![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
Ненависти в принципе и нет. Есть глубокое презрение и чувство брезгливости, как к самой россии, так и к народцу этой страны. * *Любченко - попередження.
|
||||
|
||||
![]()
Сьогодні 09:21:-D:-D:-D *А навіщо йому дружина,в нього рука є,тому увесь час капсом строчить.....Гуляєр ти правша чи лівша?...цікаво яка рука під клавіатурою...__________Предупреждение, Андрей... (или Светлана)....
|
||||
|
||||
![]()
А вот украинцы... Предали вы своих ветеранов, слили... *Федя, фільтрувати базар не забувай. *Попередження за образу українців.
|
||||
|
||||
![]()
?.. Участь остальных "украин" быть вечно под хвостом у великих...
Горбунов - друге
|
||||
|
||||
![]()
ИМ(НАЦИЗМОМ) ВОНЯЕТ НА УКРАИНЕ * *Попередження Гуляєву за образу України. Це вже друге.
|
||||
|
||||
![]()
Правда, що мерзота воно...................ДА ЛАДНО ТЕБЕ ЛЕСЮХА БАЛАБОЛИТЬ *ПОПУСТУ . МЕРЗОСТЬ ЭТО ВАШИ УПАря . ТО БИШЬ *ТЫ И ТЕБЕ ПОДОБНЫЕ УБЛЮДКИ * *Леся Черниш - перше, Гуляєв - третє.
|
||||
|
||||
![]()
горбунов, а якого диявола ваш дід приперся на землю моїх дідів? *
і якщо ваш дід був вбивцею, то вам ним також треба бути? * якщо ваш дід був комуно-нациком, то вам треба продовжувати його "славні" діла? по-вашому виходить, що ви - не народ, а дика орда, яка ніколи не зрозуміє, що творить зло, і не зупиниться * * * *Лнся Черниш - друге.
|
||||
|
||||
![]()
Саша! Ещё раз вынужден удалить Ваш пост. Эта тема - модераторская...
|
||||
|
||||
![]()
ШАПОШНІКОВ - ТИ СЦИКУН І ЧМО! * * * * * * * * *Поліщук - попередження.
|
||||
|
||||
![]()
Да какой же это базар, Игореха ?... Это т.н. КОНСТАТАЦИЯ ФАКТА.... Вы, необандеровцы, самые скользкие и лживые спорщики на всем постсоветском пространстве...(fr) * *Горбунов - третє.
|
||||
|
||||
![]()
Полищук,в форуме два Горбунова-кому там расстрельная статья светит?А ну,развяжи секрет,модэр.
|
||||
|
||||
![]()
Полищук,в форуме два Горбунова-кому там расстрельная статья светит?А ну,развяжи секрет,модэр * * * * *Спіть спокійно.
|
||||
|
||||
![]()
Худяков - попередження за образу українського прапора в фотоальбомі "Русский Крим".
|
||||
|
||||
![]()
Ігор Поліщук
ШАПОШНІКОВ - ТИ СЦИКУН І ЧМО! * * * * * * * * *Поліщук - попередження. Сегодня 02:58 Полищук, ты полный ПОЦ, судя по твоим постам. /Шапошникову первое предупреждение, ну и хер с ним, зато какой кайф поцу сказать кто он есть на самом деле/.:-D (Y) (Y) (Y)
|
||||
|
||||
![]()
Шапошніков, вимагаю обгрунтувати за що ти мене назвав поцом. Даю тобі 10 хвилин. Час пішов.
|
||||
|
||||
![]()
Эх, жалко у меня смайлика такого нет чтобы тебе показать сейчас.*-)
|
||||
|
||||
![]()
Ти зараз отримаєш попередження за флуд, а за образу модератора можна відразу в ЧС. Хочеш?;-) Ти думаєш, що можна говорити, що завгодно і не відповідати за сказане? Ти помиляєшся.
|
||||
|
||||
![]()
Смайлика тобі бракує? А ти вчися словами пояснювати. Нагадив - тепер прибирай за собою.
|
||||
|
||||
![]()
Шапошніков, ти мене тупо обзиваєш і не пояснюєш причини. Це пряме порушення правил групи, за яке я маю повне право тебе забанити, але я даю тобі шанс або вибачитися або обгрунтувати свої слова. Це вже вдруге. І вдруге ти тікаєш від відповіді. Ти зовсім не вмієш за всої слова відповідати?
|
||||
|
||||
![]()
Полищук,вы допускаете ошибки в работе. А хто не допускає? Демократически настроенный модэр вследствии угрызения совести должен подать в отставку,или хотя бы застрелиться. Ну так і звертайтесь до тих, в кого "угризєнія". Я то тут при чому? (tr) Что вы выбираете? Мир у всьому світі.(v) *Обчество замерло в ожидании,пан Полищук. То ви - народ, то - обчєство. Манія величі чи щось інше?