![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
черныш, а каким боком ты относишься до Украины?
Сегодня 18:21 ================ Ой не трожь лихо, пока тихо. Щас узнаешь , каким боком.
|
||||
|
||||
![]()
Леська ты шишки в тайге уже собрала?
|
||||
|
||||
![]()
а каким боком ты относишься до Украины? как каким? задним:-D
|
||||
|
||||
![]()
Надежда Черноусова (Сабо), якщо *для вас Бузина - авторитет, то про що з вами розмовляти?
|
|||
|
|||
![]()
в Торонто погодка не очень, смотрю депресняк там распространенное явление
|
|
||||
|
||||
![]()
ВИКТОР ШАШУРИН
А що, правда що на Галичині русофобство є певною чеснотою? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Анекдоты - как самое широкое и доступное народное творчество, тому свидетельство. Сьогодні 09:36 шашурін, анекдоти не про росіян, а про москалів, а це - "две большие разницьі";-)
|
||||
|
||||
![]()
Елена Туник (Матвеева)
ваша бабця чи прабабця з паном спала в брачну ніч? І за що: за гроші, чи з поваги? *Леся, только хамить не надо, стыдно Вам должно быть. а з якої радості мені встидно повинно бути? ============================================ И то правда - с какой радости * "встидно" :-D *должно быть? *Историю ведь не учила! ;-)
|
|||
|
|||
![]()
шашурін, анекдоти не про росіян, а про москалів, а це - "две большие разницьі______________правильно, ибо по Шевченко в москали попадали неугодные пану крипаки-украинцы....;-)
|
|
|||
|
|||
![]()
Переведите мне пожалуйста слово "чеснота"
|
|
||||
|
||||
![]()
неугодные пану крипаки-украинцы.... леська черныш-москалька. супер:-D
|
||||
|
||||
![]()
пацанка "Вєра", та, яка в іншій групі була щирою "полькою", а тут в українці примазується:-D :-D :-D , моєму синові 28 р.
називати людину, на 26 р. старшою на "ти" можуть лише невиховані хами, яких серед українців нема;-)
|
||||
|
||||
![]()
бачу, що на декого я дію, як червона тряпка на бика(H)
|
||||
|
||||
![]()
Леся Черниш
бачу, що на декого я дію, як червона тряпка на бика ================================== А вот на меня не действуешь. Ну и не старше ты меня. Могу же я позволить обращаться на ты ? Ну как в Израили. Детишки ровесники наши.
|
|||
|
|||
![]()
какого ты шаришь по моей странице??? самы ты полька...я кроме этой группы *нигде не общаюсь, а то что твои клоны шастают везде по группам, то при чем тут я
|
|
||||
|
||||
![]()
Чеснота (грецькою arete, а латинською virtus означають витримка, мужність, схильність) вимагає зусиль задля досягнення якоїсь досконалості, а тому звернена до волі.
|
||||
|
||||
![]()
Чеснота -добродетель; целомудрие
|
||||
|
||||
![]()
на рівні психології,, *то вас так довго пресували, що в вас з"явився т.з. Стокгольмський синдром. *Не думаю, що він зникне за вашого життя. *Надія лише на ваших дітей та внуків______________Так и я на детей надеюсь, что внуков воспитают нормальными... И будут отличать героизм от кучкования по схронам и уничтожения собственных соседей... Будут понимать, что нарушение присяги (кому бы ты её не дал) - это ПРЕДАТЕЛЬСТВО, будут знать, что Украина РАЗНАЯ... И не пропустят нацизм...
|
||||
|
||||
![]()
Так и я на детей надеюсь, что внуков воспитают нормальными... И будут отличать героизм от кучкования по схронам и уничтожения собственных соседей... Будут понимать, что нарушение присяги (кому бы ты её не дал) - это ПРЕДАТЕЛЬСТВО, будут знать, что Украина РАЗНАЯ... И не пропустят нацизм... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Сергію, яка присяга і кому давалась)А я взагалі то за життя , а не за уничтожение...А з рештою я з Вами згідна...
|
||||
|
||||
![]()
Героїзм - це захист своєї *Батьківщини від окупантів, а якщо сусіди прийшли *в твою домівку вбивати і грабувати - що сидіти , склавши руки.) Нацизм - це зло. А ось присягу вони не встигли нікому ще дати...А Україна дійсно різна - давайте *мирно уживатись...
|
|||
|
|||
![]()
Адольфу ибн Гитлеру давали присягу украинсккие батальоны "Роланд" Галичина" "Нахтигаль" А когда их в 43 разогнали, из них и сформировали УПА.
|