![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
найди себе тот форум интересующихся, как и ты, задницей. шалепа я понимаю у каждого своя боль, у тебя я так понял гемморой:-D . и ты как порядочный свидомый ни себе ни людям. ты не ответил на вопрос на кой ты пишешь? чего добиваешься, про форум я тебя не спрашивал
|
|||
|
|||
![]()
а ви, Погорєлов, давно за границю на танку не їздили?:-D
Сегодня 20:22 ВИДАТЬ МОЙ ОТВЕТ, ВВЕЛ МАДАМ ЛЭСЮ В СТУПОР (НАДО ЭТО ПОСОВЕТОВАТЬСЯ С ШЕФОМ, АГА С ШЕФОМ - "БРИЛЬЯНТОВАЯ РУКА" Х/Ф. РЕЖИСЕР ГАЙДАЙ). |
|
||||
|
||||
![]()
малютин тебя *насквозь видно, что тебя волнует и чего ты добиваешься. Иди на другой форум, тебе подобных. Отстань от нормальных людей.
|
|||
|
|||
![]()
Мужики, прекратите собачиться в теме......... *Есть у нас темы, специально предназначенные для подобного рода бесед. Не перейдёте - буду удалять ваши посты как флуд
|
|
||||
|
||||
![]()
Александр Шалепа
Леся Черныш. Думаю вызывающе выглядит на русско-говорящем сайте писать по украински. Надо быть тактичнее. Русским надо, что в чужой монастырь со своим уставом не лезь. Это касается также и народов России. В Европе это давно поняли и учат и берегут все языки в своих странах. Сьогодні 20:31 Олександр, дозвольте з Вами не погодитися. Я не писала в темах про Росію, лише в темі про Україну. Вважаю, що вона цікавить лише тих, хто в Україні живе, а вони повинні розуміти українську. Був час, коли я в Україні могла перейти на російську, допоки не зустріла там рос. шовіністів, які дали мені добрий урок. Тепер я в Україні, з жителями України, та з виходцями з України розмовляю лише українською. *З тими, хто в Канаді живе, можу на англійську перейти. *Але на російську - не буду ніколи. Ми, українці, саме переходом на рос-ку і довели свою мову до того, що вона майже зникла в багатьох частинах України. *А тепер шовіністи насміхаються, що мова наша не існує, що "на єтом язьіке уже никто в мире не разговаривает" і т.д. і т.п.
|
||||
|
||||
![]()
А на Малютіна не варто звертати увагу. *Його пости - свідчення його рівня. *На вищий він піднятися не здатний.
|
|||
|
|||
![]()
Л
|
|
|||
|
|||
![]()
Паны Леся, русофобія річ цікава і дуже інформативна
|
|
||||
|
||||
![]()
слухай арийка сраная, ты окромя как по методичке диалог не ведешь, а ну ответь канадская подданная на вопрос который я тебе еще полтора года назад задавал сколько дивизий уничтожили бандеры немцев и красный? а дочь нацистких прохвостов?
|
||||
|
||||
![]()
Леся Черниш. У Харківських навчальних закладах викладають українською мовою. Не було випадку коли студенті висловлювали заперечення. Але коли студент не розуміє то викладач розяснює , де які положення, російською.
|
|||
|
|||
![]()
Володя Малютин, не надо этой приписывать того, чего никогда не было. Из неё АРИЙКА как из меня папуас. Так, уборщица толчка...
По теме, там, где (области) говорят на Русском, там слава Украины, промышленность, сельское хозяйство! Где не говорят - тупая демагогия. |
|
||||
|
||||
![]()
Олександр, то вже тепер. *Колись навіть в Львові в деяких ВУЗах навчання проводилося рос-ю.
Але ще ендавно на форумах я зустріла мамочок з Харкова, які дуже жалілися, що їх бідні дітки не можуть навчатися українською мовою, і ніколи не будуть. ---- І ще: Ви лише підтверджуєте, що нема потреби з жителями України переходити на російську.
|
|||
|
|||
![]()
Але ще ендавно на форумах я зустріла мамочок з Харкова, які дуже жалілися, що їх бідні дітки не можуть навчатися українською мовою, і ніколи не будуть.
________________________ Леся, Вам нагло збрехали, тільки незрозуміло для чого |
|
||||
|
||||
![]()
слухай арийка сраная, *Малютін - попередження, якщо не помиляюсь, четверте. На жаль ЧС.:-(
|
||||
|
||||
![]()
Из неё АРИЙКА как из меня папуас. Так, уборщица толчка...
Свергунов. Леся працює викладачем в коледжі. Залиште свої фантазії при собі і не ображайте людину.
|
||||
|
||||
![]()
хорошо хоть не наших учит
|
||||
|
||||
![]()
п. Тарaсенко, що мені зберхали? *Мамочки, коли казали, що їх дітки не можуть і не будуть навчатися в укр. школі та ВУЗ-і?
Я також так думаю, і так їм і писала, що їх дітки - здібні, розумні, як і всі інші, і здатні вивчити другу мову. *Лише щоб мамочки не мішали
|
||||
|
||||
![]()
А чому ви думаєте, що це хорошо? Може Леся висококфаліфікований викладач.
|
|||
|
|||
![]()
Я також так думаю, і так їм і писала, що їх дітки - здібні, розумні, як і всі інші, і здатні вивчити другу мову. *Лише щоб мамочки не мішали
Сегодня 23:38 __________________________ Так хто кому доктор......... *Якщо мама хоче щоб дитина навчалась українською - нема проблем, російською - будь ласка......... |
|
||||
|
||||
![]()
Наталі, щоб до мене в клас попасти, треба вступний тест здати. *Для вас - про трактори;-) :-D