![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
||||
|
||||
|
Тому треба за УКРАЇНЦІВ проголосувати, щоб вони там з'явилися!
|
||||
|
||||
|
Із росіян, євреїв і т.д., і т.п.
|
||||
|
||||
|
Як це не залишилося УКРАЇНЦІВ? Їх є дуже багато, просто вони ще не при владі! Погоджуюсь тільки з тим, що демографічну ситуаціюв Україні треба піднімати!
|
||||
|
||||
|
Вам не смешно серьезно обсуждать предлагаемые кандидатуры.Ну понятно эти ворюги за власть деруться,чтоб наворованное сохранить,а вы за что.Добросовестного и грамотного политика они к власти не допустят.Это же очевидно.
|
||||
|
||||
|
Евгений(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)
|
||||
|
||||
|
Евгений(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)
|
||||
|
||||
|
И вообще Вона, неудачный пиар ход, так в писании нечисть называют.
|
||||
|
||||
|
Валерий,а есть разница!
|
||||
|
||||
|
І до скількох вже допрацювалися?
|
||||
|
||||
|
(Y)Продовжуйте в тому ж дусі!
|
||||
|
||||
|
Жека молодца,так держать!!! Я тоже эту работу привык делать без посторонней помощи.
|
||||
|
||||
|
За Тягныбока!!! Чем больше людей проголосует за Тягныбока, тем меньше голосов останется ВОРОВКЕ. А Тягныбок всеравно не проходной.
|
|||
|
|||
|
Маргарита я ничего не говорила о нацизме и фашизме, это уже вашихудожественные дорисовки. национализм-это национализм, поэтому его не называют нацизмом, фашизмом! и написав слово национализм, я имела в виду именно его!
Политика Тягнибока именно и похоже на фашизм, так что Анна мне кажется , что от фактов нам не уйти. |
|
|
||||
|
||||
|
Я все таки дуже хотів би побачити, якими саме речами Тягнибок так завинив перед людьми, що ото його так звинувачують трохи не в людоїдстві? А що змогли показати, то тільки переклад російським ОРТ його промови на Говерлі. "Кривий" та купований переклад, як не крути. Сам я ніколи не читав і не чув від нього з того що бачив по телевізору ніяких фашистких закидів. Але можу помилятись. Чи не буде шановане товариство таким порядним, та не скине якусь чесну неперекладену ссилку де Тягнибок закликає до чогось такого що аж жах?
|
||||
|
||||
|
Слухай, Загоруйко, це ти по собі судиш про воровку - мабуть сам злодюга, то й на усіх решта жовч вибльовуєш?
От же тупий піхід! Улюблений вами Кучма та обожествленний такими бовдурами Янукович давно б її запроторив би до вязниці, якби була б хоть сота доля доказу в її правопорушенні. Але ж ні! Як не крутили, як не вертіли -нунемає доказів, проте втлумачили в голови недолугих про якісь злочини... Це всеодно, що сказати, що Загоруйко ПЕДОФІЛ! Нє? І ще, лише недолуга туповато-дибільна особа може стверджувати про злочинця без рішення СУДУ! А ХТО ТИ ТАКЕ, ЩО СУДИШ ЛЮДИНУ!
|
||||
|
||||
|
Александр. Остыньте. Это не я. Это её любый друг, диоксин. Еще у неё есть друг, Бродский. Тот совсем, во всеуслышанье заявляет, что Воровку Шуфрич трахал. Информация только от друзив, не от врагов.
|
|||
|
|||
|
А нужен ли президент-фашист?
|
|
|
||||
|
||||
|
Это на 7 километре так мозги промывают???
|
|||
|
|||
|
За Тягнибока? А хто такий Тягнибок? Призвіще само за себе говорить. Не дай бог Тягнибок.
|
|
|
||||
|
||||
|
У процесі формування національної свідомості період Ющенка має особливу роль. Після нього, (як і періоду Кучми, що є йому противагою), тільки почнеться будівництво *фундаменту незалежної держави Україна. В той час, коли наші сусіди-країни проходли цей шлях століттями, нам прийшлось бігти два десятиріччя, та ще й паралельно почати перебудовувати виробничі відносини... Епоха кардинальних змін завжди вимагає прийняття кардинальних НЕПОПУЛЯРНИХ рішень...Україна тепер стоїть на порозі їх прийняття. І тільки СИЛЬНИЙ лідер зможе...(ЮЩ не зміг)...або приймаєм, або гаплик незалежності.... * * (H) (v)