![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Николаев-это тот,который на Львовщине?Или наш-Южный?Здесь только на русском общаются,а дидуся из ЗУ привезли,специально,чтоб скандал спровоцировать.
|
|||
|
|||
![]()
Ох, як цікаво! *Людина в Україні хоче, щоб їй надали послугу українською, йому відмовляють, і відмовляють дати Книгу Скарг, а в результаті нам манкурти кажуть, що той чоловік сам же в усьому і винний!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
п. Тарасенко, в вас вже совісті ні грама не залишилося, якщо ви таке пишете Сегодня 07:58 ____________________________ Леся, а Ви там були, совісна Ви наша............. *Читаєте різний *"брєд"............ *Провокаторство негарна справа........... *Я вже казав, провокатори визвали Волинську різню з допомогою такої от "інформації", а Ви чим кращі.......... |
|
||||
|
||||
![]()
А це хіба не заборона спілкування мовою ?.Це почався лінгвоцид
А це хіба не лінгвоцид коли за українську мову в тюрьму відправляють ?
|
|||
|
|||
![]()
Паньковецький, Ваші провокаторські здібності мають привести Вас у кубло Тягнипука............ *ВО "Сволота" називається.......... Там таким якраз місце, провокаторів мало не буває........
|
|
||||
|
||||
![]()
Александр Горбунов
Николаев-это тот,который на Львовщине?Или наш-Южный?Здесь только на русском общаются,а дидуся из ЗУ привезли,специально,чтоб скандал спровоцировать. Значить, ви підтверджуєте, що в Миколаєві забороняється розмовляти українською. Так ми про те ж саме і говоримо. *Лише для вас це - нормально, а для українців - ні. Я зрозуміло пояснила?
|
|||
|
|||
![]()
Леся, я в Миколаївській області мешкаю........... *І вільно розмовляю як українською так і російською, і якщо бути людиною а не представником ВО "Сволота", то все нормально.............
|
|
||||
|
||||
![]()
Тарасенко , Ви вважаєте заборона розмовляти українською мовою це не лінгвоцид ? Цікаво .
|
||||
|
||||
![]()
Тарасенко, про яку "різню" ви белькочете? *
Йдеться про те, що українці в Україні не можуть спілкуватися українською мовою. *Ви що хочете? *Щоб вони про це мовчали, і пари з вуст не випускали? *А, може, вже досить? *Домовчалися до того, що 20 років після незалежності рідною мовою не можуть розмовляти. А ви їх в "різні" за це звинувачуєте? *Може, досить? *Самі репетуєте про те, що ніби-то російську забороняють.
|
|||
|
|||
![]()
На Сумщині розмовляють і на російській, *і на українській мові .. і не бачуть люди біди що *зразу на двох мовах *... В ЗУ носяться з мовами як з "писаною торбою" , інших справ немає ?...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ну что Вы несете! Где Украинцы не могут общаться на УКРАИНСКОМ???????
|
|||
|
|||
![]()
Слухайте, казочки Ваші з переляком в очах вже набридли........ *У Вас все нормально з психікою чи ні. Я ще раз Вам кажу - на Півдні всі хто хоче розмовляють як хочуть........... *Для мене взагалі не принципово якою мовою користується людина, і більшість людей тут вільно розмовляють на двох мовах (щонайменше).........
А переляк треба яйцем викатувати (сходіть до знахарки):-D :-D |
|
||||
|
||||
![]()
Ті, хто тільки тепер збудився, почитайте Сьогодні 05:11(C) (C) (C)
|
|||
|
|||
![]()
Тарасенко , Ви вважаєте заборона розмовляти українською мовою це не лінгвоцид ? Цікаво .
Сегодня 08:17 __________________________________ Паньковецький, один з двох "коньков" ми вже почули......... *Ви ще про ХУЯ забули........... |
|
||||
|
||||
![]()
До знахарки таким як ви. *Ви і Кашпіровському, і Ванзі, і знахарці вірите. *Це - ваш рівень;-)
|
|||
|
|||
![]()
Я Вам вірю, Леся.............. *Ото опустився..........
|
|
||||
|
||||
![]()
Паньковецький, один з двох "коньков" ми вже почули......... *Ви ще про ХУЯ забули...........
Тарасенко Ваші хазяйви ХУЯ( Харьківські угоди Януковича )зробили і Ви за нього більше всіх кричали і кричите , а це бачу вже й лінгвоцид начали розводити .
|
||||
|
||||
![]()
Ну,прочитала Леся,и что? Если приходит дядька и ведет себя хамски мне тоже по фигу,на державной мове или на русском языке он меня материт,я нажму кнопку и через три минуты приедет охрана.Что Вам еще пояснить? Или Вы лично присутствовали при инциденте в Николаеве,как представитель об'єднання Свобода???(H) Или же эти случаи у нас каждодневны и повсеместны?
|
||||
|
||||
![]()
Це тільки початок , лінгвоцид розпочався .
|
||||
|
||||
![]()
Ребята,Вы меня поражаете,теперь все хулиганы говорящие на мове,попадают под ущемление???? Леся и Юра,не дай Бог конечно ,на Вас или ваших близких кто покусится,Вы его простите только потому как он украиномовный? Убивай,насилуй-Тягныбок и Свобода рядом!
|
|||
|
|||
![]()
ВСЬО-о-о-о-о-о............. *ПАН ПАНЬКЛВЕЦЬКИЙ ВИТГНУВ З ЗАПИЛЕНОЇ ШАФИ СВОГО СТАРОГО КОНЯ - ЛІНГВОЦИД !!!!!
ЩАС НАЧНЁТСЯ, МАМА НЕ ГОРЮЙ, МАЛО НЕ ПОКАЖЕТСЯ........ |