Показать сообщение отдельно
Старый 21.04.2009, 12:52
On-Line On-Line вне форума
Senior Member

On-Line is infamous around these parts

З часоў Канфуцыя шмат, што змянілася ў палітычнай і сацыяльнай структуры грамадства. Цяпер кожны грамадзянін мае нешта ад "афіцыйнай асобы", бо мы крыніца ўлады ў нашай дзяржаве і мы ўдзкльнічаем ў працэсе "выпраўлення імёнаў". Таму правіла імёнаў распаўсюджваецца на нас усіх.
Яшчэ пару слоў што да дыскусіі "Беларусь-Беларусія". Упартае нежаданне правільна называць нашую краіну вельмі добра характарызуе тых людзей з якімі мы вядзем дыскусію. Калі б я размаўляў з прадстаўнікамі ці Башкірыі ці Узбекістана і яны б так аргумантавана давялі мне, што іх дзяржавы правільна называюцца - Башкартастан ці Узбекістон, я б, як выхаваны і культурны чалавек, абавязкова ўлічыў іхняе меркаванне і называў гэтыя краіны правільна, з павагі да сваіх суразмоўцаў.
Sunt roman si, ca roman ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi roman, n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german. Adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt roman prin vocatie. Tot ce gandesc devine romanesc.