Александр Шалепа
Леся Черныш. Думаю вызывающе выглядит на русско-говорящем сайте писать по украински. Надо быть тактичнее. Русским надо, что в чужой монастырь со своим уставом не лезь. Это касается также и народов России. В Европе это давно поняли и учат и берегут все языки в своих странах.
Сьогодні 20:31
Олександр, дозвольте з Вами не погодитися. Я не писала в темах про Росію, лише в темі про Україну. Вважаю, що вона цікавить лише тих, хто в Україні живе, а вони повинні розуміти українську.
Був час, коли я в Україні могла перейти на російську, допоки не зустріла там рос. шовіністів, які дали мені добрий урок.
Тепер я в Україні, з жителями України, та з виходцями з України розмовляю лише українською. *З тими, хто в Канаді живе, можу на англійську перейти. *Але на російську - не буду ніколи.
Ми, українці, саме переходом на рос-ку і довели свою мову до того, що вона майже зникла в багатьох частинах України. *А тепер шовіністи насміхаються, що мова наша не існує, що "на єтом язьіке уже никто в мире не разговаривает" і т.д. і т.п.