![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
Натали и Сергей. Здесь надо без иронии. ...чужему навчайтесь та свого не забувайте... Давайте и мы будем об этом помнить. А также чтить русско-украинскую дружбу. В Харькове, этой теме посвящены два скульптурных памятника. Установлены на Харьковском мосту через реку. На одном постаменте два казака в национальном воинском одеянии, при оружии, готовые сокрушить любого врага. Но к нах открытые лица, стоят рука об руку, смотрят в наше будущее. На другом постаменте две женщина олицетворяющие наши государства и прославляющие наших тружеников. *Глядя на памятники, приходит мысль, что они говорят нам: "Люди добрі! Как вам не соромно! Живіть собі добре, на славте свою Батьківщіну!"
|
||||
|
||||
![]()
мы склонив голову, лекцыю прослушали, спасибо
|
||||
|
||||
![]()
Наташа ...интересно,а когда дядя в банк этот деньги влаживал, договора и т.д. на каком языке были или тогда он еще русский понимал видать. * По єтому поводу есть анекдот. Для взрослых. Українка прийшла до лікаря. Лікарь оглянув її, та у мед книжці, по-руськи, написав, здорова. Українка засоромилась та говорить, *лікарю. що це ви пишите, соромите мене, пишить або матеньки, або як у всіх. Ось да якого сорому приводить не знання руської мови.
|
||||
|
||||
![]()
Александр,вот и я вам о том же уже битый час!!! учить,учить и еще раз учить
|
|||
|
|||
![]()
Леся , и за меня вам в 08:07 ответил Алесандр Горбунов , лучше чем он , я бы не смог...
|
|
||||
|
||||
![]()
Гебельс-Каравай, я давно зрозуміла, що ви нічого путнього сказати не можете. *Одні лозунги КПСС, ще з холодної війни
|
||||
|
||||
![]()
Елена Марчук
Люди!!!!! япросто оболдеваю от диалога? если русские идут -то и слава Богу!!!! что не арабы-китайцы-и пр.но посмотрите-как звучит "громко!?" Дуже цікаво: значить, руських окупантів українці повинні з обіймами а что-Леся! украинцы идут-это как звучит!?смешно! А українці нікуди не ідуть. *Живуть в себе вдома, імперіалістами стати не прагнуть и в то время хохлы не "хохли", а українці. *Вас же кацапкою тут ніхто не називає. *Майте елементарну культуру. не навидели русских. Tа невже? *А якщо їх так в Львові нeнавидiли, то чому вони туди лізли? *Та і до цих пір лізуть;-) В Чечне -русские мальчишки гибнут-за кого?вот именно-в том числе и за украину! А це - вершина тупості. *За яку Україну? *Вони там вмирають за рос. імперію. І ще наймаються туди, щоб заробити для себе.
|
||||
|
||||
![]()
Наталі, мені вас жалко. *Не знаю, де ви живете та серед кого. *В нас свої з людей не деруть втридорога, по 200 гр. за город. Нас на таксі півдня возили, з численними зупинками, за 150 гр. І то при тому, що занли, що ми в Канаді живемо.
Я пишу про те, як в нас люди живуть. *Ви ж, напевно, живете серед інших людей, що такі дивні речі пишете. * Нам сусіди приносили щодня молоко по 2-3 літри, і яблука, і сливи. *Тобто ділилися всім, що самі мали. *Невже думаєте, що чоловік, який має трактор, буде дивитися, як бабця з того ж села копає вручну город, і не заїде на той город трактором на півгодинки за мінімальну суму, як сказав мій брат "за ціну солярки"? * В нас люди донедавна збиралися на толоку хлів комусь побудувати, чи навіть хатину. *І особливо йшли до тих, хто не мав чим платити робітникам. *Не знаю, як тепер. *Ми були вдома всього 2 тижні, і толоки не бачили. Але те, що в нас вручну картоплю вже ніхто не копає - правда. * До речі, коли ви останній раз були в Тернопільській обл.? *Чи взагалі колись в своєму житті там були, що так впевнено про все пишете? От я про вашу область нічого не пишу, бо не знаю. *А чому ви набираєтеся наглості, і пишете про те, чого не знаєте? *Чи ви, по праву "великороски" все знаєте краще, ніж я? *"Старша сестра", так би мовити?;-) :-D
|
||||
|
||||
![]()
NаТаЛи КоВаЛьЧуК
Наталі, а питання ж було не про бензовоз и прошу не коверкать наш диалог, вы же педагог вроде как,а своим поведением постоянно собеседника провоцируете на фамство в ваш адрес Учора 13:35 Я не педагог, але викладач в коледжі. *Інженер. *Але задачка вам і справді була про трактори, а не про бензовоз. *Перейшли ви на бензовоз - дістали відповідну оцінки. *Треба уважно читати задачу, і на поставлене питання відповідати:-D . А ви все з"їжджаєте. *З кількості тракторів потрібних на село на копання картоплі - то на бензовози, то вже на плату. *Саме ви, напевно, точно знаєте, скільки в Гусятинському р-ні Тернопільської області беруть за те, що картоплю викопають:-D .
