![]() |
|
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
п. Самойленко, мене найбільше в ваших наріканнях на своїх гостей дивує те, що вам не сподобалося, що з вашого холодильника вони взяли щось "без спроса".
Я навпаки кажу своїм гостям, щоб брали їсти все, що їм заманеться. *І все, що маю в холодильнику - для гостей. Наперед купляю різні ковбаси, шинки, сири, готую різні страви, бо завжди думаю про те, що хтось не любить лазанью, чи комусь дуже сподобається окремий сорт ковбаси, і т.д. Так що завжди виходить, що їжа залишається (дещо можна потім заморозити), але я маю задоволення, що нічого нікому не забракло. Якби хтось без дозволу взяв щось з мого одягу, чи з меблів, то мені б то також не сподобалося, але їжа І ще: мої гості переважно того типу, які встидаються самі щось брати, чи забагато з"їсти і т.д., тобто поводяться, як в гостях - треба їх припрошувати. *Я ж не маю на таке терпіння, чи, може, вже відвикла. *Тож і кажу зразу, з порога, що я буду краще почуватися, якщо вони будуть поводитися вільно, як вдома, щоб я не мусила їх багато просити, щоб їли і т.д..