![]() |
|
|
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
Тарасенко і навіщо ти видалив тему про Тараса Бульбу,недавши туди ніодного коменту??? Ти себе,в Бульбі,ніде непобачив ....часом....?(ch)
|
||||
|
||||
![]()
і відколи це Гоголь став нацистом і розпалювачем міжнаціональної ворожнечі...і навіщо ти повидаляв свої зауваження,про це,як мотивацію для видалення теми.........чого ти си боїш хлопе?..... пригадалася фраза Ґарбатава:-D :-ты не бойсь мы тя больна резать небудем.....чик!...и ты на небесах....;-) :-D :-D :-D
|
|||
|
|||
![]()
Побачив. В тих бульбах, що ти тут пускаєш тільки себе і бачу. Поговори про щось інше. І ще, модератори тут на вістрі різних поглядів, бачень, їм не дуже легко, тому не чіпай їх. Будеш ображати модераторів - будеш вічним ЧС-ником.
|
|
|||
|
|||
![]()
БУНТ??????????????^o) ^o) ^o)
|
|
||||
|
||||
![]()
Тарасенко не лякай їжаків голою сракою....:-D .несміши мене своїми погрозами про чс....Візьмися за розум,ЦЕ ВІРТ,а не реал.....
|
||||
|
||||
![]()
І ще .Зніми з себе корону "ізбраннава Богом"......смішно до гикавки,поводь себе адекватно.;-) :-D
|
||||
|
||||
![]()
а тема створена,бо ти в модераторській "тіпа" флуд видаляєш,видаляй тут,буде забавно.....;-) :-D :-D :-D
|
|||
|
|||
![]()
у меня во дворе дворник, теж модератор(H)
|
|
||||
|
||||
![]()
Типо - за порядком следит? :-D
|
|||
|
|||
![]()
Типо.
|
|
|||
|
|||
![]()
Автор темы & Cо. Вы в этой басне шобла *зайцев.
|
|
|||
|
|||
![]()
Александр, если ты тута пишеш
значит в одной Со (H) негоже себя об......:-D |
|
|||
|
|||
![]()
Не надо мечтать, я не в вашей компании.
|
|
|||
|
|||
![]()
я надеюсь хоть в одной стране*-) ;-)
|
|
|||
|
|||
![]()
Пока в одной, а там как карта ляжет. Вполне возможно, что Рио де Житомир будет заграницей. Сколько можно терпеть выходки украинских нацистов.
|
|
|||
|
|||
![]()
Пока в одной, а там как карта ляжет. Вполне возможно, что Рио де Житомир будет заграницей. Сколько можно терпеть выходки украинских нацистов.
Сегодня 16:09 а ты чо не украинец?:-O а може сипаратиста?8oI не тем путём идём товарищ, пше прашем, кращє пан(ch) |
|
||||
|
||||
![]()
А здесь был лев? Я даже не заметил *-)
|
|||
|
|||
![]()
Сколько можно терпеть выходки украинских нацистов.
А шо,бьют? Сильно?:-( |
|
|||
|
|||
![]()
Оксан,а где ты взяла такую аватарку,хочу тоже поставить...
|
|
|||
|
|||
![]()
По теме,не надо создавать тем-клонов...пишите в модераторской....Модераторы,давайте,если и удалять посты,то хотя бы через время,час-два-сутки
|