![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|||
|
|||
![]()
Що... Худяков....? Тіпа.... пошутіл шуткой.... дааааааа.??? А ти вчасно виходиш на "связь" ... ні секунди запізнення... Інструкції отримав? Ну-ну. Тєбє зачтьотса... от ФСБ.... і Путіна с Мєдвєдєвим...:-D
|
|
||||
|
||||
![]()
Вань да ты не только рогуль но и дурак перепуганый ФСБ .
|
|||
|
|||
![]()
Худяков... нє нєрвнічай з самого ранку.... а то роботу завалиш... Ти що... забув....? Як там в "вашіх кругах" говорять про "гарячєє сєрдце і холодную голову..." В тебе щось все навпаки виходить.... Кваліфікацію втрачаєш, до дідька, чи що....??? Дивись... тримай себе в руках... "таваріщь":-D :-D :-D
|
|
||||
|
||||
![]()
Ванюша дружи с головой .
|
||||
|
||||
![]()
Це також відбувається у Львові -
23 липня о 15:00 у Львові в приміщення Львівського музею історії релігії, що на площі Музейній,1 відбудеться презентація виставки живопису єврейського художника Шандора Зіхермана, присвячену 75-річчю від його дня народження. В неділю на площі Ринок можна буде послухати гурти “Ґорґішелі” та “Файно”, а також потанцювати разом з Центром дитячої творчості “Веселка”. Цього тижня усіх шанувальників якісного джазу бавитиме Серена Мілова, яка виконуватиме циганську етнічну творчість, гурт «Kadillac» з неперевершеними блюзовими композиціями, гурт «Bria Blessing Quartet» та джем-сейшн від учасників міжнародних майстер класів "Cho-Jazz " Забави для дітей в «Дитячій країні на Ринку». Фестиваль електронної музики Zanzibar Dacha 2010 23-25 липня 2010 р. З 23 по 25 липня у Львівській та Івано-Франківській областях пройде велотур “Тур БАБА”, присвячений провідникам української нації Степану Бандері *та Роману Шухевичу .
|
||||
|
||||
![]()
нації Степану Бандері *та Роману Шухевичу
А почему бы не добавить гауптману немецкой армии Роману *Шухевичу. Ладно Бандера,он звания не имел, а у Шухевича оно было.Так бы было правильней.
|
||||
|
||||
![]()
З 23 по 25 липня у Львівській та Івано-Франківській областях пройде велотур “Тур БАБА”, присвячений провідникам галицкой нації Степану Бандері *та Роману Шухевичу .
|
|||
|
|||
![]()
З 23 по 25 липня у Львівській та Івано-Франківській областях пройде велотур “Тур БАБА”, присвячений провідникам української нації Степану Бандері *та Роману Шухевичу .----------------------------------------------------------
В этот раз в Польшу не едьте, глупые они не понимают вас. |
|
||||
|
||||
![]()
Про причетність міських депутатів до якихось зловживань чи розкрадань коштів я не чув (принаймні, місцеві ЗМІ про це нічого не пишуть)...______________________________Странно, Ваня, а в центральных сми уж месяц как передают о возбуждении дела....;-)
|
|||
|
|||
![]()
а в центральных сми уж месяц как передают о возбуждении дела....;-) -------------------------------------------------------------------------Не знаю.... я щось такого не чув... Та й якщо б це було серйозно... то про це б у місті говорили (як про суддю Зварича)... когось би затримали... комусь пред"явили звинувачення.... про різні резонансні справи завжди говорять... А про це дійсно нічого конкретного сказати не можу...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ну, пока по факту дело возбуждено.... Подробностей тоже не знаю, скорее там не кража, а нецелевое использование... Вроде как мэрия использовала эти деньги на ремонт дорог... Кстати, много дорог отремрнтировали?
|
|||
|
|||
![]()
Доріг у місті ремонтують дійсно багато... але не всі роботи виконуються якісно - це факт... Біля мене на вулиці два роки тому бруківку перекладали македонці і словаки... ніби зробили добре. А цього року багато доріг знову ремонтують турки. Вони вже не перший рік у нас будують... нарікань поки що немає. Найгірша ситуація там, де свої ремонтують ("відкати", "приписки" і т.д.... загальнонаціональна проблема);-) :-(
|
|
||||
|
||||
![]()
Класс! Македлнцы и словаки дороги делают,в то время ,когда средняя зп во Львове 300-400 у.е. и львовяне вынуждены по всему миру на заработках находится. Вот, мля мудрая львоская власть. Почему своим то не дать заработать?
|
||||
|
||||
![]()
Потомушто свои научились как в россеи на халяву ......:-D
|
||||
|
||||
![]()
А вот здесь РФ точно не причем.
|
|||
|
|||
![]()
Македлнцы и словаки дороги делают,в то время ,когда средняя зп во Львове 300-400 у.е. и львовяне вынуждены по всему миру на заработках находится
---------------------------------------------------------------------------- Я не бачу в цьому нічого дивного... На виконання робіт оголошується відкритий тендер... і якщо його виграють іноземні фірми, то чому б їм не будувати... Тим більше, що дороги вони будують по цілій Європі... мають у цьому досвід... Я спостерігав, як вони працюють: весь світловий день, без жодних вихідних (включно в суботу і навіть неділю). Наші робітники в такому графіку не працювали б... ну хіба за якусь дуже високу платню... А мені, як споживачу, все одно, хто поремонтує дорогу... |
|
||||
|
||||
![]()
А здесь сутками вкалывают. Вот у меня рядом с домом новый дом строят. И днем и ночью вкалывают. И паны из ЗУ тоже там присутствуют.Нонсенс. Дома не хотят или не могут, а за бугром работают без проблем.:-D
|
|||
|
|||
![]()
По-перше... будівництво будинків і будівництво доріг - це трохи різні речі... При будівництві доріг потрібно мати певні навики і досвід.
По-друге... будівельник - не кріпак. Він має право працювати там, де йому вигідніше.. і де *більше платять - чи то в Європі... чи то в Росії... Якщо в Україні поки що неможливо заробити стільки, як за кордоном, то такий процес ще довго триватиме... А натомість приїздять робітники із-за кордону.... По такому закону ринку праці живе цілий світ... *А от будівельників з Росії ні за кордоном не густо... ні дома вони не надто перенапружуються... * * Все будівництво в Росії тримається в основному на українцях та молдованах.... |
|
||||
|
||||
![]()
А здесь сутками вкалывают. Вот у меня рядом с домом новый дом строят. И днем и ночью вкалывают. И паны из ЗУ тоже там присутствуют.Нонсенс. Дома не хотят или не могут, а за бугром работают без проблем.:-D
==================================== Ну не все украицы вкалывают в России день и ночь на стройках...Сестра моя двоюродная на стройке с мужем пашет, так смогла денюжек собрать на приличный участок в Марфино (Подмосковье), а у брата из Симферополя фирма в Москве, работают по правительственной программе России по развитию сельского хозяйства, биодобавками занимаются, оказывается добавкам, которые производит НИИ в Симферополе, нет равных а мире. |
|
||||
|
||||
![]()
Ну и че ,теперь гордится этим? Что дорог строить не умеют,а дома работать не хотят,потому что мало платят?:-D