![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Suntem un teritoriu rupt in al 2-lea razboi mondial din Romania,si calcat in picioare de Rus. Pacat de noi,moldovenii ce scriu in rusa.Unde va este mindria Fratilor!
|
||||
|
||||
![]()
Румыны молдован воспринимают как ничтожество, молдоване румын воспринимают как братьев. Почему?
|
||||
|
||||
![]()
Intrebarea a fost despre trecut,nu de prezent.Nici eu nu doresc unire dar ce drept ai tu ,Danila ,cetatan cu trecut neaotocutot sa obijduesti natia sau provinenta etnica?
|
||||
|
||||
![]()
iar atitudini sovine din partea natiei superioare?
|
||||
|
||||
![]()
И Даниле и Эни:
Приведите примеры явного отношения Румын к нам как к ничтожеству
|
|||
|
|||
![]()
U liuboi natsii esti horoshie i plohie liudi, ne nado suditi po edinitsam...
|
|
||||
|
||||
![]()
Any spune-mi te rog cum pot sa-l gasesc pe romanul cel despre care vorbesti,Eu personal ii tai ghitul pentru asa vorbe.
|
|||
|
|||
![]()
Эни, я *тебе верю. В Дондюшанах есть тоже швейная фабрика и шеф женщина румынка. И так же ,от многих швей можно услышать жалобы. Отношение второсортное (N)
|
|
||||
|
||||
![]()
Cum sa fac sa ies din forumul asta? Prostii mai mari ca aici n-am citit niciodata in viata mea... Am incercat sa ies de aici, dar n-am reusit. Ajutati-ma va rog.
p.s. - iar daca vreiti *parerea mea dupa ce am citit prostiile unora, nu inteleg un singur lucru, ce drept aveti, voi, rushii sa ne spuneti noua ce limba vorbim noi? -
|
||||
|
||||
![]()
Nu-mi vine sa cred ce prostii pot sa scrie unii pe aces forum... Va rog frumos sa ma ajutati sa ieis de pe forumul asta, caci am incercat dar n-am reusit.
p.s. 1. iar daca vreti o parere si daca tot mi-a fost dat sa citesc unele dintre comentariile postate aici, sa stiti ca mai mari aberatii n-am auzit in viata mea si anume, ce drept aveti voi, vorbitori de rusa sa ne spuneti noua ce limba vorbim. Va spun eu: nici unul. 2. unii care nu stiu sa vorbeasca si nici srie corect gramatical romaneste, ii rog frumos sa se abtina. Sfatul meu: nu va faceti de ras fratilor! 3. lipsa cunostintelor de istorie nu este neaparat o rusine, dar daca nu cunoasteti, macar nu va dati cu parerea. Toate cele buna va doresc si promit sa nu va mai deranjez pe acest forum (daca reusesc sa ies desigur)...
|
||||
|
||||
![]()
если бы мне говорили такое.,да еще и унижает по национальному признаку- то я просто волен послать его куда подальше и уволиться, если терпеть-значит деньги важнее и можно закрыть глаза
Еслы шеф домагается подчиненной и усложняет ей работу за отказ- давайте будем тогда говорить о межпололовой дискриминации! Правильно скзали- есть плохие и хорошие люди в каждом народе... Работая в своем сегменте я за год познакомился и общался с более чем 1000 румын,и ни от одного не слышал такого отношения,может еще и потому что человек еще и понимает что тот кто сидит напротив и в рожу за такие оскорбления дать может!
|
||||
|
||||
![]()
Intradevar acest grup este cea mai mare prostie.De ce nu faceti grupul NAS-MOZAMBIC-NOSTRU.Cu aborigenii va va fi mai interesant.Nu veti sterge nici un mesaj cum imi faceti noua Moldovenilor. Am doar 3
dorinte:1Sa fim independeti 2Inchideti grupul acesta(levii) 3 Incercati sa vorbiti romana,(noi nu ne vom ride de pronuntare incorecta)
|
|||
|
|||
![]()
Esli tebe tak u nas ploho, vyidi ispokoino i poishi gruppu po interesam... Mojet ty v mozambike i jivioshi, a my v Moldove...
|
|
||||
|
||||
![]()
poate te obtini de asa explicatii!? Nimeni nu te tine in grupa asta, si noi ne explicam in limba in care e mai comod anume aici, pe saitul acesta!
|
||||
|
||||
![]()
Domnilor de ce voi credeti ca noi vrem unire?Va gresiti!Vrem independenta,suveranitate si in tara noastra sa nu ne calce nimeni in picioare.(ZA DERJAVU OBIDNO)
|
|||
|
|||
![]()
Vpolne zdravoe jelanie! My toje za eto! (Y) :-D ;-)
|
|
|||
|
|||
![]()
I ea za eto :-D (Y) (v)
|
|
|||
|
|||
![]()
Hotea mojno pointeresovatisea..? "NOI" -eto kto?
|
|
||||
|
||||
![]()
Bastinasii ce corespund dupa toate criterile constitutiei.
|
|||
|
|||
![]()
mojno po podrobnei nasciot kriteriev?
|
![]() |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Наша страна догоняет Соедененные штаты по количеству тучных людей, т.е полных и тучных людей становится все больше. Будет ли наша страна бороться с этим? Как вы думаете? пишите | татьяна сэкг | Россия | 44 | 30.03.2011 11:19 |
Мы не Румыния,мы-МОЛДОВА | Вадик О | Молдова | 115 | 24.10.2010 22:31 |
Молдова и Румыния | Максим Мака | Приднестровье | 22 | 21.10.2010 19:15 |
Считайте ли вы, что Молдова страна бедная? | Roman I | Молдова | 33 | 20.10.2010 10:27 |
ИМЕНА МОЛДОВЫ!!! Каких Великих Людей родила НАША ЗЕМЛЯ ?!!! Наша МОЛДОВА!!!Давайте вспомним! И убедимся в НАШЕМ БОГАТСТВЕ..... | Валерий Манж | Молдова | 22 | 20.10.2010 09:27 |