До речі, я перебрала в голові всіх своїх знайомих українців, і не знайшла нікого, хто би "горшки виносив", чи прибиранням займався.
Знаю людей, які колись прибирали, чи дітей бавили, але тепер всі влаштувалися: хто в банку працює, хто в школі, хто викладає, хто бізнес свій має, хто на складі працює, хто *в фармацевтичній фірмі, хто комп"ютерщиком, *і т.д. і т.п.
І тим більше, я не бачу абсолютно нічого поганого в тому, що люди прибирають, чи дітей бавлять, чи за старшими людьми доглядають.
П. Каравай, а в СССР, який ви так любите нахвалювати "свинарок" не було? *Чи ви думаєте, що людина, яка була свинаркою в СССР, повинна стати професором чи міністром десь в Італії?
Взагалі не розумію, як в країні "рабочих и крестьян" виховали таке зневажливе відношення до людей праці.
Моя мама 3 га буряка обробляла в колгоспі, і можна сказати, що майже задурно. *Я повинна встидатися своєї мами?
Мені тільки встидно за холуїв московських, які встидаються навіть в Україні мовою своїх батьків і дідів розмовляти, і їздять до Мавзолею поклони бити вбивцям народу, а не за таких людей, як моя мама.