Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Вернуться   Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. > Мировая политика > Политика в мире

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 31.03.2010, 13:19
Антон Кусь
Guest

Табачник отменил госэкзамен по украинскому языку для бакалавров -
http://v-n-zb.livejournal.com/366598.html
-
Согласно приказу министра, соответствующие изменения вносятся в приказ Минобразования «Об организации изучения гуманитарных дисциплин по свободному выбору студента».
добавьте этот форум в социальные закладки!
Старый 31.03.2010, 13:31
Таня Касд
Guest

Возможно, это и правильно.
Старый 31.03.2010, 13:34
Таня Касд
Guest

Оппозиции удастся добиться отставки министра образования Дмитрия Табачника.
Об этом заявил руководитель центрального штаба БЮТ Александр Турчинов в эфире "5 канала".
http://v-n-zb.livejournal.com/366865.html
Старый 31.03.2010, 13:45
Татьяна Огээ Татьяна Огээ вне форума
Senior Member

Татьяна Огээ is infamous around these parts

Сказать и сделать-не одно и то же.
Старый 31.03.2010, 13:47
Олександр Миха
Guest

До 2004 року я навіть не задумувалась де Схід а де Захід. Ми були єдині. Такі як Ви і подібні зробили все для того щоб нас роз"єднати в усьому. Тим більше в ідеології.

Все правильно. Продовжувалась (на жаль продовжується і тепер) тихенька повзуча русифікація України. Людям далеким від того, хто були їхні предки, "ким, за що закуті", за що боролись, за що кров свою пролили в боях з загарбниками (зодягнених у братерські шати також), у катівнях, таборах, людям байдужим до мови своїх предків, до історії свого народу, зазомбованими старшобратською ідеологією було достатньо комфортно у мовному і ідеологічному відношенні.
Коли ж тільки намітилась спроба українців знову стати українцями на своїй українській землі, одразу піднявся хай - "притесняют! лишают! геноцид! национализм!" І що найдошкульніше - найбільше кричать саме нащадки українців. Очевидно - спрацьовує комплекс забудька, яничара.
Старый 31.03.2010, 13:59
Олександр Миха
Guest

Татьяна Щербина
А , пробачте, оте націоналістичне сміття я гидую навіть брати в руки.

"Я не читал его произведений, но категорически осуждаю". Це ознаки совка, вибачте. А чому сміття та ще й націоналістичне? Ви, перепрошую, хоч щось, навіть на дитячому рівні, знаєте про український націоналізм? Ви знаєте його ідеологів, представників, знайомі з їхньою спадщиною?
Підозрюю, що Вам достатньо було совєцьких сусловських штампів а свою голову увімкнути - навіть на думку не спадало.
Я теж вчився у радянській школі, але безумовної віри у те що мені намагалися втулити в мізки у мене ніколи не було. Завжди хотілось самому до суті докопатися. Спробуйте і Ви.
Старый 31.03.2010, 14:06
КАБА КАБА вне форума
Senior Member

КАБА is infamous around these parts

П.Олександр :"Коли ж тільки намітилась спроба українців знову стати українцями на своїй українській землі, одразу піднявся хай - "притесняют! лишают! геноцид! национализм!" І що найдошкульніше - найбільше кричать саме нащадки українців. Очевидно - спрацьовує комплекс забудька, яничара."
точно - і що саме головне- нащадки українців вивезених з теренів західної України на роботи до ДОНБАСУ, ХЕРСОНУ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКА, ХАРКОВА, бо і паспорт інакше не мали змоги отримати....СЕ ЛЯ ВІ !!!! Не знаючи коренів своїх предків, про яку історію України може іти мова з безбатченками, безродьками, точно - ІВАНКИ НЕ ПАМ"ЯТАЮЧІ......
Старый 31.03.2010, 17:00
Гершкул Гершкул вне форума
Member

Гершкул is infamous around these parts

Вы знаете, я читала в основном классику. Национализм как таковой не воспринимаю. А еще не понимаю как можно осквернять памятники советским воинам и смотреть как дети играют в футбол костями и черепами. И не думайте, что Вы один такой умный. В свое время я тоже читала Волкогонова, Радзинского, Солженицына. Прошли годы, было с чем сравнить. Остался от всего того мусора один пшик.
Старый 31.03.2010, 18:42
Иван Кака Иван Кака вне форума
Senior Member

Иван Кака is infamous around these parts

А кто вдохновители отставки Табачника ? - евреи Турчинов , Юля Капительман и примкнувший Славик * который прилип к власти как пиявка ....
Старый 31.03.2010, 18:44
Валерий Стак
Guest

А кто *вдохновители отставки *Табачника ? - евреи Турчинов , Юля Капительман и примкнувший Славик * который прилип к власти как *пиявка ....
Можно подумать, что Дима-щирий українець!!!!:-D :-D :-D
Старый 31.03.2010, 18:57
Senior Member

