![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|||
|
|||
![]()
Ay vonc karela @nkeruhu het amen temayic xosal
|
|
||||
|
||||
![]()
joxovurd bayc es chem haskanum duq inchi eq ankexc @lnel@ kapum lriv mi urish azatutyan het? de tox txen irenic mi ban taqcni,heto axjikn el mi urish ban texyak chpahi u ay senc skizba drvum mi haraberutyan,vor lriv pakvacutyan,dzevavor dasavorvacutyan vraya himnvac.heto el kamusnanan u mi erku tari heto nor khaskanan te um en @ntrel.eta dzer chisht@,h@?
|
|||
|
|||
![]()
Harc@ taqcnelu masin chi
|
|
||||
|
||||
![]()
BA HARC@ INCHNA? -DERASANAKAN HPARTUTYUN U AZNVACEXUTYUN DRSEVORELNA?(H)
|
|||
|
|||
![]()
Che! Orinak du karas @nkerocht het xosas en,inch kxosayr @nkeruhut het
|
|
||||
|
||||
![]()
ES @NKEROJ HET KXOSAM EN,INCH MORS HET KARAM XOSAM,INCH @NKERUHUS HET KARAM XOSAM,INCH HORS,AXPORS,MORQURIS,HAREVANIC,HETIS ASHXATOXI HET KARAM XOSAM.ETE CHKARACI XOSAM ETQAN@ @NKEROJS HET,UREMN SXAL @NKER EM @NTREL.UREMN MI BAN PAKASA.
|
|||
|
|||
![]()
Anhnara @temc ban @lni.kgtnvi inchvor mi ban vor ches xosa et temayov
|
|
|||
|
|||
![]()
Gayanei het lriv hamadzayn em!ev es iran haskanum em,qani vor im @nker@ im amen inchna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Xosqnert mek eq arel?
|
|
||||
|
||||
![]()
Gayane jan, qo asac et taqcnelu pahov chenq asum menq, ayl tema vor@ uxxaki chpetqa axjikn iran tuyl ta xosa. Axjikn inchqan zusp lini, enqan txun aveli dur kga.
|
|||
|
|||
![]()
Shush jan asum em vochmek chen @ntunum
|
|
||||
|
||||
![]()
Ashot jan, es chgitem ov vonc, bayc es @ndunum em, du chisht es. Txen chgitem iran vonc kpahi, bayc axjik@ petqa zusp lini naev zruyci mej
|
|||
|
|||
![]()
Nuyn hajnghutyamb el txen pti zusp @lni.teche @nenc temaner kan vor @nkeruhut het xosas kasi es txen xelq@ qcela
|
|
|||
|
|||
![]()
De menq chenq asum anshnor baner xosal!duq dzer @ntaniqi het anshnorq baner xosum eq?amen inch chap uni,ev amot@ erbeq chpiti kori!mievnuyn jamanak petqe @nker @nkeruhin *linen irar harazat mardiq ,vor amen temayic karoxanan zrucel,vor chmtacen mtacen nor xosan,ayl artahayten eninch mtacum en!
|
|
||||
|
||||
![]()
ASH XELACI AXJIK@ ERBEQ EL CHI MTACI,TE TXEN XELQ@ QCELA,VOROVHETEV ET TXEN ETE MTACUMA U CHI ASUM,DA KAP CHUNI,UREMN ET TXEN ETA.ISK ETE AXJIKN UZUMA VOR IRA KYANQI KESIN LRIV CHCHANACHI,UREMN XNDIR CHKA,TOX ET TXEN IRA TAS MTQIC MEKIN AXJKAN TEXYAK PAHI(H)
|
||||
|
||||
![]()
Erexeq,menq hima lriv tarber baneric enq xosum
|
|||
|
|||
![]()
Skakanic menq tarber baneri masin enq xosum
|
|
|||
|
|||
![]()
Lil amen inchi mech. mtnuma amen inch
|
|
||||
|
||||
![]()
Es u Ashotn inkati unenq zuygeri azat linel@ mimianc handep, isk duq xosum eq gaxtni pahel-chpaheluc
|
|||
|
|||
![]()
iranq chen uzum @ntunen
|
![]() |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
INCHOV KAROX E PARCENAL NAXORD MASNAKIC@: 1-ACHQEROV,2-JPITOV,3-MAZEROV,4-HAYACQOV,5-FIGURAYOV,6-HENC IRENOV,7-DZER TARBERAK@?? | Ani Beglaryan | Армения | 399 | 03.11.2010 10:53 |
VOR ZUYQNA IRAR HANAPATASXAN | Мономах | Армения | 517 | 08.09.2010 21:55 |
inchi, menk haeres, amen inchu masin shat khorenenk mtadzum? | Arpine Khox | Армения | 1 | 21.06.2010 21:12 |
Erb mard amusnanum e,da nra chakatagirn e,te amen inch xelqic e kaxvac? | Artur jon | Армения | 33 | 22.05.2010 21:22 |
Inch ek karcum ,arje vor amusinner@ apren irar het chsirelov,hanun erexaneri. | MERUJAN | Армения | 55 | 22.05.2010 13:11 |