![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
http://v-n-zb.livejournal.com/327970.html
|
|
|||
|
|||
![]()
АЙ да ЮГА, ай да ЮКИН СЫН(fr)
|
|
||||
|
||||
![]()
Я за1:-D
|
|||
|
|||
![]()
Oлександр Куралес;-)Імбецильність (лат. imbecillus — слабий) — середня стадія олігофренії — затримки психічного розвитку.[1]
Мова та інші психічні функції слабо розвинені. Імбецил невиучуваний, непрацездатний, мова косноязична, аграматична, вони взмозі виголошувати нескладні фрази (словарний запас 200-300 слів). На зміну обстановки дають неадекватну реакцію. ЛІКУВАННЮ НЕ ПІДДАЄТЬСЯ(md) |
|
||||
|
||||
![]()
Ярино не лікуйтесь, Ви нам такою подобаєтеся!:-$
|
|||
|
|||
![]()
Сыч Дмитрий;-)
Ви не далі від свого друга у розвитку відійшли.Олігофре?нія— це стан загального недорозвинення психіки в результаті спадкової обумовленості або внутрішньоутробного ураження головного мозку. Залежно від ступеня порушення виділяються: дебільність; імбецильність; важка розумова субнормальність; ідіотія.(N) |
|
|||
|
|||
![]()
Братан,взял гвинтивку и пошёл в леса,бендеровские бункеры откапывай.
Заройся там,суши грибы,хавай сало,пей побольше горилки,можешь изредка пускать под откос поезда.Но из лесу ни в коем случае не вылазь..Твоё место в позапрошлом веке. |
|
|||
|
|||
![]()
Oлександр Куралес,
кроме как грубить девушке еще на что-то способны!? |
|
|||
|
|||
![]()
За нашу страну обидно (((((
|
|
|||
|
|||
![]()
а чо?
|
|
||||
|
||||
![]()
товарищ явно метит на место Петросяна, я давно так не смеялся.....
|
||||
|
||||
![]()
АНДРІЙ, товарищ (ь) просто метит
|
|||
|
|||
![]()
Куралесов за неоднократное грубое оскорбление участников форума....вы попали в черный список!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Хер Луценко Тегминатог Луценко начальник УВД во Львове, или посол Украины в Германии!!! Выбор большой!!!
:-D :-D :-D
|
|||
|
|||
![]()
Просто ХЕР(N)
|
|
|||
|
|||
![]()
:-D :-D :-D
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Юга Луценко: Победу Януковича не признаю... Я - духовный лидер МВД... | Андрей Кама | Политика в мире | 12 | 14.02.2010 15:02 |