Я думаю что это комедия , а * сценарий написали , Юля - Дима ...
Старый 31.03.2010, 19:10
Senior Member

Как только началась "табачная " компания - прекратилась компания по поиску народных и Державных денег...
Старый 31.03.2010, 19:31
Алексей Дак
Guest

Пане Михальчишин, вітаю вас. Миспілкувалися з вами в одній з груп. Те, що ви іменуєте як «намітилась спроба»,насправді було замахом Ющенка та його клевретів на форсовану асиміляцію майжеполовини населення країни. Успішних прецедентів такого роду акцій світоваісторія не знає. Зате вона знає факти кровопролиття та розвалу держав на цьомугрунті (наприклад, Молдова). Я знаю, що ви не заспокоїтесь поки в школах непочнуть викладати на мові канадської дИЯспори, а диктори телебачення будутьговорить як пані Стецько. Окрім цього і там, і там будуть розповідати проблагородних «партизан-бандерівців» та «криваві злочини НКВД». Зрозумійте простуріч: цього не хоче, судячи з підсумків голосування більшість людей. Те що вУкраїні багато росіян та російськомовних, а також українців та україномовних,що не поділяють ваших поглядів, склалось історично. Якщо ви не хочете розпадудержави, з цим доведеться рахуватися.
Старый 31.03.2010, 19:45
Антон Кусь
Guest

Хмара: "Табачник – подонок, подлец, который недостоин звания гражданина Украины!"
-
http://v-n-zb.livejournal.com/372002.html
Старый 31.03.2010, 19:47
Гершкул Гершкул вне форума
Member

Гершкул is infamous around these parts

Хмара достоин. Слава хероям!
Старый 31.03.2010, 20:06
Ярина Мак
Guest

У Ильковича был шанс что-то сделать для Украины. Сегодняшнее положение вещей во многом есть результат деятельности или пассивности диссидентов и патриархов независимой Украины. Слили все, прошляпили, сдали . А что теперь толку критиковать, нужно было не почивать на лаврах, а готовить себе приемников. Где они?;-)
Старый 31.03.2010, 21:21
Олександр Миха
Guest

Алексей Дарчук
Те, що ви іменуєте як «намітилась спроба»,насправді було замахом Ющенка та його клевретів на форсовану асиміляцію майжеполовини населення країни.
Це асиміляція українців до України і її мови на українській землі? Скажіть щось подібне десь у Франціїї чи Польщі. Успішних прецедентів такого роду акцій світоваісторія не знає. Та втомуж Союзі було в короткий період русифіковано десятки мільйонів неросіян.
ви не заспокоїтесь поки в школах непочнуть викладати на мові канадської дИЯспори, а диктори телебачення будутьговорить як пані Стецько.
З чого Ви це взяли? Сучасна українська цілком самодостатня, хоча по ній досить грунтовно пройшлися підручні Хрущова і Кагановича, наближуючи її до російської з перспективою на повне злиття. Та й мова диктора львівського радіо зовсім не відрізняється від мови київського диктора. Просто думають вони різними мовами.
Старый 31.03.2010, 21:38
Олександр Миха
Guest

Алексей Дарчук
Окрім цього і там, і там будуть розповідати проблагородних «партизан-бандерівців» та «криваві злочини НКВД».
На війні, звичайно, благородства мало, тим більше партизанській. Але тої локшини, що понавішували легковірним людям на вуха відносно українського національно-визвольного руху вже все-таки пора позбуватись. А те, що творив НКВД на Західній Україні старі люди (ті, котрі дожили) дотепер з жахом згадують
Зрозумійте простуріч: цього не хоче, судячи з підсумків голосування більшість людей. Ви маєте на увазі ту третину виборців, що прийшли на дільниці, і які в основному проживають у неповній третині областей України? Та й то ще невідомо, як вони голосували. Те що вУкраїні багато росіян та російськомовних, а також українців та україномовних,що не поділяють ваших поглядів, склалось історично. Оце якраз те, що Ви називаєте асиміляцією, а я русифікацією.
Старый 31.03.2010, 21:51
КАБА КАБА вне форума
Senior Member

КАБА is infamous around these parts

Татьяна, по-вашому те, що С.Хмара сказав про Табачника : *"Представьте, что бы с ним сделали в Израиле, если бы он про евреев такое заявил, как в Украине про украинцев? Да он плюнул в лицо всей украинской нации!» настільки не справедливо, що дає вам право обізвати його хероєм?
Ви, напевно, також херойка, бо інакше, відкіля вам знати, що це за звання.
Старый 31.03.2010, 21:58
Сыч Дмитрий Сыч Дмитрий вне форума
Senior Member

Сыч Дмитрий is infamous around these parts

То, я всеж таки не зрозумів коли з паспорта стерелізували запис Українець,-це BEST(добре)???
З цього треба починати, а потім в глиб віків.
Жду відповіді від Борзої т.е. Борзової
Ответ