Таня, я розумію, що на Черкащині, напевно, життя не таке як на Тернопільщині. *Також хочу наголосити, що я не писала, що це є в усіх. *Але є в багатьох. І я писала про те, що багато наших людей працюють за границею, в основному в Італії та Португалії.
Я коли почула, що моя племінниця вставляє підлогу з підігрівом, я також трошки забалділа, бо в Канаді я такого і не планую. *
А минулого літа сама побачила, і не в одних.
Ще що мене здивувало: мене там запитали (люди, які живуть дуже непогано): чи правда, що в Україні люди найбідніші? Правда, що Україна відстає навіть від Африки років на 50? *
Це мене вбило. *Це люди, які мають машини, "накручені" мобілки, підігріті підлоги - вони такі питання задають. *Коли я і мій син, який також побував ( і пожив) в багатьох країнах світу, витріщили очі, і почали розказувати про те, як живе більшість людей в Індії, Бангладеш, і навіть Таїланді - їх реакція була "о, так то індійці".
Думаю, що наші люди - як би це дипломатично сказати? - вважають, що їм належиться жити дуже добре
Говорила я на цю тему з сусідкою, якій біля 80, то вона так і сказала, що те, що вони жаліються на свою життя "є просто гріх". *
Я розумію, що людям хочеться жити краще, але настільки не бачити, що вони і так живуть непогано, і що стільки людей в світі їсти 3 рази в день не мають що, і живуть під відкритим небом - це в голові не вкладається.