![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
В том, что сейчас ВСЕ наши политики такие... НИКАКИЕ - вина только наша (всех граждан Украины)! Кто это осознал, тот уже способен выбрать лучших.
Ідеальної кандидатури на посаду Голови Держави ніколи не буде, не маємо її й тепер. Але, обов"язково прийде час, коли зможемо обирати серед таких, які близькі до ідеалу. ВСЕ ЗАЛЕЖИТЬ ТІЛЬКИ ВІД НАС САМИХ.(v)
|
||||
|
||||
![]()
Те, що у форумах багатьох гілок частенько використовуються такі зневажливі або принизливі прізвиська як "юлька", "янек"..таке інше - говорить тільки про те, що люди, які у такий спосіб висловлюються, не поважають своїх обраних керівників, тожбо - не поважають й самих себе.
До тих пір, поки не навчимось поважати своїх обранців, не будемо поважати й себе!
|
||||
|
||||
![]()
Александр.
А.за что и кого надо поважать,это же не мультик,где ПРОСТ ТАК.
|
||||
|
||||
![]()
Всё - прост!
Уважение к избранникам на госпосты начинается с уважения к себе самому.
|
||||
|
||||
![]()
А чи вродилася така людина . щоб всі догодила? Кого б не вибрали . але працювати треба.Біда одна. ми вміємо вибирати . але ще декого можна купити за голос...А вимагати ми всі вміємо . але пригляньмося до себе. чи ми добре всі працюєм. МИ хочемо вже . але природа каже -почекай...
|
||||
|
||||
![]()
Причем здесь уважение к себе? ну .уважаю я себя,являюсь законопослушным гражданином,соблюдаю Конституцию,не беру взятки.не ворую.воспитываю нормальных детей.внуков,работаю добросовесно,ну и что?а. вокруг мразь с портфелями,и долго я так уважать себя буду?видимо только до тех пор пока не буду испытывать чувство голода. потом мне будет пополам. и гарант.и Конституция и соседи и сотоварищи.человек в наше время живет по одной морали.-моя мораль така -щоб я була ситниша. или не так?
|
||||
|
||||
![]()
Те, що у форумах багатьох гілок частенько використовуються такі зневажливі або принизливі прізвиська як "юлька", "янек"..таке інше - говорить тільки про те, що люди, які у такий спосіб висловлюються, не поважають своїх обраних керівників, тожбо - не поважають й самих себе.
До тих пір, поки не навчимось поважати своїх обранців, не будемо поважати й себе!------------------------------------------ (Y)
|
||||
|
||||
![]()
Те, що у форумах багатьох гілок частенько використовуються такізневажливі або принизливі прізвиська як "юлька", "янек"..таке інше -говорить тільки про те, що люди, які у такий спосіб висловлюються, неповажають своїх обраних керівників, тожбо - не поважають й самих себе.
До тих пір, поки не навчимось поважати своїх обранців, не будемо поважати й себе! ...****А ВОНИ НАС ПОВАЖАЮТЬ?...***
|
||||
|
||||
![]()
Пане Сергій!
Почнемо з самого початку - якщо ми будем поважати себе, то відповідно будемо обирати саме таких, що будуть поважати й нас. Бо наші обранці - то є пряме відзеркалення нашої власної фізіономії та ментальності.
|
||||
|
||||
![]()
Пане Сергій!
Почнемоз самого початку - якщо ми будем поважати себе, то відповідно будемообирати саме таких, що будуть поважати й нас. Бо наші обранці - то єпряме відзеркалення нашої власної фізіономії та ментальності. __________________________________________________ ____ Мало знайдеться людей які неповажають себе.... справа в тому що мало людей які не поважають інших як між громадянами, так і до влади .... звідси і таке ставлення до влади.... як влада до народу так і народ до неї.
|
||||
|
||||
![]()
В том, что сейчас ВСЕ наши политики такие... НИКАКИЕ - вина только наша (всех граждан Украины)!Кто это осознал, тот уже способен выбрать лучших.
__________________________________________________ _____ З цим твердженням я не згоден , в тому що наші політики ніякі вина на тільки громадян України а і самих політиків - так як вони першу чергу громадяни цієїж України.... __________________________________________________ ______ А може не варто до влади допускати політиків, а спробувати господарників та державних діячів, а таких в Україні в вищих ешелонах влади я не бачу...
|
||||
|
||||
![]()
Найбільш таким господарником я би назвав колишнього мера Київа Омельченка.
|
||||
|
||||
![]()
Поовага. чи не повага до самого себе . поняття відносне.Можна навіть переоцінити себе.Думаю, що на форумах дехто любить відрізнити себе своіми "крутими" висловленнями . Так ми винні у своїх негераздах.Хтось завжди повинен бути винний. а істина ще й в тому .що переважна більшість дотримується принципу: моя хата з краю, хай хтось побориться, посвариться, померзне, а ми прийдемо на готове.Политиків ми маємо, але це і подвиг займатися такою брудною роботою.А чи ми б змогли?На карту ставиться і власне життя. Тут в сім"ї порядку не втримають, а обзивати розуму не треба.
|
||||
|
||||
![]()
Политиків ми маємо, але це і подвиг займатися такою брудною роботою.
Політика - справді завжди й повсюди досить брудна справа($) , але чомусь не бракує тих, хто хотів би цією брудною справою займатись;-) , особливо у нас в Україні майже кожен сякий-такий бізнес лізе у політику, не звертаючи уваги на бруд. Політики – це завжди актори, що грають на запит публіки, тож-бо: який запит у публіки, така й гра у акторів. Високий запит – висока гра. Низький запит – гра також у відповідності. Спава в тім, що на Заході цей історичний етап вже давно минув - політики виглядають тепер білими та пухнастими, бо вони частіше просто маріонетки від бізнесових тузів, які самі в політику напрямки не лізуть, а облаштовують свої вигоди тільки через своїх чистеньких "маріонеток". Нажаль колись такий етап настане й в Україні, а тепер досить відверто – арена цирку на втіху українській спільноті та й усьому світу.