Федор Горбунов
взагалі дуже цікаво спостерігати, як Фєдя, який зі свого містечка в Іркутській обл. нікуди, крім армії, не виїжджав, повчає нас, українців, про УПА.
Фєдя, ти думаєш, що ти - наш "старший брат", і через те можеш нас повчати навіть про те, що робилося на нашій землі майже 70 років тому, коли тебе, а, можливо, і твоїх батків, ще навіть в планах не було?
====================================
Леся, не надо быть семи пядей во лбу.., или жить в столицах.., чтоб на "пять" знать нашу историю.... Я знаю, вы - нет... Вот только в этом наше различие.. География вторична...
Что касается "братьев" и моего участия в дискуссии об УПА, хочу сказать, что имею на это право, как внук солдата, что сражался с нацизмом под Сталинградом, дошел до Берлина и помер от ран уже после войны... Вот я и воюю с теми, кто в свое время мешал моему деду чистить Европу от фашистской нечисти...
Сьогодні 08:06
горбунов, моя тітка, старша сестра моєї мами, померла в Іркутській області, лагер Озерной. *Знаєш про такий? *
Але я ж тебе не повчаю історії твого краю, хоч маю набагато більше освіти, ніж ти. *
І мову твою знаю, і родичі в мене є в Росії, і сама я трохи жила в Росії, але не маю наглості і бажання вчити тебе історії Іркутської обл.
А чого захищаєш злочинців, які вбили мою тітку, та ще і доказуєш, що вона та її друзі - злочинці? *Вона ж не пішла боротися на твоїй землі. *Вона ж боролася на свої, за свою землю, за свій народ. *
А твої ідоли та предки, яких ти тут захищаєш, прийшли на нашу землю, одних вбили, інших арештували, тортували, судили, та в Сибір повивозили.
І ти хочеш мені сказати, що моя тітка перед тобою та твоїми предками- кровавими окупантами винна?