sa inteleg ca eu sunt singurul moldovan din acest grup si va trebui sa fac fata tuturor atacurilor.
1.De fapt vreau sa spun ca intr-adevar Pavel Doten are dreptate, dar la fel cum dumneata ai pareri despre Rusia si Moldova la fel si eu am dreptul sa am parere si am dreptul sa acord sfaturi.
2.Pentru Svetlana: Svetlana de ce tu crezi ca eu trebuie sa iti raspund tie in limba rusa daca tu mi te adresezi mie in rusa, dar de ce nu incerci tu sa mi te adresezi in romana/moldoveneasca???Asa cum tie iti vine greu asa si mie imi vine greu.
3.Inteleg ca majoritatea membrilor de pe grupul acesta sunt din Transnistria.Vreau sa va spun ca cunosc destui oameni de acolo si ma inteleg destul de bine cu ei.Nimeni nu va dispretuieste pe voi pt faptul ca sunteti de acolo si nu stiu ce...poate ca asa vi se spune voua acolo in Transnistria, ca nimeni nu are nevoie de voi aici.Eu zic cel mai bine sa lasam politica deoparte si sa gasim un punct comun, pt a ne uni, pt a ne respecta reciproc (v)