![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Мне юноша, ничего читать не нужно,я так вижу что белоруская мова через пень колоду читаеться, украинская глаже, но нет пределу совершенства. Про СССР вы ничего не поняли, объяснять не буду,там нужно было жить. Беларусь похожа на БССР, но всё равно не то,нет рядом УССР, РСФСР и других ,тогда понастоящему БРАТСКИХ республик.
|
|
||||
|
||||
![]()
"Мне юноша, ничего читать не нужно" - (Y) я вам уражаны. добра, што існуе такая пляцоўка для дыскусіі як сацыяльныя сеткі, і пакуль што непадкантрольныя )
а я закаханы ва ўкраінскую мову і яна мне вельмі падабаецца. вельмі часта і шмат на ёй чытаю. вучуся зараз у Кіеве. завочна ) і хачу сказаць, што многія ўкраінцы выказвалі захапленьне беларускай мовай. прынамсьці некалькі маіх выкладчыкаў і аднагрупнікаў
|
||||
|
||||
![]()
пазаўчора быў у Вільні (Літва) і адчуваў сябе вельмі камфортна там ) лічу для сябе літоўцаў таксама братамі ) як і ўкраінцаў, як і палякаў, як і рускіх. таксама неяк у чэхіі бываў. вельмі добрыя людзі. таксама могуць быць уключаны ў брацкі народ )
|
|||
|
|||
![]()
продкі беларусаў размаўлялі на старажытнабеларускай мове, якую яны называлі рускай. Это Паньковские Вам ответ на Ваш вопрос.Так Вы еще успешные журналисты?В чем успех-то?У Вас уже и словечко новое выпрыгнуло "лукашисты".Вы сами то кто?К каким себя "...шистам" причисляете?Индюк тоже пыжился,да в суп попал.
Дима,я себя с деньгами комфортно чуствую везде.:-D:-D |
|
||||
|
||||
![]()
2 Виталий Зятиков
вы да таго, што дзе грошы, там і браты? )
|
|||
|
|||
![]()
Но вот прав в обсуждении вопроса все же у белорусов больше, согласитесь. А я белоруска. Вы говорите - вы тоже? Странно... Паньковские,Вы уже более беларуские беларусы,чем другие?
Кстати, вашему начальству надо звякнуть - что за базар в рабочее время?Что,ностальгия по37-му? Вы полагаете, что в Беларуси вообще нет просто людей с собственной точкой зрения? Только "оппы" и лукашисты?А они по Вашемуне люди с собственной точкой зрения? Чьи деньги отрабатываем,ребята? |
|
|||
|
|||
![]()
Нет,я про то,что с деньгами везде комфортно.(v)А братья и сестры у меня свои имеются.
|
|
||||
|
||||
![]()
2 Виталий Зятиков
"продкі беларусаў размаўлялі на старажытнабеларускай мове, якую яны называлі рускай." - у кантэксьце Вашых выказваньняў, Віталій. не зразумела, што вы маёй цытатай падкрэсьліваеце. асабіста логіка маіх выказваньняў такая: руская мова, якая была ў абіходзе ў ВКЛ як афіцыйная так і ў побыце, зьяўляецца мовай, якаю зараз мы называем беларускай.
|
||||
|
||||
![]()
2 Виталий Зятиков
безумоўна, я згодзен з Вамі, што з грашыма паўсюль добра. але ж я меў на ўвазе чалавечыя адносіны, агульную атмасферу, адносіны да мяне як беларуса з боку літоўцаў.
|
|||
|
|||
![]()
Парень неплохо катаеться, и за какие шиши? Мама с папой или нас любят из-за бугра за то что мы весь такой мовный и европеиднонастроенный?
|
|
|||
|
|||
![]()
Кухлей предки и белорусов и украинцев и руских разговаривали и писали на старославянском или древнерусском ,небуло ни стаообелорусских ни древнеукраинских языков.
|
|
||||
|
||||
![]()
Шаноўны Сергей Шаповаленко - ці не падаецца вам, што гэта мая асабістая справа, мой кашалёк і колькі ў ім грошай? лічу бестактным такія пытаньні.
у дадатак, Вам да ведама. мне 30 гадоў, пры чым тут папа с мамой????
|
||||
|
||||
![]()
2 Сергей Шаповаленко
гэта вы мне як мовазнаўца кажаце, ці металург?
|
|||
|
|||
![]()
Но литовцы в ВКЛ разговаривали на другом языке, они кстати до сих пор решить не могут ,славяне они или так, погулять вышли.
|
|
|||
|
|||
![]()
Дмитрий ,в СССР было такое образование, что советский металлург может за пояс заткнуть не только языковеда, но и премьерминистра.
|
|
||||
|
||||
![]()
Сережа, вы - молодец! Виталию - тоже спасибо!(Y) (Y) (Y)
|
|||
|
|||
![]()
Дима, мне по барабану ваш кошелёк, ено на стипендию за кордон не накатаешься,значит есть гранды от зарубежных любителей мовы, отсюда вывод, кто музыку заказал для того танец и исполним, с подпевкой на ридной мове конечно. Всё верно? Или у вас успешный бизнес?
|
|
||||
|
||||
![]()
2 Сергей Шаповаленко
"Но литовцы в ВКЛ разговаривали на другом языке, они кстати до сих пор решить не могут ,славяне они или так, погулять вышли." можна даведацца адкуль вы бралі свае веды па гісторыі, маю на ўвазе ВКЛ, Беларусі і па мовам. этнагенэзу літоўцаў? вы маеце на ўвазе, якіх літоўцаў? тытульную нацыю сучаснай Летувы ????
|
||||
|
||||
![]()
2 Сергей Шаповаленко
"Дмитрий ,в СССР было такое образование, что советский металлург может за пояс заткнуть не только языковеда, но и премьерминистра." Сяргей, я буду Вас цытаваць, можна?
|
|||
|
|||
![]()
Да я имею ввиду современную Литву и её язык,а не ВКЛ расползжееся по всей земле Русской от Полоцка до Киева.
|
![]() |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Беларуская даўніна | Bon Jour | Белоруссия | 94 | 13.11.2010 09:58 |
ТЕМА. Беларусская мова- на сколько хорошо вы знаете язык страны? смогли бы | Olen k | Белоруссия | 54 | 28.10.2010 08:46 |
Родная мова | Рута Гэдв | Белоруссия | 4 | 29.04.2010 20:20 |