не знаєте реалій життя. В тій статті. яку я вам рекомендував, написано (українським вченим), що створення мононаціональної культури і держави в даний час неможливо. Якщо ваші прибічники не зрозуміють цієї простої речі, боюсь, що вони розвалять Неньку. До речі, я звернув увагу, що люди на східноукраїнських форумах все більш радикалізуються. Тільки терпимість і, як зараз кажуть, толерантність, в національному питанні, пане. Передайте своїм землякам. |
|
||||
|
||||
![]()
Сегодня враги украинского народа начали блокировать трибуну ВР * чтобы не дать Украине развиваться , чтобы не был принят бюджет и народ продолжал жить на нищенские пенсии и зарплаты... Пора зарвавшихся элементов поставить на место...
|
|||
|
|||
![]()
Складається враження, що ви, пробачте, живете на своїх полонинах і не знаєте реалій життя. В тій статті. яку я вам рекомендував, написано (українським вченим), що створення мононаціональної культури і держави в даний час неможливо.
На полонинах вже років зо два не був. Ніяк зі Львова вибратись на можу. Та й світ не близький. А мононаціональну культуру створювати не треба. Вона була і є. Все інше в Україні наносне і продукт витонченої русифікації, знищення автохтонної культури українців приходьками зі Сходу. |
|
||||
|
||||
![]()
Пане Иван Каравай, ви думаєте що у ВР є хто-небудь не ворог мені з вами?
Можна поіменно?
|
||||
|
||||
![]()
Пане, Олександре, озирніться!
Навіщо Вам теорія, які українські вченні? На практиці супер країна США вибудовала найсильнійшу державу в світі без мононаціональних "складностей", при цьому десь ділось все корінне населення Північної Америки(індіанці), і без ГЕНОЦИДУ:-O, от де цивілізація!!!:-D Бдеш ще фотографуватись, посміхнись, в брилі ти дуже кумедний.
|
||||
|
||||
![]()
Є своя культура в українців * які живуть на Сході чи Заході ...
На Сході укрвїнці танцюють "гопака" , а на Заході в українців гуцульські танці... Пісні також у кожного регіона свої... і ніхто нікому не заважав жити так , як жили їх предки... Сьогдні на все життя людей "демократи" ліплять політику ... щоб ворожнеча була...
|
|||
|
|||
![]()
Относительно американского опыта. Русские - единственный в мировойистории имперский народ, которыйстановился донором покоренных силой и присоединившихся самостоятельнонародов. Например. в иудейской традиции было полное уничтожение таких народов (очем говорится и в Библии. и в исторических свидетельствах). Почти также поступали англо-саксы (физическое уничтожение американских индейцеви австралийских аборигенов, выживших - в резервации с созданием условийдля вырождения и вымирания). Немцы просто ассимилировали полабскихславян и прибалтийские племена.
Несмотря на то. что Россия самаямногонациональная страна в мире, ни один народ растоптан не был, никомусилой не навязывалась религия. Была тактика породнения знати, уваженияк религиям. При советской власти была создана письменность более чем у20 народов и народности, стимулировалось развитие всех национальныхкультур, благодаря чему повсеместно взрастили целую свору националистов. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
СТАРТУЕТ НОВЫЙ ПОЛИТИЧЕСКИЙ ПРОЕКТ... СТАНЕТ ЛИ ОН РЕАЛЬНЫМ КОНКУРЕНТОМ ПКРМ? | Андрей С | Молдова | 96 | 19.10.2010 23:41 |
Черновецкий с сегодняшнего дня резко поднял тарифы в Киеве | Кирил Гами | Политика в мире | 125 | 14.10.2010 14:12 |
"Срочно! Покушение на Януковича в Киеве!!!" | Олена Какэ | Политика в мире | 28 | 04.06.2010 20:24 |
Милиция в Киеве возводит баррикады | Олена Какэ | Политика в мире | 20 | 11.05.2010 17:23 |
БЕСПРЕДЕЛ! Прошу прочесть и рассказать другим о том, как (в Киеве) убили моего младшего брата. Пусть эта ТЕМА поможет другим избежать подобной участи... | Всеволод Таду | Политика в мире | 17 | 12.04.2010 10:47 |