![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
вот взял Юра и сходу всех украинцев сделал голубыми........
|
||||
|
||||
![]()
http://ua.korrespondent.net/ukraine/1115614
От як було на самому ділі .То виявляється йому навіть чек давали на російській мові .Та це самий . що не є лінгвоцид українців .Я думаю . треба окрему тему створити . бо це дуже актуальна тема .
|
||||
|
||||
![]()
жесть.........
|
||||
|
||||
![]()
а розпалювання міжнаціональної ворожнечі ?________________А что было разжигание национальной розни? Если банковский служащий отказался разговаривать государственным языком, исполняя служебные обязанности, соответственно будет наказан (не хочу искать санкцию по закону) после проведения служебного расследования... Однако - это уже другая история...
|
||||
|
||||
![]()
Юра,а еще -РУССКИЕ ИДУТ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Этот же ,голубой цвет присутствует на флаге украины , и в таком же количестве .
Людям видніше ,українців називають жовто - блакитними . а регіоналів чомусь голубими ., хоча вони наче біло - голубиє.
|
||||
|
||||
![]()
тем более в банках камеры
В Ощадбанку камери ? Хіба , що в ближайшому відділенні міліції для тих хто розмовляє по українські .
|
|||
|
|||
![]()
Юра,в любом банке камеры)
|
|
||||
|
||||
![]()
Людям видніше ----------люди это ты ?
|
||||
|
||||
![]()
То виявляється йому навіть чек давали на російській мові ---ааааааааааааа,шо робиться.......жах......|-)
|
||||
|
||||
![]()
В любой сфере обслуживания железное правило-КЛИЕНТ ВСЕГДА ПРАВ!!!!! а если не совсем прав-вызываются компетентные органы,за ложный вызов предусмотрен штраф. Неужели круговая порука,юра?
|
||||
|
||||
![]()
Юра,в любом банке камеры)
Можливо і так .То оце видно по камерах і написали http://ua.korrespondent.net/ukraine/1115614 Але як там почався лінгвоцид . то що тут поробиш .І що дивно , ще й пів року не пройшло , як Янукович ХУЯ ( Харьківські угоди Януковича ) зробив.
|
||||
|
||||
![]()
Дядя Юра жжет! ладно,я убегла,может вечером заскочу,если время будет,а может и нет........
|
||||
|
||||
![]()
Сьогодні, в день засідання, представники ВО Свобода влаштували перед будівлею суду мітинг з плакатами на захист Ільченка. Сам відповідач прийшов до суду з перекладачем, і повідомив, що не розуміє жодної мови, крім української.
Суд постановив визнати Ільченка винним в адміністративному правопорушенні - за блокування роботи банку - і присудив йому сплатити штраф у сумі 51 гривні. Як повідомив сам Ільченко, протокол судового засідання він не підписав, так як той складений російською мовою. Хоча суддя затвердив, що відповідач ознайомився з постановою і відмовився її підписувати. -----------Не,ну не цирк проплаченный или на инициативных началах устроенный свободой?????????????????????
|
||||
|
||||
![]()
цирк натуральный, интересно только кем проплаченный?!?
|
|||
|
|||
![]()
Юра ,Вы эти харьковские соглашения вспоминаете только потому,что аббревиатура "красивая"?
|
|
||||
|
||||
![]()
Я про цю абревіатуру не згадував, але прицепився Тарасенко . чого я про неї не згадую .Прийшлось йому нагадать , а то як кричали Слава ХУЯ( Харківським угодам Януковича ), то всі , а як менше чим через півроку лінгвоцид почався , то бач .. тішіна .
|
||||
|
||||
![]()
цирк натуральный, интересно только кем проплаченный?!?
Думаєте , працівникам банку ще й гроші за це платили ?
|
||||
|
||||
![]()
Не,мы думаем Тягныбок за бесплатно воду мутит! Так сказать сильная оппозиция...ууууууууу...бойтесь!!!
|
||||
|
||||
![]()
Юра,та это дяденьке вашему проплаченно было,за весь этот кипишь и чек на укр.мове,а не работникам банка и принцып его из-за которого все это и розгорелось, вы мне прям Лесю напоминаете......