![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Хоча наче він оскаржив і суд поки , що призупинив .Хоча .. руські нацики на цьому я думаю . не зупинятся .
|
|||
|
|||
![]()
Он еще и судью умудрился оскорбить, ну клоун.
|
|
||||
|
||||
![]()
О то його за українську мову щей до громадських робіт засудили_________________________________Опять неувязочка, Юра... Судья общалась на украинском, просто таварисча вердикт не устроил, за что и вспылил... Хулиганские действия по отношению к судье были зафиксированы... Так что, давайте не будем, Юра...не за мову, а за НЕУВАЖЕНИЕ К СУДУ...
|
||||
|
||||
![]()
Опять неувязочка, Юра... Судья общалась на украинском, просто таварисча вердикт не устроил, за что и вспылил... Хулиганские действия по отношению к судье были зафиксированы... Так что, давайте не будем, Юра...не за мову, а за НЕУВАЖЕНИЕ К СУДУ...
Щось я не зрозумів . то його осудили за те що він не задоволений рішенням ? А що ж за рішення ? Певно суддя приняли рішення наказати його за те . шо він вимагав , щоб з ним розмовляли і суддя за це його засудила ( ще йому повезло , що в Сибір не відправили ) , а потім він вже там щось із суддею повздорив .Можливо він був і не правий . що з суддею спорив , але це зовсім не відміняє того факту . що та ж суддя засудила його за те . що він вимагав укр.мови , тобто протитдіяв лінгвоциду , а суддя йому забороняла і вирішила організувати геноцид .
|
|||
|
|||
![]()
Лингвоцид, геноцид, голодомор, укроиножерство. Жалкие вы люди.
|
|
||||
|
||||
![]()
Юра Вы таки не поняли... Судья оштрафовала на 51 грн... Таварисч начал хамить, оспаривая данное решение в апелляции и судья апелляции огорчил индивида новым решением... Где-то так...
|
||||
|
||||
![]()
Можливо він був і не правий . що з суддею спорив , але це зовсім не відміняє того факту . що та ж суддя засудила його за те . що він вимагав укр.мови , тобто протитдіяв лінгвоциду , а суддя йому забороняла і вирішила організувати геноцид .____________________________________Юра, осужден был не за требование укр. мови, а за ХУЛИГАНСТВО...
|
|||
|
|||
![]()
Юра, осужден был не за требование укр. мови, а за ХУЛИГАНСТВО...
---------------------------------------------------------------- Ему все равно. Он для себя решил, что за мову. |
|
||||
|
||||
![]()
.Дають руські нацики . вже мабуть будут концлагеря відкривати .
Юра, ну Вы уже всех измучили своими фантазиями на тему... У Вас явные фобии...
|
||||
|
||||
![]()
Юра, осужден был не за требование укр. мови, а за ХУЛИГАНСТВО...
Я вже це чув .А хуліганство йому приклеїли руські нацики . зпа те що він вимагав розмовляти з ним на укр мові . і чек вимагав на мові .Навіть якщо він себе під час цих вимог вів себе не коректно .не говорить про те що вимоги його були не законні .Тим паче . що проводячи лінгвоцид потрібно ж якось жертви зачишщати .Я чув . як руські нацики говорили . шо в 1933 році не хотіли українці працювати і їсти , тому й вмирали .То оце зараз напевно нащадки тих , почали хуліганство приписувати .Цікаво , а якби на цю судддю пізно ввечері напали бандити і вона закричала би караул , то її потрібно було б оштрафувати за порушення тиші .Отак я думаю і хуліганство йому причепили . тим паче руські нацики завжди таким методами користуються і в Криму і в Одессі .
|
||||
|
||||
![]()
Ему все равно. Он для себя решил, что за мову.
Так .Чому ? Див пост *14:29
|
|||
|
|||
![]()
Паньковецкий . В Одессе на пляже, в связи с вводом державной мовы, крики о спасении на других языках не рассматриваются. Ты успокоился?
|
|
||||
|
||||
![]()
Александр, не идите на поводу у Юрия! Не ведитесь на его фантазии. Ему все время кажется, чудится, мерещится...
Спасайте всякого человека, нуждающегося в вашей помощи! Заслужите честь с уважением и себе, и стране, в которой живете.
|
|||
|
|||
![]()
Нет. Не хочу, чтоб меня потом обвиняли в шовинизме. Поэтому будем спасать только тех кто кричит "рятуйте".
|
|
||||
|
||||
![]()
Паньковецкий . В Одессе на пляже, в связи с вводом державной мовы, крики о спасении на других языках не рассматриваются. Ты успокоился?
Ми вже на ти ? Ви певно щось там покурили . по запаху наче кізяк старого козла ? Хоча можливо і не старого .
|
|||
|
|||
![]()
Я же писал ранее, чем больше ты врешь тем больше в моих глазах опускаешься. Теперь опустился до уровня "ты", дальше, лучше не надо.
|
|
|||
|
|||
![]()
ПОСЛЕДСТВИЯ КОМПЛЕКСА НЕПОЛНОЦЕННОСТИ. БЮТ готов заминировать парламент Украины, чтобы не допустить повышения статуса русского языка :-D :-D :-D
http://otechestvo.org.ua/index.html |
|
||||
|
||||
![]()
Харакири , лучше пускай этот БЮТ сделает себе .
|
||||
|
||||
![]()
Я же писал ранее, чем больше ты врешь тем больше в моих глазах опускаешься. Теперь опустился до уровня "ты", дальше, лучше не надо.
Ага .Зрозумів .Я Вас добре зрозумів .Коли у Вас скінчаються аргументи , у Вас з*являється внутрішній страх , як у прищавого пацана . і щоб перестати бояться Вам потрібно когось принизити . образити .Типова , до речі , психологія людини . яка не змогла , а може й не захотіла , видавити із себе по каплі *раба ( по відомому укр .поету А,П.Чехову ).
|
||||
|
||||
![]()
О Петріченко стала вже цитувати руські нацистські сайти . що в Америці скучно стало ?