![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
Поліщук. читай уважно написане раніше,а то як Пилип з конопель....не тупи......для тебе переношу раніше надруковане______________Негру(афроукраїнцю). Тут жінок немає тут віртуал з аватарами.....Подолянко наприклад не вона а він(тобто Алєкс Бєспалов) *
Сьогодні 21:31
|
||||
|
||||
![]()
Подолянко наприклад не вона а він(тобто Алєкс Бєспалов) *
Да ну? Избавляйтесь от навязчивых людей, в противном случае - палата № 6 за Вами будет забронирована навечно!
|
||||
|
||||
![]()
А я ліжко вже злагодив
Не расстраивайтесь - тут рядом Свiтлана Федiрко. Думаю, вам порозумiтися простiше!
|
|||
|
|||
![]()
:-O...Владимир (N) настоящий мужчина так себя вести не должен
|
|
||||
|
||||
![]()
Аліговна(F) . Я за таке не дякую.Бо мені по....я у ВІРТІ :-D Відправляти в чс опонента,який нематюкається,а приколюється над убогими(переплутали реал з віртуалом),яскрава демонстрація розумової імпотенції і душевної гнилості......якщо не відправила ти(F) відправить якесь друге недолуге і принижене життям Воно.;-) :-D (F) ......дуже смішно.
|
|||
|
|||
![]()
Пишет женщина:-D
|
|
|||
|
|||
![]()
Тролль ты ФеДИРКА. Типичный..всех обгадил?
|
|
|||
|
|||
![]()
Анют, согласна! :-D
|
|
||||
|
||||
![]()
так так "СВОБОДА" виграла тільки 3-х областях а вони вже тут такий хай підняли, що в штанці *наробили, а *це тільки квіточки ха-ха!
|
|||
|
|||
![]()
Аліговна(F) . Я за таке не дякую.Бо мені по....я у ВІРТІ:-D Відправляти в чс опонента,який нематюкається,а приколюється над убогими(переплутали реал з віртуалом),яскрава демонстрація розумової імпотенції і душевної гнилості......якщо не відправила ти(F) *відправить якесь друге недолуге і принижене життям Воно.;-):-D(F) ......дуже смішно.
_________________________________________ У меня есть имя, можно просто Аня...по отчеству как то не камильфо *к собеседнику обращаться,да? |
|
||||
|
||||
![]()
Поліщук. читай уважно написане раніше,а то як Пилип з конопель....не тупи......для тебе переношу раніше надруковане______________Негру(афроукраїнцю). Тут жінок немає тут віртуал з аватарами.....Подолянко наприклад не вона а він(тобто Алєкс Бєспалов) * * *Федірко, є правила групи, ти їх порушив, дістав попередження. Все справедливо. Якщо хочеш безнаказанно хамити, то є тема "Бойцовский клуб". Там можна все.
|
||||
|
||||
![]()
Поліщук. Не тошни....роздуплись і давай по темі краще шпрейхай.....ще раз для мене тут АВАТАРИ ,а не Чоловіки з Жінками.....;-) (ch) (v)
|
||||
|
||||
![]()
Поліщук. Не тошни....роздуплись і давай по темі краще шпрейхай.....ще раз для мене тут АВАТАРИ ,а не Чоловіки з Жінками.. * * Та мені пофігу. Будеш хамити - буду банити. :-D (v)А по темі я вже багато писав. Навіть добився перейменування теми. І навіть без хамства. Можу навчити, як це робиться.
|
||||
|
||||
![]()
Давай вчи..... (v)
|
||||
|
||||
![]()
Давай вчи..... (v)
|
||||
|
||||
![]()
Флуд я видалив. І буду надалі видаляти. Не подобається - можете жалітись адміну. (v)
|
||||
|
||||
![]()
Віро, пояснюю:
Ганна Подолянко - українські імя та прізвище. Жителька Москви в цій групі - ще одне підтвердження українського походження цієї особи. Тобто на відміну від вас , росіянки, українська жінка мала б знати , що мова йде про ПІХВУ.:-D Я й сам не знав... На днях син студент-медик розповів. А ось дружина знала! Так що фраза про якогось Алєкса можливо й правдива. |
|
||||
|
||||
![]()
Поліщук. Ти увесь флуд видалив? Чи ти до дівчат таким боком залицяєшся?;-) :-D :-D :-D :-D :-D
|
|||
|
|||
![]()
Ну i до чого тут жiночий статевий орган? :-D
|
|
|||
|
|||
![]()
Чета Федирко, не достойно Вы ведете себя по отношению к женщинам. Очень не приятно читать. И Вы еще *говорите о культуре человека. Рассуждаете на эту тему, осуждаете. Право смешно!
|