![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Хто не згідний: "голосуй - не голосуй, все одно дістанеш ... " ?
|
|||
|
|||
![]()
А вдруг твой голос что-то изменит?
|
|
|||
|
|||
![]()
Якщо підходити до процесу виборів саме із зазаначеної позиції, то й надіятись немає на що. На мою думку, парламент працює не на інтереси народу України, а в першу чергу на свої. Лобіювання власних чи кланово-бізнесових інтересів переважають. Тому від вибора лідера залежить доля держави і він має бути не із числа тих, що прагнуть понад усе сподобатись виборцю і якнайшвидше зайняти крісло глави держави, не з тих, хто вже довів свою недолугість у багатьох питаннях, не тільки економічних, воєнних, господарських та ін., а людина, яка перш за все прагне бачити Україну серед розвинутих країн Європи, прагне до преформатування уяви світової спільноти про громадян України, як людей не другосортних, а рівноправних. Думаю, Арсеній міг би бути президентом, але за певних умов у нього дуже мало шансів, нажаль.
|
|
|||
|
|||
![]()
на цих виборах так і буде, нажаль..
|
|
||||
|
||||
![]()
Я, тоже так думаю, выиграет тот кто больше заплатит.Еще надобно поменять, возраст изберателей, как минимум после 21-го, а то студенты которым все по-ф...у,и порлитика в том числе,кажысь и душу за 100грн. продадут.
|
||||
|
||||
![]()
щодо віку я би навпаки - надав право голосу дітям, яке реалізовували б батьки - бо якось виходить що бабусі за гречку визначають долю поколінь яким саме жити в цій країні
|
||||
|
||||
![]()
Ну- бабусі, це теж питання треба переглянути, є: маразмати, склірозники,старість-не радість, вони вже за 1000-продались, не подумавши ні про кого , доречі більша половина так і не побачила своїх вкладів, зате інфляція зробила своє...