![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Леся, придурков полно везде и не надо на этой основе рисовать общую картину маслом(ch)
|
||||
|
||||
![]()
Канаду лучше.
|
||||
|
||||
![]()
ми думаємо * *Кто мы? Канадцы что ли??? Черныш,вы имеете сейчас такое же отношение к Украине, как и я. Мы там не более чем гости. Так что думайте про
|
||||
|
||||
![]()
Москва це робила пізніше: всіх українців на Сибір, * *И кто сейчас на ЗУ живет??? может быть русские в своем большинстве? Нет,как раз таки украинцы.
|
||||
|
||||
![]()
А если провести, чисто гипотетически, референдум по предложениям Андруховича *отделить Крым и Донбасс в Россию, как проголосует ЗУ? * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Думаю, що проти відділення.
|
|||
|
|||
![]()
Думаю, що проти відділення.
А то!!! Кто тогда эту быдлоту кормить будет, да спасать от наводнений! |
|
||||
|
||||
![]()
Хороша назва групи - Наша Україна" - я думала до цих пір, що я в Україні живу,а тут мене кудись без мене спихують, та й Проскурін ще й мене годує.... Проскурін, якби я на тебе надіялась, то на світі вже *б не жила.... Не гніви Бога, не бидлота я і ніколи ти мене ні від чого не рятував, *і живу я прекрасно *в себе дома, тільки тебе і ще таких як ти чомусь це так мучить). Чим я тобі перейшла дорогу)
|
||||
|
||||
![]()
Проскурін, вже наповнив усі свої резервуари гімном? Кармілєц знайшовся. Ти можеш хоч один пост без хамства написати?
|
||||
|
||||
![]()
Проскурін, через таких, як ти, складається враження, що всі донеччани - дебіли і моральні уроди.
|
||||
|
||||
![]()
Проскурін любімчик модераторів, йому можна все, всеодно його не внесуть в ЧС! Це вже доказано!
|
||||
|
||||
![]()
Ванька. зато ты в их число не входишь.так что осторожнее!
|
||||
|
||||
![]()
А я не ругаюсь!
|
|||
|
|||
![]()
А через такиких, как ты, Полищук, твёрдая уверенность, в канадско-запукрянском идиотизме.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ну тебе Міня не мішало б послать .........
|
|||
|
|||
![]()
ти мене ні від чого не рятував, *і живу я прекрасно *в себе дома, тільки тебе і ще таких як ти чомусь це так мучить). Чим я тобі перейшла дорогу)
та ото ты мне нужна, бандеровка. Я наоборот за то что б здыхать вас полякам, бо Донецк пашет, та вас кормит, польских зробытчан, та всякую шваль типа Фарион. Будешь свои виршики полякам читать, они, мож, заценят и прослезятся. |
|
||||
|
||||
![]()
Алексей ПросКУРИН з тобою все ясно, підлічись перш чим з нормальними людьми спілкуватись, хамло!
|
||||
|
||||
![]()
Ну тебе Міня не мішало б послать ......
===== Тебя послать?Не вопрос- посылаю...
|
|||
|
|||
![]()
Інші поляки - нормальні, і розуміють, що українські землі належать українцям, і про імперію не мріють.
Серед росіян, на жаль, є багато тих, хто мріє про те, щоб Україна була провінцією Росії. *Я вже і не кажу про вислови деяких російських політиків та політологів. Сегодня 17:00 ____________________________________ Отакої............. *Інші поляки нормальні, а переважна більшість росіян мріють про панування над Україною.......... *КАНАДА - ФОРЕВА |
|
||||
|
||||
![]()
Серед росіян, на жаль, є багато тих, хто мріє про те, щоб Україна була провінцією Росії. *
======================================= Это уже в другую тему, Русофобию...и почему русофобия так сильно проявляется именно у братьев-канадцев, иногда такое метут, о чём россияне даже не догадываются, не то что думают. |
|
||||
|
||||
![]()
я думала до цих пір, що я в Україні живу,а тут мене кудись без мене спихують,
======================================= Я тоже так думала, что ЗУ Украина, а поляки видимо иначе думают... |