![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|||
|
|||
![]()
Гуляев, раз!
|
|
||||
|
||||
![]()
Гуляев, еще раз самовольно изменишь тему вырвав слова из контекста, уйдешь на фиг в ЧС! Понял?............................ТЕМА СООТВЕТСТВУЕТ НАЗВАНИЮ СТАТЬИ . ШАК ПРОХОДИ МИМО
|
||||
|
||||
![]()
ПОЛИЩУК ТАК КЕМ ТВОЯ БАБУШКА БЫЛА ? *Спочатку про свою розкажи.
|
||||
|
||||
![]()
Ігор Поліщук
Так и здесь про ПРЕТЕНЗИИ ничего не сказано. *Вже сказано;-) Сегодня 02:35 Господа, хоче немедленно высказать свою благодарность херру Полищуку, за чуткое и трепетное отношение к просьбам участников. Название темы изменил, отчитался сразу и по полной - оце хлопець, оце какзак.:-D (Y)
|
||||
|
||||
![]()
ПОЛИЩУК НО ТЫ Ж ТУТ ТЕМУ ЗАВЕЛ ОБ ПРАВДИВЫХ РАССКАЗАХ СВОЕЙ БАБУШКИ А НЕ Я . КАК КЕМ ?
|
||||
|
||||
![]()
Ойййй, помилка. Треба було КАЗАК.:-O
|
|||
|
|||
![]()
Ігоре, Вам потрібна його "бабушка". Вам не досить Гуляєва? Припиняйте флуд!
|
|
|||
|
|||
![]()
Гуялев, я предупреждала? Сори....
|
|
|||
|
|||
![]()
Виталий, название темі изменила я. И єто название таким и останется или темі не будет вообще!
|
|
||||
|
||||
![]()
ШАК Я ТЕБЯ ТАК ЛЮБЛЮ ( НУ ТЫ ЗНАЕШЬ КАК )
|
||||
|
||||
![]()
Оксана Ш.
Виталий, название темі изменила я. И єто название таким и останется или темі не будет вообще! Сегодня 02:42 Оксанка, ты не в теме. Не мешай мне Полищука нахваливать. Это же он изменил название модераторской темы.;-)
|
|||
|
|||
![]()
А теперь все успокоились. Гуляев отдохнет денек в ЧС, остынет, погуглит, может чего свеженького найдет. У кого есть притензии к модэрам, *милости прошу в Модэраторскую. У кого есть чего-то по теме - вперед!
|
|
||||
|
||||
![]()
Скучно будет без Гуляева :-(
|
||||
|
||||
![]()
Суть теми є провокаторська!!! Копіпости копіпостами, а натяки автора і придирання-розпалювання ворожнечі.
|
|||
|
|||
![]()
Гуляєв намагався вкласти думку одного з посередніх журналістів в уста всіх галичан. Це є безумовною провокацією. Мало того, він як громадянин сусдньої держави намагається розпалити ворожнечу між регіонами чужої йому країни. А це порушення Закону. Рішення про видаленя теми я не буду приймати самостійно. Є ще три модери... решті Адмін... Я вважаю, що тему слід знести.
|
|
|||
|
|||
![]()
".... Галичани думають про українців так, як висловився колись Володимир Винниченко: «Нещасна, темна, безпомічна нація!»...." * (Володимир Павлів)
**************** Человек(???),даже не видевший галичан(и не только) из окна проезжавшего поезда,смеет создавать MORON темы?Видно,в Нальчике не все спокойно... |
|
|||
|
|||
![]()
От слава Богу, минували мене такі лушпеки п"яниці і провокатори. І від такої дози пива, що в мене на фото, я неп"янію. Це твоя фантазія, бо ти вже так спився, що тільки понюхаєш і вже п"яний.
Сегодня 00:52 Ответ на уровне - ноль. Все с кружечки Оксано и начинают. |
|
||||
|
||||
![]()
Провокаторів потрібно видаляти ...
|
|||
|
|||
![]()
І чим більше галичанин бачить свою відмінність від українця, тим більше він хоче від нього відділитися якоюсь формою «автономії». Українець для галичанина є символом нездатності збудувати свою державу, захистити власну мову й культуру, символом поразки. З іншого ж боку, усі розуміють, що Галичині й галичанам нікуди діватися від українців і України, адже ніхто тверезий не говорить про якесь відокремлення чи приєднання до інших держав. Звідси й наступний символ, що сяє галичанам з-за Збруча – символ безвиході.
Можна з високою долею вірогідності припустити, що нині Галичина стоїть на порозі великої депресії. Галичани вже втомилися і не хочуть міняти Україну і українців, але й не можуть їх сприйняти такими, якими вони є. І передчуття цієї депресії загострює нелюбов до того, через кого вона виникла. ________________________________ Так в чому провокація....... *Це констатація чи питання? Тема, що виникла на основі копіпосту статті з інтернетвидання. Маємо що обговорювати, якщо ми будемо все просто видаляти як провокацію, що тоді обговорювати? |
|
|||
|
|||
![]()
Чому галичани не люблять українців?
12.08.2010, Владимир Павлив 221 * * комментарий * * * * * * * * * * * * * * * * * * В даному контексті під галичанами слід розуміти тих мешканців та вихідців з Галичини, котрі свою галицьку ідентичність ставлять вище від української. _______________________ А це з заголовка....... Чи може хтось хоче сказати, що нема таких? Та є, і немало....... До того ж назвичайна еуропейськість деяких поборників такої ідеї наднації викликає величезні сумніви....... То чому не обговорювати те, що має право на публікацію. |