![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
А смысл вашего "поширения"?
Вы мяне абвінавацілі, што я сказіла Вашу фразу, выкінуўшы з яе сутнасць: Кстати, давая мою цитату, вы обрезали ключевую информацию. Відавочна, абрэзаная ключавая інфармацыя была ў тым, што *нічога даказаць не можаце: К сожалеию я не могу этого доказать.. мои слова в определённом роде голословны (так что не надо требовать "доказательства").. Можа хопіць выкручвацца? Вы наўмысна пераходзіце на высвятленне асабістых адносін, таму што не можаце нічога запярэчыць па істоце пытанняў адкрытых у тэме. Мне што, і далей паказваць гісторыю нашай перапіскі? Давайце па істоце. Так, я прыхільніца пазіцыі В.Арлова. У чым сутнасць яго артыкула? У тым што пакуты беларусаў пад Польшчай не супастаўныя з пакутамі пад Расіяй. Якія ў Вас на гэта пярэчанні? Толькі абазваць яго артыкул пісанінай і выдумкамі. І перавесці гутарку на недарэчнае развагі пра тое як мага фашыстаў падхарашыць. Не трэба бруду. Давайце па сутнасці. У Растова ўсе факты ўзяты з беларускіх энцыклапедый. Ёсць у Вас іншыя факты - выкладвайце, не - так і маўчыце.
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Беларуская ці руская мова? Якая выжыве у нас? Ці абедзве | Nature Golden Time | Белоруссия | 1324 | 13.11.2010 01:16 |