|
||||
|
||||
![]()
Олександр, я не викладаю українську мову в українській школі. Я викладаю в коледжі з англійською мовою викладання предмети по хімії, обладнання та технологій виробництва хімікатів, та по охороні навколишнього середовища. *По спеціальності я - інженер хімік. *Маю також звання магістра в галузі охорони навколишнього середовища.
А українські школи тут також є.
|
|||
|
|||
![]()
Нам сусіди приносили щодня молоко по 2-3 літри, і яблука, і сливи.
======================================== А зачем они это делали? Молоко со сливами вам подсовывали. Бу-га-га!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Я не педагог, але викладач в коледжі. *Інженер.
============================== А, ну тогда можно провоцировать на хамство. Мы то думали, педагог. |
|
|||
|
|||
![]()
Леся , а щоб українці не жили так як канадці , то нас грабили з 1918 по 1920 роки : намці , амереканці , англійці , поляки , японці , канадці... А з 1941 по 1945 роки - Німці , італійці , угорці , японці .... *Грабили нашу неньку *Україну , убивали людей *ще й свої *запроданці ... Історію вивчайте , а ви *тут зу сіма сваритесь...
|
|
|||
|
|||
![]()
А з 1941 по 1945 роки - Німці , італійці , угорці , японці .... *Грабили нашу неньку *Україну ,
============================ Румыны когда отступали из Одессы, все трамвайные рельсы разобрали и вывезли на повозках. Уже тогда металл в цене был. |
|
||||
|
||||
![]()
СЕРГЕЙ КОЛОМИЙЧЕНКО,УВАЖАЕМЫЕ МОДЕРАТОРЫ!
Есть у меня просьба-предложение.В связи с тем,что в этой группе позволяется открытое хамство по отношения к людям,занимающим патриотические позиции,предлагю с вашего согласия назначать какие либо дни когда патриоты могли бы высказать свое отношение к тем,кто их оскорбляет с гарантией не исключения из группы.Учитывая что наш культурный уровень выше,то нецензурную лексику можете не сильно опасаться,вот высказывания на расовой,национальной почве будут и призывы к действиям! Я ДУМАЮ ЧТО ЭТО БЫЛО БЫ СПРАВЕДЛИВО!Переход в отдельную тему не предлагайте,это значит снизится до их уровня,во-вторых это не честно
|
||||
|
||||
![]()
Юрий, здесь еще нужно выяснить кто более некультурный
|
||||
|
||||
![]()
Пан Гончаренко предельно скромен!!!Если никто не оценил ваш "ВЫСОЧАЙШИЙ" интеллект,так хоть сами ОЦЕНИЛИ.Почитаешь Шингуров,Лесь,Кобец и убеждаешься-да,действительно-люди просто в полёте.Вам не нужно выделять какие-то отдельныё дни-вам нужно ПРОСТО создать отдельную группу и там общаться.....между собой.Ибо ваши БРЕДНИ малочитаемы.
|
||||
|
||||
![]()
Либо можно просто идти в группу "Бандеровцы". Там будут все свои с одинаковым уровнем интеллекта. Таким же высоким как у Шингура
|
||||
|
||||
![]()
СЕРГЕЙ КОЛОМИЙЧЕНКО,УВАЖАЕМЫЕ МОДЕРАТОРЫ!
Есть у меня просьба-предложение.В связи с тем,что в этой группе позволяется открытое хамство по отношения к людям,занимающим патриотические позиции,предлагю с вашего согласия назначать какие либо дни когда патриоты могли бы высказать свое отношение к тем,кто их оскорбляет с гарантией не исключения из группы.Учитывая что наш культурный уровень выше,то нецензурную лексику можете не сильно опасаться,вот высказывания на расовой,национальной почве будут и призывы к действиям! Я ДУМАЮ ЧТО ЭТО БЫЛО БЫ СПРАВЕДЛИВО!Переход в отдельную тему не предлагайте,это значит снизится до их уровня,во-вторых это не честно
|
||||
|
||||
![]()
:-D