![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
а в день святкування обмежили урочисту церемонiю..
______________________________________________ ООО,теперь она заключается в топтании и обплевывании флага с которым дошли до Берлина? видели видели...(N)
|
||||
|
||||
![]()
Наташа ссылку скиньте тоже гляну..и какой флаг топтали???
|
||||
|
||||
![]()
9Мая была драка Беркута с представителями движения Свобода других драк небыло .интересно зачем нацыкам красный флаг понадобилса*-) *???а топтали какраз наш с вами государственный флаг ...попутно в ходе потасовки
|
||||
|
||||
![]()
http://focus.ua/politics/117276,было еще и видео.....погуглите-найдете...хотя как понимаю,что вам тот флаг...
|
||||
|
||||
![]()
Красный. Топтали выродки из ВО Сволоты. Ссылочки вечерком сброшу.
|
||||
|
||||
![]()
Наташа уже сбросила.
|
||||
|
||||
![]()
По-друге.... якщо жінка зайшла на політичний форум, вона повинна пам"ятати про гендерну рівність
По-третє... я маю повагу до жікок, але статус "ЖІНКА" - це не лише статева приналежність . Його потрібно заслужити і постійно підтримувати. Я аж ніяк не можу назвати жінкою створіння, яке скривається під ніком *ГАЯТРИ_____________________ А я не считаю Вас Великим, ни настолько, насколько Вы себя считаете, ни насколько вообще... Однако не писал бы об этом, если бы заметил, хотя бы намек на культуру или умение общаться с женщинами.... Впрочем о чем я? Женщина должна заслужить... (хорошая теория) , ну что ж - ищите ЗАСЛУЖЕННУЮ ЖЕНЩИНУ, ВЕЛИКИЙ...:-D
|
||||
|
||||
![]()
Неправильно понимаете Наташ.. гляну обезательно и немеряйте всех одним аршыном .......у меня дед тоже воевал заметте в Советской армии
|
||||
|
||||
![]()
тема немае пiд собою нiякого пiдгрунтя_____________________________ А как по мне - имеет, Ваня.... Не Львовскому облсовету принимать такие решения... А хотели бы избежать конфликтов 9-го мая, пусть бы Тягнибока с соратниками прикрыли суток на 15-ть... Вот тишина и наступила бы....;-)
|
||||
|
||||
![]()
Посмотрел ссылку снимаю шляпу неправ ......извините
|
||||
|
||||
![]()
(ic) (ic) (ic)
|
||||
|
||||
![]()
у меня дед тоже воевал заметте в Советской армииСегодня 14:44
Честь и хвала ему! И я думаю ему мы наверное уж точно не понравились такие вещи в день Победы.
|
|||
|
|||
![]()
А я не считаю Вас Великим, ни настолько, насколько Вы себя считаете, ни насколько вообще..
---------------------------------------------------------------- Коломійченко.... тобі, як "рафінованому інтелектуалу" повторюю ще раз (хоч я вже замучився це повторювати).... ВЕЛИКИЙ - ЦЕ МОЄ СПРАВЖНЄ ПРІЗВИЩЕ.... ПО ПАСПОРТУ.... І мені абсолютно паралельно, що ти там "счітаєш" стосовно мого прізвища.... А відносно жінок... можу тобі повторити ще раз: ЖІНКА - це не лише статева ознака... і не суто біологічне поняття.... Це - моральний і соціальний статус... до якого потрібно дорости... |
|
||||
|
||||
![]()
Ваня,ну общаются люди,вполне спокойно и прилично,мож хватит,а? Даже если я по-Вашему до статуса женщины,да и просто реальной ,не доросла,уж постарайтесь если и не прислушаться,то хотя бы не ворчать и не оскорблять.Спасибо.
|
|||
|
|||
![]()
у меня дед тоже воевал заметте в Советской армии
------------------------------------------------------ Мій покійний дід також воював під-час ІІ світової війни у ЧА... був важко поранений. Додому повернувся інвалідом... Все життя він скромно жив у свому рідному селі, працював на заводі звичайним робітником. Ніколи не ходив ні на які мітинги чи паради. Про війну взагалі не любив згадувати і майже ніколи не розповідав. Ніколи не добивався жодних пільг чи привілегій... При цьому, як і кожен справжній галичанин, був переконаним антикомуністом.... |
|
||||
|
||||
![]()
Про війну взагалі не любив згадувати і майже ніколи не розповідав. Ніколи не добивався жодних пільг чи привілегій... При цьому, як і кожен справжній галичанин, був переконаним антикомуністом....____________________________ А призывался по мобилизации? Когда?
|
|||
|
|||
![]()
Це - моральний і соціальний статус... до якого потрібно дорости...
Сегодня 15:14 |
|
|||
|
|||
![]()
.............................................Ти вже доріс..........
|
|
|||
|
|||
![]()
Даже если я по-Вашему до статуса женщины,да и просто реальной ,не доросла,уж постарайтесь если и не прислушаться,то хотя бы не ворчать и не оскорблять.
------------------------------------------------------ Я не зовсім зрозумів, чому написане мною на рахунок жінок, ви приймаєте на свою адресу... Якщо чесно... я мав на увазі зовсім не вас... А кого я мав на увазі... я уже писав, але повторювати більше не буду.... Не бачу в цьому сенсу... |
|
||||
|
||||
![]()
ЖІНКА - це не лише статева ознака... і не суто біологічне поняття.... Це - моральний і соціальний статус... до якого потрібно дорости...
Сделайте одолжение, поясните, пожалуйста, какими качествами морально-этического характера должен обладать МУЖЧИНА по-Вашему? И социального, к тому же... Примеры тех, кто дорос...