![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
нормальна і адекватна людина в нинішній Україні в принципі не може почуватись "прекрасно"...
Сегодня 16:05________________________________________ ППЦ.....у меня прекрасная семья,ребенок,муж любимый ,родители здоровые и рядом,я вроде адекватна,НО неужели НЕ НОРМАЛЬНА,что живу замечательно в УКраине? Вам убогим этого явно не понять...
|
|||
|
|||
![]()
Будь-яка нормальна і адекватна людина в нинішній Україні в принципі не може почуватись "прекрасно"...Сегодня 16:05
.......................................... Да-а-а-а, якби ви ще свого носа не сунули в питання що вас не стосуються, мабуть *прекрасно себе почували б набагато більше людей..... |
|
|||
|
|||
![]()
у меня прекрасная семья,ребенок,муж любимый ,родители здоровые и рядом
---------------------------------------------------------- І усе це, *слід розуміти, з"явилось у вас завдяки *нинішньому "гаранту"....?(fr) (fr) (fr) . І хто з нас після цього - убогий...*-) |
|
|||
|
|||
![]()
якби ви ще свого носа не сунули в питання що вас не стосуються,
--------------------------------------------------- Андрюша.... а хто такі "ВИ"... і що це за питання такі, в які одним можна "сунути носа"... а іншим - ні...? |
|
||||
|
||||
![]()
Дык я гаранта и не вспоминала вовсе...я все спишу на жару,хотя попахивает отсталостью...
|
|||
|
|||
![]()
а хто такі "ВИ"...
- То п.Іване *є всякий зброд який тимчасово проживає в Украіні |
|
|||
|
|||
![]()
Будь-яка нормальна і адекватна людина в нинішній Україні в принципі не може почуватись "прекрасно"._____________вы предлогаете всем переехать?
|
|
||||
|
||||
![]()
многие другие форумчане чувствуют себя в этой стране прекрасно,
------------------------------------------------------------------------- Це, мабуть, якісь запеклі МАЗОХІСТИ.... не інакше...;-) *-) *Будь-яка нормальна і адекватна людина в нинішній Україні в принципі не може почуватись "прекрасно"...____________________________ Ваня, нормальный человек, себя везде нормально чувствует.... А насчет мазохизма: ну, как вам нравится...
|
||||
|
||||
![]()
І хто з нас після цього - убогий..__________________ Вот и задумайтесь...;-)
|
||||
|
||||
![]()
То п.Іване *є всякий зброд який тимчасово проживає в Украіні___________________________(Y) (Y) (Y) (Y) Даже не думал, Мирослав, что Вы можете быть настолько самокритичны... Правда, Вас не кто не гонит... Оставайтесь.... Скучно в цирке без клоунов....:-(
|
||||
|
||||
![]()
То п.Іване *є всякий зброд який тимчасово проживає в Украіні
========================================= Некоторый сброд даже тимчасово не проживаэ... |
|
|||
|
|||
![]()
Дык я гаранта и не вспоминала вовсе...я все спишу на жару,хотя попахивает отсталостью...
------------------------------------------------------------------------- Сонечко... що там *"попахіваєт".... тобі видніше. І на жару нічого нарікати... у Львові температура дуже навіть комфортна.... А то, кого ти там "нє вспомінала...".... я таких, як ти - наскрізь бачу. Ще не встигнете рота відкрити, а я вже знаю, що ви хочете сказати... |
|
|||
|
|||
![]()
Скучно в цирке без клоунов....:-(
---------------------------------------------------------------------- Коломійченко... я так бачу, ти тут претендуєш на лаври інтелектуала і гострослова.... * Ну-ну..... |
|
||||
|
||||
![]()
В ГАЛИЦИИ ФСЕ ИПАНУТЫЕ?
|
|||
|
|||
![]()
вы предлогаете всем переехать?
-------------------------------------------------------------------------- Звідки таке "умозаключєніє"??? Аж ніяк.....!!! Я "прєдлагаю" створювати умови для нормального проживання в Україні... |
|
||||
|
||||
![]()
Коломійченко... я так бачу, ти тут претендуєш на лаври інтелектуала і гострослова.... * Ну-ну....._________________________________ Великий, я с вами вівці на полонине не пас... Будьте любезны, ведите себя скромнее,(чай не в третьяковке...) и нукать будете, когда запряжете...:-D
|
||||
|
||||
![]()
вы предлогаете всем переехать?
-------------------------------------------------------------------------- Звідки таке "умозаключєніє"??? Аж ніяк.....!!! Я "прєдлагаю" створювати умови для нормального проживання в Україні..._______________________________(Y) (Y) (Y) Поддерживаю... Главное, чтобы ВСЕМ было комфортно....:-D
|
|||
|
|||
![]()
Великий, я с вами вівці на полонине не пас... Будьте любезны, ведите себя скромнее,(чай не в третьяковке...) и нукать будете, когда запряжете...
------------------------------------------------------------------------------- Ооооооооо...!!!! То ми ще й ображатись вміємо!!!! Прямо як випускниця "пансіона благородних дєвіц...." А які звертання вишукані... "будтє любєзни"..... "ізвольтє вийті вон..."....:-D :-D :-D . А в чому проявляється моя нескромність .... не смію вас спитати.... "любєзнєйшій"....;-) :-D ? До речі.... пасти вівці на полонині - дуже корисно для здоров"я.... Свіже повітря.... здорова, екологічно чиста їжа, відсутність негативних емоцій.... Дуже рекомендую спробувати.....(Y) (Y) (Y) |
|
|||
|
|||
![]()
Пані ГЕРД@(гм, цікаво звучить мабуть це клон)
__________________________________________ По-подробней, Сергей, по поводу клона!?(ch) |
|
|||
|
|||
![]()
Набагато гірше ви почуваєте себе зараз в Україні аніж будь-коли! Бо тепер навіть країна в якій ви змушені проживати називається таким ненависним для вас словом УКРАЇНА!
__________________________________________________ ___ Укажите мне мой пост, где я говорила о том, что я вынуждена проживать в стране с ненавистным мне названием УКРАИНА! Иначе Вы просто балабол!(ch) |