Показать сообщение отдельно
Старый 14.11.2010, 17:27
Дядя Стам Дядя Стам вне форума
Senior Member

Дядя Стам is infamous around these parts

Иван Каравай
Леся , вы продолжаете лгать , *обманываете *народ ... и за это вам щедро платит паразитический класс... *Ви *в агонии , поражение "РУХА" , пражение "помаранчевых " с "демократом " ющенко и *вруньей тимошенко , сейчас вы вытащили *с той же обоймы " Свободу" ... *Защита награбленного - вот суть всей вашей демагогии ... Страх *что в Луганске *за коммунистов по списку в область проголосовало *24 % ,в Запорожье и Харькове *12 %... а ваш рейтинг упал ниже пояса... Зря вам хозяева платят , не оправдываете *"доверия" ... *Вам просто нечем "крыть" и вы переходите на личности которые вам правду говорят в глаза ...
Сьогодні 09:53

а це - результат того, що ви явно впізнали себе в моєму пості Сьогодні 04:50.

перечитайте його ще раз - там все чітко написано.

а ваші комуністи ввійдуть в історію лише як вбивці, і скільки би ви їх не обілювали, вбивцями залишаться. *

я також вірю, що ще прийде день, коли ВСІ їх злочини вийдуть на світло, і коли людям буде просто соромно асоціюватися з комуністами.

Комуністичну систему майже весь світ признав злочинною. *Коли зроблять люстрацію, типу Нюрнбергу над комуністами, *тоді не буде зомбі, які будуть за них голосувати.

Доказів моєї "брехні" в вас нема, і бути не може. Як нема і доказів того, що мені зтось "платить". *Але в своїй агонії ви це видумуєте, як вас вчила ваша брехлива партія.

Але ви - як динозавр. *Таких все менше і менше. *А ви, старі комуняки, скоро всі виздихаєте, і без вас Україна зітхне свобідніше