Показать сообщение отдельно
Старый 21.11.2010, 05:42
Дядя Стам Дядя Стам вне форума
Senior Member

Дядя Стам is infamous around these parts

Федор Горбунов
ви від них пострадали? *Та невже? *Дивлячись, як ви їх тут захищаєте, ніхто б ніколи про це не здогадався
======================================
Лесь, я их не защищаю.. Я выступаю против другого зла - возрождения нацизма и переписывания истории, что Щас происходит на неньке... Ваше УПА... Ну согласитесь, что нельзя возвеличивать тех, кто был уличен в сотрудничестве с немцами.. Как согласитесь, признаете эту всеми признанную истину, спор со мной тут же закончится.. Уж в любом случае отбеливать коммунистов я не стану...
Сьогодні 08:31

Горбунов, ви нацизм не там шукаєте. *

Подивіться на себе. *Подумайте, чому моя тітка померла в концтаборі в вашій області? *Вона туди сама добровільно не поїхала. *Допитували її і судили в основному люди з рос. прізвищами.

Комунізм давно прирівняли з нацизмом.

Переписати історію, яка була написана комунациками потрібно, щоб люди могли відкрито говорити і вивчати правду, щоб не жили, як в країні кривих дзеркал, як це було в совку.

А нашому УПА народ ставить пам"ятники, лише вашим комунонацистам не ставлять.

За могилами воїнів доглядають, і доглядати будуть. *Народ в нас такий - *розуміють, що більшість з тих, хто прийшов на нашу землю, не робили звірства по своїй волі.

Але ви повинні мати елементарну повагу до наших людей. *Вони від вас не дурніші. *Старше покоління надвичайно багато пережило - не бажаю такого страхіття нікому. *Вони все бачили, і знають. І вони багато настраждалися.

Поважайте те, що вони навіть не вимагають, щоб ваших дідів судили за страждання нашого народу.

І не треба ще і тепер ранити їх душі своєю брехнею та зневагою.