![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
чи стане нам розуму вибрати нормального призедента?Чи знову ця січка-юльки,ющенки,януковичі і тп.
Це вже смітник історії!Вони вже себе показали,може вже досить.Це тупцювання на місці!!!А є ж багато інших не погрузших в корупції,брехні кандидатів!Але де взяти нації розуму:-( ,щоб вибрати щось нове.... |
|
||||
|
||||
![]()
Наприклад... що Ви пропонуєте?
|
|||
|
|||
![]()
наприклад Яценюк,Гриценко той же Тигипко,а то...,як то кажуть говорила-їхала.Свіли на мілину...
|
|
|||
|
|||
![]()
Може Ілхам шо путьове підскаже.:-D
|
|
|||
|
|||
![]()
я би додав і Тягнибока,але він не пройде і в другий тур
|
|
|||
|
|||
![]()
я би додав і Тягнибока,але він не пройде і в другий тур
|
|
||||
|
||||
![]()
только Юля
|
|||
|
|||
![]()
хіба,що за солодку брехню
|
|
||||
|
||||
![]()
Надо выбирать новых людей. Новые лица. Например, Яценюк. Умный. Грамотный. Целеустремленный.
|
|||
|
|||
![]()
яценюк(Y)
|
|
|||
|
|||
![]()
Не надо новых "лиц":-D хоть одну личность надо!!!
Все ниже упомянутые - ХВантікі. И Вам всем рекомендую не зацикливаться на тех обманках которых нам преподносят. Выбора у нас нет, как и в СССР его не было, хотя тогда все уходило как-бы в пустоту, а теперь конкретным избранным и иже сними;-) ТРУДИТЕСЬ, ДЕРЗАЙТЕ!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Повна безвихідь.хоч бери йди з торбами по білому світу(H)
|
|
||||
|
||||
![]()
Хватит, если это будет Яценюк. Поддерживаю Елену!!!
|
|||
|
|||
![]()
Хай би вже Путін призначив кого там має на приміті.Бо самі ми не розберемось ніяк .хто нам потрібен.
|
|
||||
|
||||
![]()
У нас в принципе выбор невелик Янукович, Тимошенко, Ющенко и Яценюк. Придется выберать из того что есть. Не могу понять причем здесь Путин, может пусть заберает наш Крым и роскажет на какого дяденьку нам пахать!?????
|
|||
|
|||
![]()
может пусть заберает наш Крым и роскажет на какого дяденьку нам пахать!?????
----------------------------------------------------------------- Йому треба обережно , бо так і грижу неважко схопити.Шкода такого чоловіка,за Украіну так дбає.(H) |
|
||||
|
||||
![]()
Ми самі повинні бути відповідальні і свідомі за свій вибір. а я к на мене, то всі вони з "одної січки". Україні треба ще не один рік щоб дійсно були якісь суттєві зміни.
Если ты читаешь этот статус Для просмотра ссылок или изображений в подписях, у Вас должно быть не менее 10 сообщение(ий). Сейчас у Вас 0 сообщение(ий). улыбнись мне будет приятно Для просмотра ссылок или изображений в подписях, у Вас должно быть не менее 10 сообщение(ий). Сейчас у Вас 0 сообщение(ий). |
|
|||
|
|||
![]()
Най ся діє Божа воля на те все.
|
|
|||
|
|||
![]()
Из кого выбирать нормального презмдента? Не из кого :'(
|
|
|||
|
|||
![]()
Я уже начала разочароваться в некоторых своих симпатиях. Что чем ближе к выборам,то более быстрыми темпами многие потеряют рейтинг.
|