Показать сообщение отдельно
Старый 02.12.2010, 05:04
Апрельский Кот Апрельский Кот вне форума
Senior Member

Апрельский Кот is infamous around these parts

Леся черниш -===============================
Але якщо ви маєте наглість копіювати ту брехню, яку копіюєте, то вважаю, що потрібно.
А ви байки і далі розказуйте, але майте на увазі, що вони - для тих, хто без поняття, хто такі націоналісти, і хто - за совок, і через те дуже хоче вірити в вашу дешеву брехню.==========================
Пані Черниш, всю цю історію з вбивством мирних людей, я чув розповіді з малих літ. Тим більше я бачив захоронення. Вшестидесятих там був поставлений памятник. Планірують поставити меморіал. Захоронення находяться недалеко від траси Теофіполь - Базалія. Метрів 150 від дороги.
*Всю цю історію я не копірую,а друкую з книги,яка була надрукована в1995р. Вся книга являється документальною.===============
===============================================
Вся ця пропоганда Черниш, була надрукована в книзі -НАВІЧНО В ПАМЯТІ НАРОДНІЙ.
* * *Теофіпольщина у Великій *Вітчизняній війні
* * * * * * * *1941 - 1945 РР.
* КНИГА БУЛА НАДРУКОВАНА В 1995 р. м. ЛЬВІВ.
*Автор передмови та упорядник документів і матеріалів
* * * Стасюк *Іван *Архипович
Видавництво ''Каменяр''. 290000 Львів, Підвальна, 3
Виготовлено на Львівській *книжній фабриці ''Атлас'' .
* * *290005 Львів, Зелена,20
* *У книзі на основі численних документів і матеріалів висвітлено трагічні події другої світової війни 1941 - 1945рр. на тереторії Теофіпольського р-н Хмельницької обл. ,участь радянських військ *у боротьбі з фашиським агресором,у визволенні від окупантів,названо призвища земляків,які полягли на фронтах або загинули від рук ворога. Окреме місце займають наведені факти,що засвідчують вшанування памяті воїнів - визволителів та ратного подвигу теофіпольців.