Гаятрі, Ви і надалі розмовляйте на рідній російській мові, хто вам забороняє? Таких ненавистних до української можна побачити з Крима. Я розумію навмисну вашу ненависть, те що вас бісить, що не вводять для вас російську як другу державну мову. А в реальному житті вам, я впевнена, всерівно любити чи не любити українську.То чому колись в часи СРСР окрім міжнаціональної мови в Україні і ін. країнах не були державні другі оригінальні мови? Розмовляти давали на оригінальній, але екзамени на російській мові були. Якби я мала здавати екзамен на російській мові в часи СРСР, то я б нехотіла!!! Але б мусіла! *І в школі вчили тоді 2мови, але державна була російська. То тепер нехай би вивчали в школах 2 мови, а державна-Українська, так, як має бути. Це регіональна мова країни. Колись в моєї бабусі відібрали житло, поселили там російську сім"ю воєнних. А її вислали в Сибір. Жила вона там 25років, але повернулася в Україну і завжди каже"росіяни, прості люди дуже хороші, але серед них є такі, яких влада завербовує, яким внушає величість і неприязнь до ін. націй. І до сьогодні ми спілкуємося з росіянами, яким байдуже, "чи ввели в Україні другу мову рос. як державну?"