![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
СЕРЕСЕР-поганая тюрьма народов.Изздох,и ладно.Три раза плюнуть через левое плечо ,что бы эта х-ня не выродилась вновь.
|
|
||||
|
||||
![]()
Проскурин,я украинец и мы стобой разные народы_________________ И правда, сантехник, мы разные.... И какой ты украинец, Подстилка БУНДЕСОВСКАЯ....
|
||||
|
||||
![]()
Заговорила підстилка московська...
|
||||
|
||||
![]()
Обидзинский, не обидзить.....
|
|||
|
|||
![]()
Проскурин,я украинец и мы стобой разные народы;-)
Сегодня 12:02 И не только народы, а виды разные. Слюсарь-то точно-хомо эректус. Чем и горд до безумия и обморока. |
|
||||
|
||||
![]()
СЛЕСАРЬ ТОЖЕ ЗДЕСЬ? *ПРИБИЛ ШЛЯПУ ГВОЗДЯМИ К БАШКЕ И ПОНТЫ ТУТ КИДАЕТ....
|
||||
|
||||
![]()
я украинец и мы стобой разные народы
СЛЕСАРЬ, ТЫ ГУМНО БЕЗРОДНОЕ!!! ИДИ ЧИСТЬ БАРСКИЙ СОРТИР, А ТО ВЕДЬ ЗА ПЛОХУЮ РАБОТУ УТОПЯТ ТЕБЯ В ТВОЁМ "РАБОЧЕМ МЕСТЕ"...
|
|||
|
|||
![]()
"Не згоден .Жителі ЦУ також вважають себе українцями ."
______________________________________ Отакої, Мсье Паньковецький!:-D Ви ж *свідомий "хранцуз"!:-D А ну скажіть *по-хранцузькі *і на цієму форумі свій *знаменитий вираз "такова селяві".:-D Нехай *і тут знають , який ви "освідчений".:-D |
|
||||
|
||||
![]()
Паньковейкий - хранчюз, Обидзинский - польский яврей, Слесарь - так вообще без роду и племени бундес....Шикарные Каклы у нас собрались
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Отакої, Мсье Паньковецький!:-D
Ви ж *свідомий "хранцуз"!:-D А ну скажіть *по-хранцузькі *і на цієму форумі свій *знаменитий вираз "такова селяві".:-D Нехай *і тут знають , який ви "освідчений".:-D Сьогодні 21:45 Що то значить американка . ЇЙ кругом хранцузи видні .
|
||||
|
||||
![]()
Паньковейкий - хранчюз, Обидзинский - польский яврей, Слесарь - так вообще без роду и племени бундес....Шикарные Каклы у нас собрались
Сьогодні 22:06 Це що цікаво треба було посмоктати , щоб *до такого додуматися ?
|
||||
|
||||
![]()
А че тут додумываться.....Все и так давно было видно. Про Обидзинского еще недлю назад разложили, кто он по национальности, О Слесаре я вообще помолчу - бедный гастарбайтер, помывщик горшков у бюргеров....А теперь выясняется, что и дедуган с под французов:
|
||||
|
||||
![]()
Паньковейкий - хранчюз,А теперь выясняется, что и дедуган с под французов:-Сьогодні 22:51
А казав *внучку *, що не ображав .Я Вам внучку дам пораду , повії зовсім не для того , щоб їх слухати .
|
||||
|
||||
![]()
Тююю, та де ж там образа, дедушка? Ну ладно, если вам это обидно - гадом буду, французом больше не стану называть.
|
||||
|
||||
![]()
Дякую .І я прошу вибачення .І не забувайте , для чого повії .
|
|||
|
|||
![]()
Ви і сьогодні лика не в'яжете, мсье Паньковецький?:-D :-D :-D :-D :-D :-D
Після *вашої сивухи *вас обов"язково на повій тягне .:-D Хіба свідомі хранцузи так поступають? *-) :-D |
|
|||
|
|||
![]()
Зайдіть *на *форум *" НАШ ПРЕЗИДЕНТ-ВІКТОР ЯНУКОВИЧ"-ВИБОРЧА КОАЛІЦІЯ" ви там такі шедеври свідомого хранцуза *Паньковецького прочитаєте!:-D :-D :-D
А то він тут під "дєдушку - простачка" косить,:-D *а на самій справі наш мсьє *Паньковецький "гігант мислі,:-D *ярий захисник *Іулькиной *дермократіі!:-D Мсьє Паньковецький не простий хранцуз, а з "убєждєніями"!:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D |
|
||||
|
||||
![]()
А то він тут під "дєдушку - простачка" косить,:-D *а на самій справі наш мсьє *Паньковецький "гігант мислі,:-D *ярий захисник *Іулькиной *дермократіі!:-D
Мсьє Паньковецький не простий хранцуз, а з "убєждєніями"!:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Сьогодні 00:08 Це не я, це деякі тут мене називають . .Ви не ті окуляри одягли і не змогли прочитати .
|
|||
|
|||
![]()
Знову оправдовуєтеся, мсьє Паньковецький?
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D У вас там і тема є про "Юльку-красу, золоту косу". Чи ви вже "окосєлі "і читатати не можете?:-D :-D |
|
|||
|
|||
![]()
В Украине много терпеливых людей.я бы подсрачниками гнал эту шушеру к ним в их гребанную московию-центр мирового зла.Много метостаз запустила эта раковая опухоль в Украине.
|