![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|||
|
|||
![]()
Русские идут............ *Ну куда ж они идут, вперёд конечно, догоняют прогресс.......... *Ну в смысле бытовухи......... *А в смысле наук там, разных технологий так они впереди планеты всей, теперь до народа как-то нужно донести эти технологии..........
А мы куда идём.......... *После помаранчевого бреда у меня появилось ощущение средневекового хлева с баранами и ослами. |
|
|||
|
|||
![]()
"Русские идут"... *что это значит?................Посилають іх русскіх подальше ,от і ідуть вони .:-D
|
|
|||
|
|||
![]()
у меня появилось ощущение средневекового хлева с баранами и ослами.....................Ви п.Андрею напевно у відрядження іздили ,чи то була подорож по Росіі,,?
|
|
|||
|
|||
![]()
Та ні, просто почитав пости в темах на "Одноклассниках"..........
|
|
|||
|
|||
![]()
Та ні, просто почитав пости в темах на "Одноклассниках"............Не читайте тоі гадості.бо не приведи Господь заікою станете.то в доброму випадку.Читайте "Камасутру" на ніч.
|
|
||||
|
||||
![]()
Оранжевой революцией надо гордиться. Всетаки народ сумел выйти на площади, пересилить страх и доказать, что рабство можно, даже пускай по капле, выжать из себя.
|
||||
|
||||
![]()
Иван Каравай
Леся , ви мене викреслили *із групи "Українців " і не сказали за віщо , а я в тій групі не сказав ні однієї образи в чиюсь адресу , ні одного матюшного слова ... То хто ви такі ?... Ось прилюдно і признайтесь за яку провину ... , *чи вам так *потрібно було ... *А що до брехні , то *про вас *ціла сторінка відведена ... але ж не викреслили... Учора 19:42 ще раз для особливо обдарованих: "викреслити з групи" - думаю, що ви мали на увазі, що вас занесли в ЧС - можуть лише модератори. *Так як я не є модератором в жодній групі, в якій ви приймаєте (чи приймали) *участь, то я не могла вас "викреслити". А крім цього нема нічого? * Так я і думала. *Через те від сьогодні буду вас називати "Гебельсом"
|
||||
|
||||
![]()
Да * пускай * *идут * *............
|
||||
|
||||
![]()
Александр Кашаев
п. Черныш вас поймать на вранье очень легко. *Я для себя это делал несколько раз, просто не вступал в диалог с вами, да и бесполезно это, почувствовав свой прокол вы сразу уходите из сети. Но знайте, я теперь за вами очень внимательно наблюдаю, и фиксирую вашу ложь. Потом не отвертитесь. Учора 19:57 ось ще один Гебельс, або попросту базарна баба:-D , яка любить пліткувати, особливо на тих, кому відповісти не має що. А факти є, Кашаєв? *І я думала, що нема. *Вірніше, знала:-D .
|
|||
|
|||
![]()
Да * пускай * *идут * *............Ну якщо в тому напрямку куди іх послали ,то це добре,але бажанно щоб вони русскіє робили це поскоріше.:-D
|
|
||||
|
||||
![]()
Леся , ви мене викреслили *із групи "Українців " і не сказали за віщо , а я в тій групі не сказав ні однієї образи в чиюсь адресу , ні одного матюшного слова ... То хто ви такі ?... Ось прилюдно і признайтесь за яку провину ... , *чи вам так *потрібно було ... *А що до брехні , то *про вас *ціла сторінка відведена ... але ж не викреслили...
Вчера 19:42
|
||||
|
||||
![]()
Іван, хочу знати конкретно, що з того, що я написала в цій темі є брехнею? Лесюню,все брехня,все,все и трактора особенно
|
||||
|
||||
![]()
Мирослав,ну вы и злюка,прямо как Лесяндра наша
|
|||
|
|||
![]()
А факти є, Кашаєв? *
================= Будут со временем. Вы же не можете, чтоб не врать. |
|
|||
|
|||
![]()
Важаю,що "рускіє" ідуть на х..й,і чим скоріше і більше їх туде під,тим краще буде для України...;-) ;-) ;-) (v)
|
|
||||
|
||||
![]()
Наталі, а чому трактори - брехня?
Якби ви могли вирішити ту задачу, що я дала, то побачили би, що правда. *Так що , допомогти з задачкою?;-)
|
|||
|
|||
![]()
Леся , мені важко з вами спілкуватися бо ви живете по анекдоту : - Сьогдні на мене усе село "налетіло" - насилу відгавкалась...
|
|
||||
|
||||
![]()
Леся,свои задачки решайте сами в своей канаде,а у нас реальность и нефиг тут лапшу вешать,как будто вы о нас знаете больше,чем мы о себе сами и при этом совсем не стесняясь,взрослая женщина,а ведете себя как подросток! возвращайтесь смелее на Родину,раз у нас тут такая малина,чего же вы патриот то такой землю чужую топчите,а??? у нас же хорошо,в чем проблема??? или издали проще врать (лаять),а? в другой теме,если вас не затруднило почитать, говорили о разнице в ценах с той же Россией и вы еще будете чего нибудь доказывать мне???
|
||||
|
||||
![]()
задачу она мне дала......озадачила прямо........
|
||||
|
||||
![]()
Лесь, головне вона вибрала.... те, що вигідніше... для Наталі - це бензовоз.....