Показать сообщение отдельно
Старый 04.11.2008, 01:07
On-Line On-Line вне форума
Senior Member

On-Line is infamous around these parts

Ну што ж, Вашая пазыцыя мне зразумелая. У мяне ёсьць свой пункт гледжаньня на праблемы дэмакратычных сілаў у Беларусі. Але гэта не самая вялікая праблема ў нашай краіне. Сур'ёзнай праблемай я лічу, адсутнасьць любога лігітымнага спосаба зьмы ўлады, у краіне поўнасьцю адсутнічае хаця б які досьвед правядзеньня - легітымных выбараў... Да такога нам яшчэ трэба дарасьці, калі прэзідэнт будзе зменны, а парлямент легітымны (хаця б як на той Украіне) дарэчы, эсхаталагічныя тэзісы адносна Украіны не падзяляю, там ёсьць свае праблемы, але не болей чым у нас, проста грамацтва пра іх можа даведацца з "яшчыка" і газэт.

А пра Беларусь, давайце на словах не будзім мерацца, хто больш яе любіць і паважае, я лічу сябе патрыётам сваёй дзяржавы, ніколі не прыніжаўся да таго каб хлусіць пра сваю краіну, але заўжды меўся гаварыць праўду, пра тое што ў нас адбываецца.

А пра тэму, дык лічыце, што ў Вашых каментарах мы ацэньваем выхаванасьць і ветласьць нашых міліцыянераў.
Sunt roman si, ca roman ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi roman, n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german. Adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt roman prin vocatie. Tot ce gandesc devine romanesc.