Показать сообщение отдельно
Старый 14.11.2010, 01:50
Дядя Стам Дядя Стам вне форума
Senior Member

Дядя Стам is infamous around these parts

михаил семенов
Леся * Вы прощайте им ---ну тяжело многим . даже прошедшим школу жизни . тягаться с Вами *в вопросах требующих основательных *знаний. вот и позволяют компенсировать ущемленное самолюбие хамством
Учора 13:22

Міхаіл(C) , я їм не тільки прощаю, я їх навіть жалію, як людей убогих і інтелектуально, і морально.

От погляньте на Шапошнікова, Каравая, та інших захисників злочинного тоталітарного режиму: вони зі шкіри лізуть, щоб захистити той режим, але навіть не можуть чесно признатися, що роблять саме це - захищають найжорстокіший режим, який вбив десятки мільйонів людей.

Причому роблять це найпідлішими способами - применшуючи кількість жертв; оправдовуючи жорстокість; поливаючи помиями жертв цього режиму; а найбільше тих, хто мав сміливість піднятися на боротьбу проти жорстоких вбивць.

Таких людей і людьми важко назвати - а вони ще рипаються. *Думаю, що це в основному ті, хто сам, чи предки кого були вбивчим знаряддям того режиму.

На жаль, ці люди занадто довго в "героях" ходили. *Вони звикли до безнаказанності. *Їх і в Нюрнбергу не судили, через те їм і здається, що, незважаючи на всі злочини, вони мають право гордитися своїми злочинами і злочинами своїх батьків і дідів.