Показать сообщение отдельно
Старый 01.11.2010, 12:38
Аркан Аркан вне форума
Senior Member

Аркан is infamous around these parts

Цікава думка Н.Бердяєва-про те, що наближену до сучасної російську мову створив А.Пушкін. Чи може пан В.Карпов послуговується російською мовою, якою писали М.Ломоносов чи Державин? Бачу-що ні. Так от панове маловіри-Т.Г.Шевченко належить до одних із творців сучасної української мови, якої ви не знаєте, може (не знаю) і не шануєте. Та чого це ви зазіхаєте на геній Т.Шевченка-мені дивина? Я так розумію-що АЛЕКСАНДР-хоче нам усім довести-що в 19 столітті була мова не українська, а буцім то малоросійська. Панове-думайте й читайте-як заповідав геній країнського народу Т.Шевченко. А щодо малоросії-ви помилилися століттями-наразі є українська держава і українська мова. А Росії в її кордонах 19 століття давно немає. А у вашій свідомті-може й є така Росія-та як це не прикро-ваша свідомість відстала від реального життя друзі.Бажаю вам насолоди від читання мого малоросійською мовою (у вашому трактуванні) тексту. Великоросіяни, як носії культури Росії, це далеки не ви панове, це Л.Толстой і сотні діячів культури-освідчених і зважених у своїх оцінках, у тому числі оцінках України і досягнень української культури, які не вам, малоосвідченим персонам, оцінювати.