![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Павло Шингур
Хто тебе в Німеччині вже так "українізував" ? Сегодня 15:34 Всё, вот это и есть твои контрдоводы? Стыдобище...*-) (N)
|
|||
|
|||
![]()
Яким чином можна українізувати дердаву Україна ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Аня, он позор хотя бы потому, что если ты уже вылез на форум, то хоть имей что сказать, а не тупо листовки расклеивай. Мужик ещё называется.*-) (N)
|
|||
|
|||
![]()
А з чого ти взяв. що УПА була тільки на заході україни ? Ти навіть історію свого краю не знаєш, або знаєш і робиш вигляд. що так не було.
|
|
|||
|
|||
![]()
ЩО КОНКРЕТНО ВІН МАЄ ХВАЛИТИ - ТО ЙОГО СПРАВА. * На це я можу тілки відповісти так - цим він собі заробить тільки ненависть і неповагу.
Сегодня 15:35 ____________________________ Дивно, ти ж не хвалиш команду Януковича, та і його самого, а він - один з символів держави Україна. *Може треба всім бути трохи стриманішим, поважати свою державу, її символи і владу. Тоді всі будуть всіх поавжати. А коли починають волати "Геть окупаційну владу Даунбаса" - яка повага, звідки вона візьметься........ |
|
||||
|
||||
![]()
Анна Алиговна
Так,Виталик,поменьше пафоса и надмерности к оппоненту! Сегодня 15:37 Аня, давай ты будешь командовать у себя дома какая степень пафоса должна быть в постах. Давай?;-)
|
|||
|
|||
![]()
До речі. особисто я вважаю Януковича і його команду як ідолом держави Уркаїна. але геть не України !
|
|
|||
|
|||
![]()
"Геть окупаційну владу Даунбаса" - яка повага, звідки вона візьметься. * У цьому вислові криється ніщо інше як "прославлена" ПР, не треба лукавити і вдавати. що тут ніхто нічого не розуміє.
|
|
||||
|
||||
![]()
Павло Шингур
Яким чином можна українізувати дердаву Україна ? Сегодня 15:38 А зачем это делать и что ты под этим подразумеваешь?;-)
|
|||
|
|||
![]()
Віталій. яким чином я українізую Украї
|
|
|||
|
|||
![]()
ну ?!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ой, а наваяли......*-)
Анна,они конечно на Донбасс не сунутся,так как кишка тонка,а вот в Крым они уж хожи были,да и вХарьков,Одессу,правда сейчас им даже по закону по" башке" надовали. Денис, а не Вы ли будете определять кому и куда "соваться"? Сори, но Ваших земляков здесь, как.... ну, в смысле, много. О расстреляных донбассовцах (или как правильно?) от рук западенцев много слышали? |
|
|||
|
|||
![]()
До речі. особисто я вважаю Януковича і його команду як ідолом держави Уркаїна. але геть не України !
Сегодня 15:41 _______________________ Ну от бачиш, ти не поважаєш свою державу, а з інших намагаєшся витягнути повагу.......... *А Президент той - вибраний на загальноукраїнських виборах, виходить ти не поважаєш і тих людей, що за нього віддали свої голоси. Принаймні це негарно. |
|
|||
|
|||
![]()
Чи будь-хто з українців коли-небудь заставляв говорити українською *російськомовного громадянина ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Павло Шингур
Яким чином можна українізувати дердаву Україна ? Сегодня 15:38 А зачем это делать и что ты под этим подразумеваешь?;-)
|
||||
|
||||
![]()
Хоч один аргумент був у Дениса. де він хвалить Україну ?!
Сегодня 15:29 ----------------------------------- если я не пишу СЛАВА УКРАИНЕ,ГЕРОЯМ СЛАВА,значит я не уважаю Украину:-D ,просто Павло у меня другие герои,которые строили и боролись за Украину,а не просто были недовольны политикой своей страны,и во время нападения врага на Родину они всем и вся её защищали,а твои герои ещё им и прислуживали.
|
|||
|
|||
![]()
Добре.
|
|
|||
|
|||
![]()
Вони мали комуністам значить "прислужувати"?. в ОУН-УПА була . є і буде одна ціль - не прислужування будь-кому, а захист інтерсів України та її процвітання.
|
|
||||
|
||||
![]()
Павло, я открываю тему в которой ты меня будешь убеждать в том, что процесс украинизации Украины необходим, а я буду там тебе оппонировать. Заходи.
|
||||
|
||||
![]()
Яким чином можна українізувати дердаву Україна ?
Сегодня 15:38 ----------------------------------- потому как была с начала Малая Русь,Малороссия.