![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ну так ти слово допишеш?..........................А ТО . ПЕНИСООБРАЗНЫЕ . ВКУРИЛ ?
|
||||
|
||||
![]()
Ну так ти слово допишеш?..........................А ТО . ПЕНИСООБРАЗНЫЕ . ВКУРИЛ * * Вкурив. Четверте попередження і ЧС.
|
||||
|
||||
![]()
(fr) (fr) (fr)
|
||||
|
||||
![]()
Не,ну что за дет сад? ИГОРЬ???? ели вытянул слово для ЧС....
|
||||
|
||||
![]()
Не,ну что за дет сад? ИГОРЬ???? ели вытянул слово для ЧС.... *Слово було від початку і було зрозуміло, що саме за слово. Не треба прикидуватись і лицемірити.
|
||||
|
||||
![]()
прикидуватись і лицемірити.-------это Вы обо мне? Предупреждение(H) (H) (H) (H) (H) (H) :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
|
||||
|
||||
![]()
Дякую.
|
||||
|
||||
![]()
Я заодно з адміном, який веде себе недостойно, бути не збираюся.-----------Опа! О достойнейший из достоиниших....Вы еще тут? Ку-ку)(H)
|
|||
|
|||
![]()
Жителі Західної України - такі ж самі люди як і Ви...
.................................................. ............. Ну цими словами все сказано. Почуваєте розділення на "нас" і "вас"? І чому не "ми"? Ні, фобії немає, є недовіра і (на великий жаль) ворожість. Деякі пости в цій темі яскраве тому підтвердження. Пропоную заглянути на http://www.segodnya.ua/news/14047694.html Цікаві факти з історії в яких, може, слід шукати відповідь на почуття галичан... І ще одна сторінка від О. Бузини: http://newzz.in.ua/ob/1148848604-httpwwwsegodnyauanews14163028html.html Цікаво. |
|
||||
|
||||
![]()
Наталя Май,"Батьківський поріг"
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Українська пісня "Рідна Україна" у виконанні Ірини Зінковської
|
|||
|
|||
![]()
В Украине есть украинцы как украинского происхождения так и неукраинского и есть аналогичного происхождения совки (в основном прибывшие и их потомки).
|
|
||||
|
||||
![]()
Вы то, Слатарь, себя однозначно к совку не причисляете, правда ?
|
||||
|
||||
![]()
Я заодно з адміном, який веде себе недостойно, бути не збираюся. Сперечатися аргументами - будь ласка, а якщо в хід ідуть недозволені прийоми - тоді без мене.____________________Какие приемы, Игорь? Каждый может высказать свою точку зрения... Я свою высказал... Корректно и без мата... Что еще сказать? Если кто-то не согласен, может высказать свою... Хотя, на уровне психологии, думаю я прав... Человек, долго находящийся под прессом - меняется, а Галичан прессовали слишком долго, чтобы это не нашло своего отражения... Пройдет время - адаптируются....
|
|||
|
|||
![]()
А що, Леся Українка була страшенною русофобкою? Ну галичанофобкою, як деякі, вона точно не була.
Ти сказав, що вона не використовувала термін "українець", а вона себе назвала цим терміном. Ти вважаєш мене ідіотом? Сегодня 10:37 _____________________ Ігор, то ж копіпост. Я казав........... *Ти не в гуморі сьогодні чи що |
|
||||
|
||||
![]()
Сергей Коломийченко
тарасенко, про які "безпідставні звинувачення" мова? *_________________________________Документально можете подтвердить, Леся как Дарчук кресты с куполов срезал? Нет? коломийченко, не дарчук особисто, але його духовні браття, "таваріщі" по партії Ну так сидите и исходите ядом... В конце концов, больше ничего сделать Вы не в состоянии... Сьогодні 09:37 я дуже рада, що ви на особистості не переходите. *через те ядом "нє ісхажу"
|
||||
|
||||
![]()
Елена Туник (Матвеева)
ваша бабця чи прабабця з паном спала в брачну ніч? І за що: за гроші, чи з поваги? *Леся, только хамить не надо, стыдно Вам должно быть. а з якої радості мені встидно повинно бути? не я, а ВИ писали "Да и о первой брачной ночи с паном не распространялись сильно. Спросите у своей бабушки, я думаю она вам расскажет." Ваm за це не встидно? *Моя бабця, ні одна ні друга, з паном не спали, ні в брачну ніч, ні до, ні після. Напевно, ваша бабця вам таке розказувала, якщо ви тут про такі речі пишете; *значить, вона і спала. *От я і питаю: за гроші, чи з поваги?
|
||||
|
||||
![]()
Сергей Коломийченко
Какие приемы, Игорь? Каждый может высказать свою точку зрения... Я свою высказал... Корректно и без мата... Что еще сказать? Если кто-то не согласен, может высказать свою... Хотя, на уровне психологии, думаю я прав... Человек, долго находящийся под прессом - меняется, а Галичан прессовали слишком долго, чтобы это не нашло своего отражения... Пройдет время - адаптируются.... * Сьогодні 12:28 на рівні психології,, *то вас так довго пресували, що в вас з"явився т.з. Стокгольмський синдром. *Не думаю, що він зникне за вашого життя. *Надія лише на ваших дітей та внуків
|
|||
|
|||
![]()
черныш, а каким боком ты относишься до Украины?
|