![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Кожна людина - це цілий всесвіт. У ньому закладено дух предків і мудрість рідної землі. Треба лише прислухатись... Відкрити себе...Відчути серцем... Вдихнути на повні груди... Зрозуміти, що ти потрібен саме тут.
Потрібен своїй країні, в якій ти народився. Ми не обираємо Батьківщину. Ми просто народжуємося і помираємо, а те що відбувається між цими подіями, називається життям. І тільки ми можемо обирати як його прожити. Жалітися на долю і зневажати свою країну, чи пройти крізь життя з почуттям гідності за себе і свою Вітчизну. Ми не обираємо Батьківщину, але можемо обрати як прожити своє життя. Все в наших руках! З Днем Незалежності Вас, Українці!!!(v) |
|
|||
|
|||
![]()
(v) (v) (v)
|
|
|||
|
|||
![]()
(v) :-D
|
|
|||
|
|||
![]()
:-D (F) (F) (F)
|
|
|||
|
|||
![]()
перекладач Олена Марінічева: Перекладати того, хто не цікавиться політикою — Чому ви вирішили взятися за переклади з української на російську? — Я навчалася на журналістиці Московського університету. Народилася на Запоріжжі, навчалася в українсько–англійській школі. Українську я знаю з дитинства. Навколо говорили, звісно, російською — східне місто... Але, банально кажучи, в мені живе любов до мови. Розумієте, для мене навіть листя на деревах шелестіло... по–українськи. Літературний експорт у Росію. Про те, що не піддається перекладу українською мовою, специфіку письма українських авторів, російську перекладацьку школу розповіла перекладач Олена Марінічева: http://artvertep.com/news/3966.html
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
С ДНЕМ ПОБЕДЫ АПСНЫ!!! | Отырба | Политика в мире | 8 | 16.10.2010 17:19 |
ПОЧЕМУ В МОСКОВИИ ( РФ) НЕГАТИВНО ОТНОСЯТСЯ К НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ- РУСИ ! ОТКУДА РАСТУТ КОРНИ НЕНАВИСТИ РУСЬ- УКРАИНЦЕВ К МОСКОВИТАМ!!!! | ЗА УКРАНУ | Политика в мире | 19 | 13.09.2010 15:14 |
1941-1945 9 МАЯ!С Днем ПОБЕДЫ! | KING ofth | Абхазия | 11 | 09.05.2010 16:37 |
С ДНЕМ НЕЗАВИСИМОСТИ И ПОБЕДЫ! | DENIS | Абхазия | 3 | 01.11.2009 21:37 |
!!!С Днем Освобождения Мой Сухум!!! | Андрей Ван | Абхазия | 2 | 28.09.2008 23:33 |