![]() |
|
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
Domnul Виктор (Витёк) Трофименко
Foarte interesanta teorie (America face totul. Oau Dar cred ca am mai auzito undeva ;-)(Ah Da se ruleaza pe posturile TV din Russia de vreo 7. :-$ A mai ramas sa spunetzi ca shi razboiul de pe nistru s-a inceput din cauza americii (fr) iar armata a 14 a Federatziei Ruse nu are nici o atributzie (fr)(din intamplare s-au aflat la fatza locului shi tot din intamplare au tras din arme ;-) shi tot din intamplare pana in ziua de azi nu au plecat de acolo :-D Chestia cu america deja miroase urat. Sincer poate o lasam balta. Americanilor le e intr-un cot de ce se intampla aici (doar uneori mai fac vant. Iar asha zisa confruntare Russo-Americana nu e decat un mif conceput in kremlin (Rusia ocupa undeva locul 9-10 in prioritatzile de politica externa Americana. Shi nici propaganda antiruseasca nu fac (dece oare??????? Cat de mult nu mi-ash dori eu o reunificare a tzarii,,,,,imi dau bine seama ca nu v-a avea loc
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Кризис в Молдове. Что дальше? Ваши мнения... | Валерия Пуй | Молдова | 66 | 24.10.2010 21:29 |
Проведение гей-парада в Кишинёве. Ваши мнения. | Саша иМэн | Молдова | 19 | 22.10.2010 12:18 |
Президент Приднестровья Игорь Смирнов запретил чиновникам из США и стран Евросоюза въезд на территорию непризнанной республики.Ваши ком.. | - М K - | Молдова | 10 | 21.10.2010 17:15 |
ВАШИ МНЕНИЯ ПО ПОВОДУ ПРОВЕДЕНИЯ ГЕЙ-ПАРАДОВ В МОЛДОВЕ... | Ольга Син | Молдова | 81 | 20.10.2010 03:41 |
И СНОВА ПОВЫШЕНИЕ ЦЕН НА ВСЁ!!! ВАШИ МНЕНИЯ... | Ермилина | Молдова | 101 | 19.10.2010 18:41 |