![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Алексей Дарчук
"побольше яда в души молодежи" залили якраз московсько-большевистські ідеологи, та так, що й тепер купа українців, особливо на Сході і Півдні цим "ядом" (отрутою) дихають і, забувши, хто вони, якого роду-племені, мову рідну і занехаявши пам'ять предків, готові хоч сьогодні до Москви навколішках. А щодо "приступать к чистке авгиевых конюшен", то Табачник і компанія перед тим вирішили приступити до добрячої чистки гаманців батьків майбутніх абітурієнтів. Саме для цього він і поставлений. Чистий бізнес. Ідеологія - це тільки обгортка до цього лайна. Вакарчук, власне від нього систему вступу дещо вичистив. Але в Україні лайна багато. Знову вилазить Їжте, українці! На здоров'я! |
|
||||
|
||||
![]()
А Михайлу Іщенку:" Я вже готовий пакувать валізи, як істиний українець, на КАНАДУ!:-D
І звіддти розмірковувати: Ох як же я люблю Батьківщину -Україну! і всіх при цому УЧИТИМУ, як вірно любити!!!:-D
|
||||
|
||||
![]()
А где и когда эта компания финишировать собралась? Дистанция есть? А то на фальстарт больно похоже
|
|||
|
|||
![]()
А щодо "приступать к чистке авгиевых конюшен", то Табачник і компанія перед тим вирішили приступити до добрячої чистки гаманців батьків майбутніх абітурієнтів
------------------------------------------------------------------------------------ Да хватить свистеть Вакарчук с ректорами не чистил -чистил сына учится знаем до него не чистили -чистили дочка училась А насчет конюшень так где это столько ВУЗов и по всем министерствам. А за идиологию чью московскую западную восточную а почему не нашу украинскую А про род и племя это дело каждого вы свою знаете чтите я тоже эначит и другие не дураки |
|
||||
|
||||
![]()
Ой, * *Іщенко стоїть під памятніком мармуровим і висловлюється, мабуть, тому: "чемодани", (комунарик перефарбований!100%)
|
|||
|
|||
![]()
Дмитрий а так не длинно написал
:-( :-( :-( * *Хотели бы Вы *,чтобы вас хотели те, кто вас не хочет, а те, кто хочет, хотели бы еще сильнее и хотящие тех, кто не хочет вас, заодно тоже бы вас хотели, но не хотели тех, кто вас хочет, а те, кто вас хочет, хотели бы только вас, а те, кто хочет тех, кто не хочет вас, хотели вас больше, чем всех остальных, но при этом чтобы те, кто вас не хочет взаимно хотели тех, кто хочет тех, кто вас не хочет, но чтобы это не мешало всем остальным хотеть вас так же сильно? :-( :-O (hu) |
|
||||
|
||||
![]()
Шановне товариство , нікуди не пакуйте валізи , бо попереджали мій тато : ще буде час великого повернення-переселення *в Україну!!!
|
|||
|
|||
![]()
И жили они долго и счасливо и умерли они в один день и в один час
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D |
|
||||
|
||||
![]()
Завтра возобновятся акции против Табачника
http://novosti.dn.ua/details/121203/ 19 апреля во Львове в день прибытия в город президента Виктора Януковича состоится акция «Наступление Москвы - остановить»
|
||||
|
||||
![]()
Оксано, я залишаюсь з тобою!
Істинні Українці в УКРАЇНІ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Друзі, стільки акцій:-O , я працюю, майже кожен день, або день 12 годин, або ніч 12 годин(я на виробництві працюю),
а хто ці акції проводить, і за що вони живуть!?
|
||||
|
||||
![]()
:-O :-O :-O
|
||||
|
||||
![]()
Дмитро , ви продовжуєте думати, що живуть тільки ті хто працює???
А ми * маємо тільки займатись?
|
||||
|
||||
![]()
Прийдеться вийти *- попробую зупинити *москву! *Чого тільки не зробиш, аби Дмитро спокійно працював
|
||||
|
||||
![]()
Прийдеться вийти *- попробую зупинити *москву!*-) :-D :-D :-D ну ну клоуны,дерзайте|-) на майдане бездельники ненапрыгались*-) вот мрази тупые ,всё им Москва мерещится,паталогия какаято(ch)
|
|||
|
|||
![]()
Елена ;-) а что это за девушка рядом с тобой сидит:-P
В одних штанах и на граните, простудится еще, *начнет всякий бред нести(md) |
|
|||
|
|||
![]()
Акции пройдут без Януковича.Уже никто ,никуда не едет.Янык перенес свой визит во Львов на неопределенный срок....испугался?!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ярино, етая девушка рядом в сторону москви молится. Напевно, чекає восход зарі нкаведешніка.
|
|||
|
|||
![]()
Сергей Петренко
Да хватить свистеть Вакарчук с ректорами не чистил -чистил сына учится знаем до него не чистили -чистили дочка училась А насчет конюшень так где это столько ВУЗов и по всем министерствам. А за идиологию чью московскую западную восточную а почему не нашу украинскую А про род и племя это дело каждого вы свою знаете чтите я тоже эначит и другие не дураки Порозставляйте будь-ласка розділові знаки бо важко якийсь смисл у цьому пості вловити. А може це вже плоди праці Діми Табачніка? |
|
||||
|
||||
![]()
Янука треба до Москви в наручниках відправити, якщо приїде в Львів.
Опции просмотра | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
СТАРТУЕТ НОВЫЙ ПОЛИТИЧЕСКИЙ ПРОЕКТ... СТАНЕТ ЛИ ОН РЕАЛЬНЫМ КОНКУРЕНТОМ ПКРМ? | Андрей С | Молдова | 96 | 19.10.2010 23:41 |
Черновецкий с сегодняшнего дня резко поднял тарифы в Киеве | Кирил Гами | Политика в мире | 125 | 14.10.2010 14:12 |
"Срочно! Покушение на Януковича в Киеве!!!" | Олена Какэ | Политика в мире | 28 | 04.06.2010 20:24 |
Милиция в Киеве возводит баррикады | Олена Какэ | Политика в мире | 20 | 11.05.2010 17:23 |
БЕСПРЕДЕЛ! Прошу прочесть и рассказать другим о том, как (в Киеве) убили моего младшего брата. Пусть эта ТЕМА поможет другим избежать подобной участи... | Всеволод Таду | Политика в мире | 17 | 12.04.2010 10:47 |