Сергей Коломийченко
Hа відміну від шапошнікових, я маю добру роботу.______________________________Весьма спорный аргумент... Во-первых, никто не знает, какая работа у Шапошникова, во-вторых, не факт, что ваша работа хороша (никто точно также не знает, чем Вы занимаетесь в Канаде... Заверения о работе в колледже - не факт, пока не подтверждены документально...).
Сьогодні 01:05
Так, Коломийченко, я маю добру роботу. * У всякому разі я вважаю, що моя робота добра.
Не хочете вірити - це ваша проблема. *Тут є Ігор, який знає мене особисто, і вам я не збираюся нічого доказувати.
Чим же займається шапошніков, ми, звичайно, можемо лише здогадуватися. *Але з того, що він пише, я думаю, що нічим добрим.
Наприклад я нікому не кажу, що він чи вона горшки виносить чи "посудомойкою" працює. *Я маю тут багато друзів-імігрантів на професійних позиціях, сама дуже багато років працювала інженером і викладачем, і через те можу припустити, що і інші мають професійні позиції. *А вон чомусь все про "посудомойку". *Думаю, що тому, що це *- його рівень.